Dirac Delta wrote:
Kedves Paperdog!
Reális, ez az ömlesztettségérzet. Már dolgozom a kevésbé szétszórt zenéken, mert én is kezdem érezni, hogy erre nehezebben kattan rá a hallgató; de ilyenből még nincs annyi, hogy előálljak vele.
De ami fintos:
Ebben a számban épp talán egy gyári dob-loopot használtam fel. Néha használok kész dob loopokat, de azon kívül minden témát én írok. Remélem ez dob valamit a dolgon.
Mérhetelenül kedves Joehena!
OK. Ezt most építő kritikának veszem.
Szerintem nincs semmi baj a gyári loopok használatával, ha valaki tudja is őket alkalmazni, de ez nem egy loop és nem egy szám. Szerintem van hozzá érzéked, de amíg a koncepció az "egy szám -egy miniszet", nem érhet be a dolog, mondjuk ezt már korábban jeleztem.
Másrészt talán jobb lenne, ha kevesebb már létező dolog köszönne vissza, mert ez így leginkább a saját stílusod létezését kérdőjelezi meg - tényleg olyan, mintha egy '95-'96-os szet szólna. Talán egy loop rearrange, és slice-onkénti rendes behangolás, layerezés más színben tüntetné fel a dolgokat, de addig a többi sáv saját forrásai sem értékelhetőek rendesen, és őszintén szólva nem is reklámoznám addig, hogy azok mind sajátok, hiszen egyébként mitől lenne a tiéd?
Lehet, hogy többet kellene figyelned a zenék felépítését: dramaturgia és összhangzat, együtt más tune-okkal.