illegal beszámoló by octo:
a LEGALBESZÁMOLÓT A FJUCCSA késziti< reményeink>
a buli szülinapi rendezvénynek indult, azaz a tözke.bence(szentedrecrew).dani( djford-chatmassive)+sszaby ünnepelte itt "létezésének" x. évfordulóját........
ennek köszönhetően elég szép számban köszönthettünk budapestmassive arcokat, akik reméljük szép emlékekkel gazdagodtak ezen a partyn.....))))
a budapesti "különitmény" elég korán megérkezett és ők+én is(mivel szinte ekkor érkeztem én is x. körömből a városból) csodálkozva fogadtuk, hogy a hang még nem szól.....de ezt a hibát a szülinapos tözke elég hamar orvosolta és a hangrendszer lépésről lépésre kezdett összeállni.....éjfélre a visual is öszzerakodott nagy nehezen és kezdetét vette Debrecen eddigi partyéletének egyik legkeményebb-leütősebb bulija!!.....
az ugymond warm up szerep Skeamnek jutott( külön kérésre Ő akart kezdeni mivel utánna ő is bulizni akart...)...
számcimeket ne várjatok tőlem ( ez majd a fjuccsa szerepkörébe tartozik mivel én folyamatosan rohangáltam), de elég szép szelekcióval válogatott szetett hallhattunk tőle nagyon sok emnóber elmondása szerint....
tőle a stafétabotot a Bladerunnaz páros vette át akik hajnal 1-4-ig elég szépen "megvezették" a helyszinen bulizó-sikitozó-ordibáló közel 300 főre duzzadt tömeget.....a Chuck&Slow bp.-i dj formáció Slow része még az Mc-zéshez is kedvett kapott ami később néha már a zavaró status szintjét is elérte ezért később a Slow takaréklángra fogta magát..))
4 óra tájékán lépett a lemezjátszók mögé a Statik-Ben Nihil duo akik Skeammel kiegészülve ott folytatták ahol a Bálinték abbahagyták....szóval kőkemény sötét dnb, néhol egykét régebbi slágerral meghintve...
ez mennt 1/2 7-ig amikoris hivatalosan bezért a buli de a szülinaposok vendégei még maradhattak a kerthelyiségben rendezett afterpartyra ahol volt minden evésivás. tortavágás. kaja( itt hibát követtünk el mivel nem bakonyi betyárlevest kellett volna főzni hanem vgy 50 kg banánt+narancsot venni...de saját hibáiból is tanul az ember...

)...)
az utolsó emberek(szentedrecrew) pedig dél körül hagyták el a helyszint.........
yooo BULI!!!!! volt!!!!.....nagyon jól éreztük magunkat veletek!!!!