i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:30, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 156 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:43, 25-04-2001 
metalhead

soul:
+hallgattad 1altalan valamelyik adast?
vegigolvasnad a topikot?
megnezted mar a homepage_uket?

ha barmelyik kerdesre is nem a valaszod, akkor benned van a hiba dude... ;p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:16, 25-04-2001 

Sracok...sracok
Nincs egy rendes MUSORVEZETO keznel????
Mango = killa dj
De musorvezetonek??
Teebee = "laza, ujsulis jungle"
aha, ja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:39, 25-04-2001 
ujonc

Szoval szerintem azert szar az est fm:
1.mert egy lopott ötlet az egesz,nonprofit-szabadgondolkodäsu radio akarnak lenni,ilyen mär van(lassan mär csak volt),tudjätok a tilos!
2.Igazäbol a nonprofit voltuk abban mutatkozik hogy nem fizetik a müsorvezetöket!
3.Szerintem a müsorvezetök többsege(ha nem mindanyian) buta,hangoskodo,nagypofäju idiotäk!Helytelenül es hibäsan beszelnek es mindehez meg nagyon szar undorito stilusuk van.Mindegyiköjük felig intelektuell müvesz,felig jofej,arogans proli akar lenni!
4.Napközben nagyon,nagyon keves a zene,legjobb reszeknel egyszerüen lekeverik azt mondja a magäet valamelyik nagyon jofej moderator.
5.Nemcsak a tilos ötletet lopjäk el es gyaläzäk meg,de magukhoz csalnak mindenfele tilos dolgozokat(nem csak dj.-et) amivel meg közelebb viszik a tilost a sirjähoz!
6.A legtipikusabb chill(bealvos)idöszakokban,szombat es vasärnap hajnalban,nem kepesek normälis punyados,lightos zenet jätszani!(varazsszönyeg a kivetel)multkor szombat hajnalban R-GO(!!) koncert ment!!!!!!!
7.Hänyok attol hogy a pestest-nek minden egyes oldalän qrva nagy estfm rekläm van.(mediakartell!!!!!!)
8.Emiatt meg mert erösebb az adäsuk(60 km.re bp.-töl is hallod) plusz nagyon trendi es divatos a szövegük,sokkal többen halgatjäk,ez lehet hogy jo!DE szerintem jobb lett volna ha underground maradt volna a pl. DNB!!
9.Az összes nagy DNB dj aki nälunk jär utolso idöben,az est fm.ben add interjut ahol kenytelen idiota friki-D fele müsorvezetökkel idiota interjukat csinälni!Azt fogjäk hinni hogy ilyen az ätlag magyar dnb,party arc!
10.A szämomra legfontosabb ok,az hogy mivel a tilos csak neten es kabelen tudd adni,es az estfm(mint mär irtam)nem csak az ötletet de a dolgozokat is lopdosa a tilostol,plusz hozäjuk mennek a külföldi dj.-ek(szinten a tilos szerepe volt regen),plusz ök hivjäk meg roni size-t(!!!),es lassan de biztosan be akarjäk venni a tilos helyet!!!!!!
Tudom itt ezen az oldalon sokaknak lofaszt SE jelent a tilos,mivel vagy tul fiatalok vagy tul tudatlanok!De a tilosban halhatal elöször DNB-et!A tilos hozta ide Krustot,ed rusht(1.x),diet,ezrolllerzt,stb....!A tilos tett mesze a legtöbbet itthon a szcenäert,nem csak a DNB,de az egesz elektromos zeneert!
sorry a hosszusägert es toväbbi jo estfm halgatast!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:05, 26-04-2001 
metalhead

soul: oke'. estFM szar. de attol lehet meg rajta 1 musor yo, vagy nem?
nezz utana kik csinaljak es miert!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:55, 26-04-2001 
droid

soul...: az est kurvára nem nonprofit rádió. Ha nem vetted volna észre tele van reklámmal. Ez a rádió TALK-rádió. Tudod mit jelent, nem ? A másik dolog meg, hogy az est alapítója, kitalálója Superman. Lehet, hogy köcsög meg bunkó, de ő is Tilosos volt, méghozzá elég jó reggeli műsorral. A külföldi dnb dj-kel soha nem Feaky D. készített interjút, hanem a 60 hz kru. Más kérdés, hogy ők is a stúdióban voltak, mivel az ő műsorukból vették az időt. Miért kéne egész hétvégén hajnalban chill műsort adni ? Sztem bőven elég a vasárnap hajnal. És ha R-GO szól ? Lehet rajta jót röhögni, aztán meg elkapcsolsz. A műsorvezetőkről meg annyit. Jelentkezz és csináld jobban. Ha jól tudom mindenkinek van más polgári foglalkozása. Nem ebből élnek, szóval amíg a vezetőségnek és a hallgatóknak teccik, addig ez lesz. Hozzátenném nem vagyok hatalmas est fan, de reggelente a kocsiban szívesebben hallgatom, mint a többi szart. Én örülök, hogy van egy olyan rádió ahol legalább néha olyan számokat jáccanak, amiket szeretek. Sőt kifejezetten jól esik gyermekkorom nagy nótáit is visszahallani, majd röhögni egy jót. Te úgylátom nagy "kártyás" lehetsz, mivel úgy osztasz itt mindent. További jó szarozást :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:28, 26-04-2001 
tactile

HÁT
szerintem te értetted félre..
trace nem craze..
: )

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 26-04-2001 

butcher látom itt is okosítod a népet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 26-04-2001 

2 soul: Igazat kell adjak neked! Kurvítják a stílust, és a dnb azon ágát mutatják, ami a legprimitívebb, legközérthetőbb, az egész maratonozás a Roni Size reklámja, hogy minél többen eljöjjenek, úgyhogy nem igaz, hogy nonprofit jellegüket akarják hangsúlyozni, hiszen pont a haszonra megy ki a dolog szerintem.Igaz, hogy a Tilos is a partyk-ból szerzi a jövedelmét, de nem reklámozza lépten-nyomon magát, főleg mióta leléptették a színről.
Örömmel vettem viszont Bal és Solid szettjét!
Respect: a tilosnak és minden eredeti arcnak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:16, 26-04-2001 
metalhead

atya e'g! kepzavar apro' :).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 26-04-2001 
pararadio

2 snowbird:

a dnbmaratont eredeti arcok csinaljak. nem kapnak erte penzt. nem a legprimitivebb oldalat mutatjak be a dnbnek, hanem az osszeset.

annyira nehez az est fm alapito es keszitogardajat es a 60hz/dnbnaraton keszitoit elkuloniteni egymastol?

ezt kell majd vegig ismetelgetni? nem mi vagyunk az est fm, de mi csinaljuk a tortenetenek eddigi legjobb, legprogresszivebb musorat! :DD

annyira gaz, hogy este fel nyolckor bekapcsolod a radiot, es dnb mixet hallhatsz egy dnb dj eloadasaban?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:51, 26-04-2001 
ujonc

race
jobban jarsz ha mar 7kor bekapcsolod !!!
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:18, 26-04-2001 
impulsecreator.hu

Csak egy kérdés (nem kritika gyanánt): eredetileg a Tilos rádiósok kobakjából pattant ki a progresszív breakz/DnB maraton elképzelése, tehát a plágium tagadhatatlan. Palotai Zsolt kivételével (aki állítólag nyiltan ellenzi az egészet) a tilososok hogyan fogadják a meghívásokat, vagy akár magának a műsornak a létrejöttét?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:14, 27-04-2001 
ujonc

hob: eredetileg a jhc agyából pattant ki a dom & roland, és i&i-buli lett belőle...
felejtsd már el ezt a kamu besértődősdit!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:08, 27-04-2001 

Hi!

Tegnap nagyon jó volt Aafro szettje.
A kezdés jól el lett találva. Kb. 19:50-től, ami volt zene az nagyon rendben volt! A végére Brown Paper Bag - kellemes zárás.
A beszélgetés alatt azt hittem, majd a Krust-os vonalat nyomja, de nagyon kellemes szettet hallhattunk tőle.
Respekt to ParaRadio!

Hali!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:23, 27-04-2001 

A műsor színvonalas, nekem naga szettje tetszett a legjobban, bár balt és még többeket nem volt szerencsém hallani. Az estefemről nekem is megvan a véleményem, de ez egy másik dolog, hogyha a műsornak ez a rádió biztosít műsoridőt, akkor ezt kell szeretnünk. A danu és juve rádióknál amúgy is sokkal jobb...

A dnb elpopularizálódásától nem félek, szerintem ez már megtörtént, mindenesetre jó, hogy a jáksón kívül van más alternatíva is a kocsiban, már ami a rádiókat illeti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:40, 27-04-2001 

A mondanivalóm másik részét külön írom be, hogy ha valaki moderálni akar, nyugodtan megtehesse a topikra igazán vonatkozó mondatok kivágása nélkül.

E topikban is szerepel egy-két hozzászólás, ami szerintem nem tűr virtuális nyomdafestéket. Nem akarom grétsy tanár urat játszani, sem kultúrmissziót folytatni, de némelyeknek le kéne szállni a földre. Konkrétan két dologgal van gondom, az egyik a stílus lenne, ami ugye közhelyesen maga az ember. Számomra felfoghatatlan, hogy egyes emberek milyen alpári, lekezelő stílusban képesek másokat elküldeni a sunyiba. Olvasom a hozzászólást, és a második sornál kinyílik az összes henteskés a zsebemben, pedig lehet, hogy a hozzászólás írója jófej gyerek, csak nem tud féket tenni a kezére, mikor osztani kell. Miért nem lehet csak ilyen ordenáré paraszt módjára vitázni, nem értem. Azért mert valaki zenész, mindenkit lekezelhet? A másik problémám tisztán nyelvtani. Néha nem árt egész mondatokban fogalmazni, hiába vagyunk a neten, azért a szabatos fogalmazás egy eszköz a mondanivalónk tökéletes megétetéséhez, ha ez nem megy, ne csodálkozzunk, ha valaki nem fogja, miről is van szó. Ha valaki pedig eme oldalon követte el élete fogalmazását, az adja vissza az érettségijét...

Le kívánom szögezni, hogy a fenti sorok az én szubjektív véleményemet tartalmazzák, nem személyeskedési vagy fikázási célzattal írtam őket, és mivel irományom kifejezetten offtopik, ezúton kérem az oldal moderátorait, hogy ha véleményük szerint az idáigi hozzászólásokkal szöges ellentétben áll, ugyan már töröljék ki a fenébe...

kösz toma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:40, 27-04-2001 

Na, most megint szereztem egy csomó ellenséget...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:45, 27-04-2001 

Ja, ontopik, ki a mai elkövető? Nemrég kapcsolódtam be és tetszik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 27-04-2001 

A bedroom-dj? Rémlik, olvastam ma a maraton honlapján... Tetszik, igen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:25, 28-04-2001 
original nuttah

"Le kívánom szögezni, hogy a fenti sorok az én szubjektív véleményemet tartalmazzák, nem személyeskedési vagy fikázási célzattal írtam őket"

helyes

>:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 156 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]