|
Kedves Begbyte.
Ahogy olvastam a hozzászólásod, azon gondolkoztam az elején, hogy nem vagy te is véletlenul egy faszjancsi?
OKé, hogy mi sem szeretjuk az ilyen arcokat, de az ilyen beszéd, azért jelent valamit.
És azt tudom csak mondani neked, hogy
SZERINTEM a DnB nem hogy unalmas nem lesz a kozeljovoben, hanem osszepisiledmagad a változatosságtól, feltéve ha egyáltalán hallani fogod oket, mert ahogy elnézem, nem nagyon vagy egy nagy DnB fan. Ami mondjuk nem baj, csak akkor ne szídd. Ha meg nekem azt mondod, hogy a BidBeat (hehe) az igazi partyzene,akkor már értem, hogy miért nem látod át a dobbaszus lényegét.
jaj nincs benne 303... katasztrófa.
És még valami.
Tok folosleges elítélni a fiatal generációt, és tok folosleges azt mondani, hogy ÁÁÁ ezek nem tudják milyen a régi party.
Mondjak valamit?
Te sem tudod meg én sem tudom.
Mivel egyikunk sem volt ott 1989-92 korul londonban, amit mondjuk én sajnálok a legjobban, de érdekesen néztem volna ki vott akkor (7-8 évesen hmmmm)
És ne várj régi party feelinget, mert az nem lesz!!!!
Szakadjatok már ki abból (ez most a Begbyte típusú embereknek szól) a dologból, hogy milyen volt. Ki nem szarja le? vagyis ez nem igaz, mert szép és jó Mlékezni, de a budos életbe nem hozod azt vissza, merthogy Te is úgy teszed fel a kérdést, hogy :" emlékeztek milyen VOLT?"
hát volt. errol van szó.
És ha sok 16-18 éves szereti ezt a zenét, akkor az jó, mégha a fele divatból is jár oda.
Egy ido után beletanulnak ne felj, és ha meg nem, akkor lekopnak.
Ez a lényeg.
De azért te megmutattad, hogy milyen oldskúl vagy.....
Na mindegy.
Nem sértodés, meg semmi, csak egy kicsit felkaptam a fejem, mikor olvastam, mert úgyérzem nincs teljesen igazad.
A torokbálinti partykról meg annyit, hogy igen Kurva jók, de ha mondjuk a helyszínen lenne egy Bladerunna buli (ami most tudom szentségtorésnek hangzik) vagy akárhol a szabadtéren, akkor arra is aztmondanátok, hogy húúúú amindenségitnekidejópartyvolteztokreolyanmintrégenezértteccik.
Ja meg egy kicsit ez is irrital, hogy lehet, hogy a fiatalok a DnB divatozzák, de egy csomó ember, meg a Múlt Nagy Hosévé avatja magát, és remego hangon nosztalgiázik a régi bulikról, mikozben fennen ostorozza az eltévedt báránykákat, mondván: Én már ott voltam te me nem, biztosan csak divatból szereted.
Na már megint az eloítélet...
Biztos én is csak divatból nyomom, mert csak 18 vagyok.
és most megyek enni , mert éhes vagyok, és holnap után látjuk egymát cimborák!!!!!