i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:32, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: 2006/10 Hotelsinus - 444 (Minuszaid Bocsa) [1995/02]
PostPosted: 10:25, 21-10-2006 
ujonc

Sziasztok.

Szeretnek közzétenni egy nagyon régi muzsikat! Szerintem igazi csemege a maga nemében. A régi egyuttesunk neve Minuszaid Bocsa volt es ezt a számot 1995 ben irta egy még akkor tag és kedves barátom Erdélyi Gergő (Greg). A Vele elért törekvéseink emlékére teszem közzé ezt a régi régi dalt.
Mindenkinek jo szorakozást. Elég combos darab a maga 8 percével és abszolút a régi DNB stilust képviseli.
Remélem azzal hogy ez 11 éves dal nem sértettem meg a topic szabályokat.....
Sziasztok Fanta
www.hotelsinus.com

http://www.hotelsinus.com/Hotelsinus_444.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:00, 21-10-2006 
piper

:shock:

örülök hogy egy ilyen "régi" zenét is postoltál

igazából ez elég up to date volt akkoriban :)

bár a hangulata engem inkább a Grooverider nagylemezre emlékeztet dehát hol volt az még akkor :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:07, 21-10-2006 
ujonc

Köszi Nihilist!

Ma is a régi vonalat viszem amennyire tudom. Csak most átállok PC ről Harware re és lassan de biztosan jönni fognak az uj muzsikak...

piszyó Fanta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:52, 21-10-2006 
son of nitrous

a dobok tetszenek benne nekem a legjobban és jó tudni hogy már akkoriban is voltak iylen zenék itthon
big up!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 21-10-2006 
droid

Jahh, N - nel 1etértek, ha nem tekkszteppet raknék, én is használnám az ilyen junglesebb stílusú dobokat. Amúgy feeling az egész.

Hotelsinus, N. megmutatta nekem néhány munkád, neked még nincs releaselve tracked?

Promozd magad 1 picit joban, nagyon sok számod teljesen pro minőség, nem hiszem el,h nem kíváncsiak rád és a munkásságodra :twisted: :evil: :twisted: .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:23, 21-10-2006 

Engem inkább a Breakbeat Era cuccokra emlékeztet...
Dnb nosztalgia fíling...
Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok mondani :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 21-10-2006 
ujonc

köszi srácok jó érzés ilyeneket hallani!

Rottweiler:

Régen Promoztam magam de akkor meg tul korai volt szerintem itt MO.-n.
Most probálkozok külföldön is. Majd meglátjuk mi lesz. Igazából viszont nem nyomtam magam eléggé az elmult 2 évben...

20-30 demoCD ment sok kulfoldi kiadohoz de sajna senki nem reaált egy sort se... Most ujra kuldok anyagokat HospitalRec. nak pl.
Net Releasek jonnek a Darkland Recordings nál , de azért az mégsem rendes Bakleit...

Köszi mindenkinek... nagyon jólesik amiket irtok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:32, 22-10-2006 
droid

tényleg a hangzás tiszta, de sztem kicsit sem dnb-s. ugyhallom valami effekt van rajta, meg eléggé le van kompresszálva. ez lehet jól működik más stílusokban, sztem a popra hajaz. De mindenképp mielőtt kiadóba küldesz bármit sztem kapjon egy dnb-sebb hangzást mert ugye nagyon sokat számít a sound ha riliszről van szó.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:29, 22-10-2006 
piper

-black ops- wrote:
tényleg a hangzás tiszta, de sztem kicsit sem dnb-s. ugyhallom valami effekt van rajta, meg eléggé le van kompresszálva. ez lehet jól működik más stílusokban, sztem a popra hajaz. De mindenképp mielőtt kiadóba küldesz bármit sztem kapjon egy dnb-sebb hangzást mert ugye nagyon sokat számít a sound ha riliszről van szó.

ugye nem nézted el az évszámot :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:07, 22-10-2006 
droid

nihilist wrote:
-black ops- wrote:

jah végülis akkor ez nem érvényes :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 22-10-2006 
piper

-black ops- wrote:
nihilist wrote:
-black ops- wrote:

jah végülis akkor ez nem érvényes :)

dehogynem csak úgy mondtad mintha egy frissen készült, aktuális dolog lenne, holott ez úgymond (legalábbis szerintem) érdekesség képpen került közkincsé

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 22-10-2006 
ujonc

érdekes amit -black ops- irtál...

ez teljesen dnb.. fuggettlen az évszámtól.
Régen ilyen volt a Dnb és sokkal jobb lenne ha ma is hasonlo lenne nem hardkore..

De mivel régi cucc tényleg elég kezdetlegesen szól, nincs is megmasterelve, meg akkoriban fingom se volt bizonyos dolgokról.

Szóval Valamennyire 1et értek veled!

De ez drumandbass :) hehe.. mi mas lenne..
165 os tempo kicsit klassic ... de ma is 165 ön irok.
nekem nem jon be a 180 as tempo, es nem adom fel magam. Én ilyen vagyok, ez vagyok én. Lehet szeretni meg lehet utálni is.
Remélem nem értettél félre.

De köszi a megjegyzést mert tényleg érdekes amit irtál.... .. .. .

Fanta/Hotelsinus.com
[/b]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:38, 23-10-2006 
droid

amugy ez abszolut nem az én világom. megmondom őszintén ritka a lájtos dnb amit birok, és azok is viszonylag újak. nekem ez az old skool korszak teljesen kimaradt, ha egyáltalán oldskoolnak nevezik. sokan mondtak hogy mostanra erk*rvult a dnb, meg hogy akkor volt jo amikor olyan dzungeles volt. Nekem legjobban Omni Trio jött be ha azt ezek közé lehet sorolni. (totál nem vagyok képbe)

Én abszolut a második generációba tartozon. Vannak akik leszoktak a partizásról mert átalakult. Sok mai partiarc meg akkor kezdett el járni mikor már eltűnt a dzsungel a bulikból. (köztük én is)

Mondok egy példát. Van egy ismerősöm aki régebben nagy dnbs volt. Akkor Dillinja, Edrush Optical, Goldie, Bad Company, Konflict volt náluk a tuti. Mostmár kemény goás lett olyannyira hogy elkezdett zenét írni és djzik bulikon folyamatosan. És ő kifejezetten az ilyen extraváltozatos témákat/számokat szereti. Megmutattam neki Noisia-tól a Tideot és a +Mayhemes Moonway Renegade-et. Aztmondta hogy ez már ilyen ujkeleti darálás. Szóval vannak bőven akik szerint ez élvezhetetlen. Én viszont azok közé tartozom akik szerint ez az etalon :twisted: (elfogult vagyok, de majd ha kijön hallgasd meg Noisia+Mayhem - Exodus-ját és lehet átérzed miért)

Tényleg talán a main dnb be nem divat a 165 bpm. Én helyedbe leglább 170-en írnék, de tényleg ne add meg magad :). Nem tom miért posztoltam ezt a törtenetecsket de ilyen hangulatom volt. No mind1 azért hajrá a rilisszel és tarts ki a stíloddal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:37, 23-10-2006 
piper

nah igen

amit írtál abszolút reális, sajnos

bár én már talán öreg rókának számítok, és a mai napig partizok sőt nagyon sok új zenét is hallgatok.

amúgy jó hogy pont az omni trio-t említetted, mert azt hiszem nyugodtan mondhatom a Fanta nevében is hogy ők nagyon nagy kedvencek.

a bpm-ről meg csak annyit, ha te már 180-on írsz akkor is a dj-k feltolják +6-ra 7-re és ez egy vége láthatatlan folyamat a végén megint hardcore lesz az egészből :(
egy kicsit hibáztatom ezért a dj-ket is, miért nem pörgetnek lassabban néha????

lehet kicsit összefüggéstelen vagyok de még reggel van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:47, 23-10-2006 
droid

Emberek itt csak én melózgatok DJként?

A DJk azért nem pörgetnek lassabban, mert nekik érdekük, hogy minél több eki meg fehér fogyjon...

(Mivel ők a "disztribjútorok..." :lol: :lol: :lol: )

Különben is, elméx 1 partyra Te leülsz 1 fotelba vagy bevágódsz táncolni a luvnyák közé? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:09, 23-10-2006 
piper

Rottweiler wrote:
Emberek itt csak én melózgatok DJként?

A DJk azért nem pörgetnek lassabban, mert nekik érdekük, hogy minél több eki meg fehér fogyjon...

(Mivel ők a "disztribjútorok..." :lol: :lol: :lol: )

Különben is, elméx 1 partyra Te leülsz 1 fotelba vagy bevágódsz táncolni a luvnyák közé? :D

akkor az én nevemben ne nyilatkozz KÖSSSZ :roll: 165 bpmen is lehet csajozni :wink:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:14, 23-10-2006 
droid

Figy mikor szoktam a nevedben nyilatkozni? :lol: .

Különben maga a zene tempoja nem 1ezik meg a bpmmel...
Hallottam már 140 bmpmmel pörgősebb tracket 220 bpmet használó hardcore stufánál...

Eleve a ritmusképlete az adott számnak eredményezheti azt, h meg sem hallod a bpmet rendesen...
(Laikusabb füllel hallgatva persze...)

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:23, 23-10-2006 
piper

Rottweiler wrote:
Figy mikor szoktam a nevedben nyilatkozni? :lol: .

Különben maga a zene tempoja nem 1ezik meg a bpmmel...
Hallottam már 140 bmpmmel pörgősebb tracket 220 bpmet használó hardcore stufánál...

Eleve a ritmusképlete az adott számnak eredményezheti azt, h meg sem hallod a bpmet rendesen...
(Laikusabb füllel hallgatva persze...)

Peace

jóvan nem veszek össze veled:D csak ne általánosíts :wink:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:38, 23-10-2006 
ujonc

Én szeretem ha gyors a mix. Habár se ekit se sp-t nem fogyasztok, de a breakcoret szeretem..... :evil: Például Endusert és Current valuet nagyon kedvelem, de breakcoreból Venetians Snares. Na szerintem ő ennek a stílusnak egyenlőre a vége. Aztán lehet majd valaki jól megaprítja az arcom és máshogy gondolom....... :twisted:

De ez a zene is tetszet amit postoltál. Ha már mindenki mást mond én azt mondom swiftes... :D de tényleg kellemes és hozza azt a klasszikus hangzást ami akkor volt. Magamtól sose raktam volna be manapság ilyen zenét ezért jól esett amikor hallgattam, hogy 'jé....ilyen is volt'.... :D Kár, hogy akkoriban nem lehetett ebben a scénában magyarként feljutni. Akkor biztos felkapottabbak lennénk és többen juthatnánk realeshez. Persze ehez jó zenét is kell írni amiből ahogy itt a fórumon hallgatom azért akad. És mindenki home zenész. Mi lenne ha ezt profimód csinálhatnánk...... :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:48, 23-10-2006 
ujonc

SP!

dekomoly A Bassmaker bulikon jött oda először hozzank hogy mi az a DNB :)

BIG UP! SP nek:)

Meg mndenkinek hogy ennyire jokat irtok....
Fanta

ja banyek el is fejeltettm

OMNI TRIO RULEZ:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]