i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:41, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 272 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:51, 25-02-2001 
ujonc

A partyról véleményt majd a partybeszámolóhoz írok, de egy dolgot már most meg kell jegyeznem:
Azok a faszfejek (bocsánat, ezt máshogy nem lehet kifejezni), akik a szett közben kértek autogrammot, és ott ugráltak, mint a majmok, ahogyan nyújtóztak a kezüket le kellett volna vágni !!!!!!!!!!!!
Remélem látja, olyan is aki magára ismer, mert annak üzenem, hogy ezzel megvallja azt, hogy köze nincs semmiféle elektronikus tánczenéhez!A DJ - t milyen jogon zavarod meg ??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 25-02-2001 
droid

brazil: teljesen egyetértek. nagyon gázos volt, ahogy "pacsit kértek" meg hasonló szerintük jópofa (?) dolgot csináltak... nem nagyon láttam messziről, meg a vetítőn sem lehetett teljesen felismerni, de az arcvonásaiból szerintem látszott hogy próbál hozzá jó pofát vágni, de kib******ul idegesíti. ami nem is csoda. mi ez, bsb koncert ahol hisztérikus rajongók autogramot kérnek??? ez eleve egy rohadt hülye szokás, ráadásul (mint azt brazik is feltette már mint kérdést): milyen alapon zavarják meg a dj-t? mondjuk edrusht nem lehetett :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:36, 25-02-2001 
ujonc

nos a party iszonyat ott volt...
a hangra asszem nem sok kifogas lehet,
messze az egyik legjobban szol hangcucc volt amit hallotam...nemhiaba dynacord EV
talan a kozep kicsit pattaoghatott volna jobbanm, de szerintem a nagyter miatt volt ezzel tavolabbb a hangfalaktol gond...
de ez nem negativum a hangcucc fele

cadik: messze a legjobb itthon, a fater a nyomaban sincs! nekem a lee elotti szettje is nagyon bejott ez meg...
es aztan az ot koveto B2B..., nah az is szinten zenesz:))
ed rush&matrix: mikor megerkeztek matrix nem sok habozas utan beis allt a turn tablak moge...
hat megmondom nekem a szettje eleje nem nyugozott nagyon le.. vagyis inkabb nem jott be annyira....ezzel ellentetben a kozep es onnanntol a veg....hat isten volt..
ed rush: egyennlore nem talaltam megfelelo szavakat... ha megvannak leirom:)
amugy szerintem jo h itt rendezik a jungle war-t...nekem teccik a hely nagyon

piisssz mer' minden szubjektiv:)

:: "I know JAH would never let us down" ::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:37, 25-02-2001 
ujonc

kicsit ugyan sok volt a sláger,de a chill-out...hüüüü....... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:37, 25-02-2001 
ujonc

jah egy negativum...:
a tancter full 200%, de a pultok elott istenul lehet tancikalni..., es azert odaig is eljutottak a 60hz-es lokesek:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:46, 25-02-2001 
impulsecreator.hu

Brazil: milyen modor ez bazeg egy ilyen monumentális jelentőségű party után, amitől a ma esti csipás szemecskéidet még mindig a boldogság könnyeinek kéne áztatnia?
Amúgy a többség, ha figyeltél, mindig az éppen pihenő Matrixot/Ed Rusht ostromolta (a kisebbség valóban eláshatja magát).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:48, 25-02-2001 
impulsecreator.hu

...amúgy imádom a legyezős lányokat!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:20, 25-02-2001 

Mindenki nagyon jó fej volt, mindenki nagyon boldog volt, mennyország volt az egész.... mikor már bejutottunk. Az entry-t nem ártana jobban szervezni ezentúl, nem úgy látszott hogy bárki is élvezte volna az másfél órás várakozást a vipes bejáratnál.. a másikon röpke 20 perc alatt bejutottunk mikor megint kinyitották. Minek kellett becsukni?
Matrix nagyon jó formát hozott, csúcspont: DEADLINE!!!:) Respekt to the lighting crew, nagyon jól kezelték végig a strobit:)
Az autogrammos idióták meg legalább nem átkeverés közben basztatták volna szegény Eddiet. Ő pedig amugy kurva jó setet hozott össze, láthatólag és hallhatólag mindenki elvesztette magát az ilyeneknél hogy 4 Days meg hasonlók.
Zsolti ÓRIÁSIT aratott! ráadásul tök rendesen lenyomta a twin peakses számot amit kértem a végén. A legvége pedig katarzis :)
Az egyetlen hatalmas csalódást az a csoport okozta amelyből hazafelé a HÉVen egyetlenegy(!!!!) sem lett volna hajlandó felállni hogy Apus ne guggolva utazzon. Tömény szégyen.
Na ennyi,
peece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:49, 25-02-2001 
ujonc

hat fater nemtom mit csinalt meg, de az elso 15 perc amit hallotam tole nem nagyon fogott meg...a 'palotai&cadik - live@EZ utan' ota nem hallotam epkezlab szetett tole (pl.: dom+roland)...de felek h abban a mixben is cadik viszi a dolgot:)
nah mind1 nem fikazni akarom a fatert mer' max respekt neki, csak szerintem mostansag nem csinal ojan eszmeletlen dolgokat:)
pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:57, 26-02-2001 

Hát, nem is tudom, lehet hogy hülyének fogtok tartani de én nem erre számítottam. Talán a sorbanállás húzott le, talán a túl nagy tömeg, talán kicsit többet vártam az álom duo-tól, sok új track-et, sose hallott mixelésben. Nos, szerintem Matrix tavaly februári mix-e nagyobbat ütött a mostaninál. Habár a mostani is hihetetlen precíz volt, rewindot leszámítva amire nem számítottam. Ed Rush, nos, tényleg elképesztő dolgokat művelt az effektezővel, és hallottam egy pár ismeretlen remix-et és egy két új tracket, de a legtöbb bravúros mix-t már hallottam egy párszor más partyk felveteleiről. Lehet hogy ez az ő image-ük, de azt vettem észre hogy inkább bemutatót tartottak a régi és az újabb számok sokaságából, és nem pedig a közönség elkápráztatásán fáradoztak. Túl sokáig ment 1-1 track magában, aki ismerte a számok nagy részét az nem hiszem haját tépve örjöngött. Az új számokról annyit, hogy a téma nem változott, sablonszerűek voltak... bár lehet hogy egyedül vagyok aki így élte ezt meg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:47, 26-02-2001 
ujonc

BOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

CULTURE CLUB!

jo lenne ha mar az olyan eloszeretettel hasznalt a MARHATERELO kordonokat ugy hasznalnak, h az ESSZERU legyen, es egy max 1 meter szeles sort alakitananak ki a bejarat mellett, h az emberek EGYMAS MOGOTT = LIBASORBAN (mindenki erti?) allhassanak KULTURALTAN a sorban.

egy ilyen lehuzos bejutas utan csoda h jol ereztuk magunkat.

parti = 10/10
feeling = 10/10
zenek = 10/10

pisz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:49, 26-02-2001 
ujonc

szedjetek ki a felesleges neveloket, faradt vagyok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:11, 26-02-2001 

huhu! ez nagyon durvulens volt :>!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:40, 26-02-2001 

Ugye, Krax : ))
Az uccsó pillanatban mégis kaptam jegyet elövételben: a beatgozone kicsike lemezboltban délután hatkor még volt 7 darab : )) köszi az infot...
a buli nagyon jó volt, ugyan érzékszerveim nem voltak a maximumon de még is széttáncoltam magam... (kicsit hangos volt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 26-02-2001 
soulproof

zseniális. fantasztikus. mikor jön újra.
[SUBMIND]: no egyetértés, nagyon ütöttek a régi számok is
legnagyobb flash-ek:
+régi lassú számok Alex Reece, Intense
+2 rewind csak (egyik az UP ALL NIGHT)
+Deadline (ed rush optical rmx) sokkal jobb mint az eredeti
+++FRENCH KISS

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:47, 26-02-2001 
tactile

Eljen a szabadrészecske áramoltatás!!!!

Y2k1 körkép dijnyertes-party már megvan!
Vagy mégse?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:59, 26-02-2001 
tactile

Ja, amúgy to [SUBMiND] : én elfogadom, hogy neked nem jött be annyira a rendezvény (bár sajnálom...) de azért értsünk egyet abban, hogy a srácoknak akadt egy-két jó plate-je. Pl. Ed rush kezdő nótája, a Spaced Invader c. szám J Majik átirata - fenomenális.
Legalábbis sztem.
Amúgy nem lehet, hogy nem a zenékkel hanem a hangulattal volt v.mi bajod?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:21, 26-02-2001 
tactile

ahogy mondod haver, az a spaced invader...
már megint úgy eltalálta a kezdő zenét Ed Rush mint két és fél éve a pecsában...(akkor brand new funk volt....)
hihetetlenül elindította a bulit..és onnantól kezdve úgy variálta a hangulatot ahogy azt az ember elvárná egy dj-től....
a zenék pedig... : )))))))))))
külön örültem (nem meglepő módon) a c4c-resistance-nek és annak hogy Ed Rush szettjében MINDÖSSZE KETTŐ DARAB REWIND (Lizard + Up all night) VOLT!! EZ LEGYEN A PÉLDAMUTATÓ!!!
thanx a Blz-nek!!
ez méltó második szülinap volt!
peace

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 26-02-2001 

Jó volt a buláj, bár én személy szerint többet vártam az öreg Edditől. Viszont a bejutás télleg esszélettlen volt. Kedves Bladrunnaz, ennyi basszot sok lovéért amit a pór nép fizet a nyomorult belépőért, nem lehetne ezt normálisra megcsinálni?
Másik ami lehuzó- bár ez minden partyrajellemző- én behányok a sok csicska, trapéz nacis, turkáló kabátos, tüske hajú old skul hülye gyerekektől.
Szóval jó volt, de volt már jobb is.
to Korn-Girl , huzzá el innen, tünnyéé vissza Zone forumba!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 26-02-2001 
ujonc

megprobalom megfogalmazni erthetoen.

kinti kluboknal megy a rendes sorbanallas. nekunk nem fog sosem?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 272 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]