Jaja, időfelelősnek le kéne szedni a fejét, mert jól kibabrált velünk (is)... Végül mindent és mindenkit visszamondtunk, mert délután esett az eső és úgy tűnt, nincs értelme az egésznek, de azért végül csak lett egy kisebbfajta buláj, kevés emberrel, nagy deficittel, de viszonylag jó hangulattal... A keverést jómagam kezdtem, majd Spawny és Corp. barátaim folytatták... Néhányan még táncoltak is:) A legnagyobb vicc az a tulaj volt, aki pont mint régen Szegeden a Sohoban a köcsög főnökök, reggel megelégelte a csörömpölést és - mivel a lámpát fel nem kapcsolhatta - így jól kihúzta a konnektorból a sound system dugaszát, aztán wowooowooooooobrrrrrbrrrrrrssssssshuuu....megállt a lemez és vége volt...

még vagy 30 ember hőbölygött, hogy naaa, mivammá, ménincszene??? aztán mi lekoptunk aludni, szóval nem tudom, ők még folytatták -e, vagy ők is inkább hazahúztak szunyókálni... a helyszín egyébként jó, a hangcucc lehetett volna jobb is, bár különösebb gond nem volt vele, csak néha picit betorzult, bár ebben az egyik tű is nagy szerepet játszott... van egy marha nagy vászon (autósmozi ugyanis) ahova lehetett volna vetíteni, el is mentem Szegedre a vetítőért, de aztán eső miatt az sem lett összarakva, de ha lesz legközelebb (remélem, mert a Bladerunnaznak megígértem:) akkor már azt is nyomjuk jól... az biztos, hogy első bulinak nem volt rossz, felmértük a terepet, legközelebb jobban látjuk, mire kell ügyelni... ennyi:) Bocs mindenkinek, aki jött volna, de nagyon bizonytalan volt végig, hogy megázunk -e vagy sem, így is sokat paráztunk meg szoptunk, de tanultunk belőle...remélem:)