|
héj intellekt underground hob: az a különbség köztünk, hogy te a menő underground imidzs miatt szereted a dnb, én meg azé, mert nekem való zene. az agyamnak tetszik, meg a fülemnek. és akkor is fog, ha a juventuson megy. me leszarom. a zene a lényeg és kész. én nem mondom magamra, hogy ug-os vagyok, me nem akarok menőzni ilyen szavakkal, mint egyesek.nem egy képnek akarok megfelelni, ami tetszik nekem, me jól hangzik.
szerintem te nem a szavak szerelmese vagy, hanem magadé.
és büszke lehetsz, hogy felidegesítettél. legalább elértél valamit az életben.
különben szerinted én mikor kapcsolódtam be a dnb kulturába? tegnap? tegnapelőtt?
és ha igy lenne, akkor mi van? (nem igy van) akkor kapcsolodhat be akárki is, amikor eljut hozzá. és lehet, hogy onnantól kezdve az lesz az élete. de van egy csomo SZNOB fasz (nem fika, megállapítás) aki a saját önnön maga menősége, meg a magáról kialakított underground képnek a megtartása, érdekében, elzárná őket ettől. mert önző, SZNOB, ug-s, szófosó.
az underground nem a názi felsőbbrendűségi fajelméletről szól. tudtad ezt?
egyébként az én szememben talán inkább te vagy a nevetséges. ugyhogy ne vissunk vitát erről.utálom az ilyen képmutató köcsögöket,akik mint már fent is leirtam, egy képnek akarnak megfelelni, ami tetszik nekik.
neked ez a kép az, hogy "én olyan zenét szeretek, amit nagyon kevesen, ugy öltözködöm, mint a hozzám hasonlóak, jó kevesen vagyunk, de nem vagyunk olyanok mint a többiek, me mi vagyunk ám az igazi egyéniségek!!!"
kb ilyen idiótából sokszáz van, mivel ugyanúgy divattá vált, mint mondjuk a dnb.
szerintem te ki fogsz magadnak ezé találni egy új stilust. me ugye már a dnb nem ug. most mi lesz veled??? kiváncsian várom újabb értelmes válaszod.
|