én ugyan nem vagyok pro, de ha tudsz akkor szerezz valami frissebb gitáreffektet, ami hasonlit az igazi gitárra, ettől kicsit olyan műanyag hatása van, viszont egy igazi hangszer hangja élővé teszi a zenét. nem tudom, hogy jkátszol e valamilyen hangszeren, de ha esetleg gitározol, és tulajdonában vagy egy bármilyen elektromos gitárnak, FL studio + guitar rig kombóval studió minőségben tudsz felvenni saját játékot vonalban, zajmentesen, az ASIO-val még a késést is ki lehet küszöbölni, plusz utána úgy effektezed és vágod a felvett játékot, ahogy te gondolod. egyébként szerintem nézz egy másik fórum után, mert ahogy elnéztem ez már csak arról szól, hogy a prok odairkálják egymás zenéi alá, hogy mekkora istenkirályok, de azoknak nem érkezik semmilyen jellegű kritika, akik próbálnák bontogatni a szárnyaikat, még az is többet érne, hogy egyszerűen odaírnák, hogy "szar vagy öreg...". no mindegy, egyébként szép munka, az ilyen jellegű dubstepet mindig is szerettem, hasonló stilusban mozgok én is