a4s wrote:
Morta - kezdem is: nekem alapvetően bejött a szám, bár én sem a jump up szeretetemről vagyok híres. Egyet kell értenem azokkal a véleményekkel, melyek szerint a basszus további finomításra szorul. Esetleg rálayerezhetnél egy leszűrt sávot, ami ugyanazt játssza, de ad neki egy plusz frekvenciát, (nem a mély tartományban) hogy érdekesebb, kásásabb, úgymond kevésbé steril legyen.
Oké. Megpróbálom majd.
a4s wrote:
A trenszes dallam nem túl dinamikus, így kissé elvész, olyan, mintha esetleges lenne, azaz mintha nem lenne szerves része a számnak. (Ez a lehet, hogy még kiveszem eset. Ha marad, akkor mo' dinamika, bár én kivenném...)
Hát szerintem marad. Ebben nem igazán engedek, mert szerintem ez jó, és abszolút szerves része a dolognak. Persze a dinamikán majd változtatok.
a4s wrote:
A dob a legerősebb része a dolognak. Közeledhetnének még az elemei egymáshoz, nem tudom, hogy sztereo tér, vagy hangerőmódosítások révén-e, de valahogyan "összébb" keverném.
Hát hangerő szinten a pergőn erősítek még, mert az már jött kritikaként, stereo térben meg nem szoktam annyira szétdobálni a hangokat, de azért majd picit finomítok rajta hátha most picit eltúloztam

a4s wrote:
Tetszeni azért tetszett, mert alapvetően jók az arányok, mert stílushűségre törekszel, több-kevesebb sikerrel, és úgy egészében a produkció arról tanúskodik, hogy elértél egy szintet, amelyről érdemes továbblépni.
Javaslom, hogy dolgozd ki acapella nélkül is, mert sokminden kiderül akkor, amikor az ember "csupaszon" próbálja meg érdekessé tenni az alapokat.
Szóval csak így tovább.
Azzal azért nem egészen értek egyet, hogy stílushűségre törexem. Vagyis lehet, hogy stílushűek a zenéim, de nem szabvány szerint dolgozok, hanem érzésből, és ez sem úgy készült, hogy most csinálok egy jump-upot, hanem csináltam egy zenét, ami jump-up lett

Ja és örülök, hogy látsz benne fantáziát meg továbblépési lehetőséget.
Bless!