Kedves Miklos!
Szornyu vagy!
viccet felreteve amit en kifogasolok:
tetszett a tema, az egesz hangulata, de megis hianyoltam belole egy ket dolgot.
a dobban pl nekem hianyzik egy bizonyos kozep tartomany, ami egy ideig nem is olyan nagy baj, de utanna amikor a cin valtasokat behozod akkor kijon,hogy az a resz ott keves volt.. es akkor ennek remenyeben kicsit gyenge a taps, kicsit hangosak a cinek, es talan tul "egyertelmu" leutesekre vannak irva a cinek is.
a masik dolog a bass-tema:
tobbszori hallgatasra mar bologattam a zenere, erre probaltam rajonni,hogy ez miert van..
valoszinuleg mert jok a leutesek
viszont egy ido utan mar tul keves ez a csavaras. (rate, vagy akarmi amit hasznaltal), neha a filterezest is tul le-fel tekerted igy a tema elvesztette erejet.
es beprobaltam volna meg egy-ket filtert is, hatha morgosabb lesz a hang.
Es itt is kijott nekem,hogy kicsit keves a kozep-magas ebben a hangban is..
es ha mar itt tartok megemlitem az fxeket es a neha bejovo hangokat = szintiket a zeneben... hat ezeket se hallottam igazan..
es akkor meg itt kifogasolnam azt,hogy miert nincs egy olyan szabaly,hogy mindenki tegye fel a zene teljes egeszet aki mar arra szanja az energiajat,hogy megcsinalja es ide felrakja. (mert aki attol parazik,hogy kiadjak a zenejet az megtalalja a huncut rovatot)
na mind1, ez csak egy javaslat amit mar sokszor felhoztam.
sajnalom ha a "topic"odat tonkretettem "Miklos", de probaltam elfogadhato eszreveteleket irni a zenedre