morta wrote:
Szerintem a hiphop-al sokkal inkább elkanyarodunk (nem mintha zavarna), de ez a stílus kronológiailag lényegesen közelebb áll a dnb-hez. gondolj bele, hogy a 80as évek végén, 90es évek elején egész európa (bár főleg anglia) rave lázban égett, és azt követte aztán a jungle.
Meg persze ez egy elektronikus zenei portál, ami eredetileg nemis drumandbass.hu.
Szóval mentaliennek igaza van ebben a szemellenzős dologban...
Nem is kételkedtem mentaliennek az igazában és még részben egyet is értek vele! Nem akartam vagdalózni vagy ilyesmi, csak annyit éreztem, hogy sok már ide a house, techno vagy ha úgy tetszik a tuc-tuc is! Természetesen nem az én dolgom eldönteni milyen műfajokban lehet itt megmutatkozni! Sztem azért az oldal neve, felépítése, mondanivalója, célja, értékrendje...stb. következtet arra, hogy az ide látogató nem valószínű, hogy találkozik pl.: disco zenével is!
Elnézve a viva-n egy Club Rotation bulit, ahol a "dj" azt kiabálja minden kiállásban, hogy sikíts.......hát erősen hazudnék, ha azt mondanám, hogy közel áll hozzám a vonal ill. az ilyen zenét kedvelő emberkék, pedig elektronikus zene az is! Az kéne már csak, ha jövőben ilyen zenékkel is lehetne ide posztolni! Számomra mindenképp kiábrándító lenne!
Nos, részemről maradnék a "tört alap" -nál, de mindegy! Alapvetően lényegtelen az egész! Csak egy szubjektív vélemény volt!...
béke