i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:10, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:42, 25-03-2000 

Budapesti fiúk-lányok!
Azért hoztam létre ezt a topic-ot, mert ápr. 3-tól kb 2 hétig Budapesten fogok tartózkodni!
És erre az időre kereslek titeket, akik bevezetnének a pesti drum'n'bass (kultúra)relytelmeibe.
Én Szombathelyen lakom, de igazán nagy "beavatásban" még nem volt részem... (sajnos).
Mindenfajta drogot elutasítok, nekem elég a koponyába törekvő szubok hatása, de az minden mennyiségben!
Életkorom: 21 (nyerő)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:45, 25-03-2000 

Ja, még valami!
Várom válaszaitokat, mind ide, mind mailre telefonszámokkal!!!

Előre is köszönet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 25-03-2000 
impulsecreator.hu

szerintem nem kene igy lerohanni ot, meg ha kicsit furcsa is a kerese. en is elegge kirekesztve erzem magam a bulikon, ugy tunik, kialakult es zart csoportok vannak... egyedul meg nem tul jo ugralni :)
(na, mit kapok majd MidLowtol :))
persze nyugodtan hulyezzetek le engem is.

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:52, 25-03-2000 
impulsecreator.hu

en tudtam, hogy bennem van a hiba :-D
(amugy en se egyedul szoktam ugralni. en is a sajat kis korommel. haha...)

...hmmm
na jo, rovid akartam lenni, de nem, megis eszembe jutott valami. szoval igenis akkor mennyunk ra erre a temara.
en ugyanis mar pesti, rendszeresen partizo ember(ek)tol is hallottam, hogy tul zartak az arcok, nincs meg az a nagy felszabadult hangulat, ami lehetne. illetve van, mert a bulik jok, mindenki porog ezerrel, de valahogy az emberik kapcsolatok valahogy elmaradnak...
ehh, mindegy, haggyuk, bennem van a hiba, csak rinyalni tudok mindig :)

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:18, 26-03-2000 

Hááááát... Megmondom őszintén nem ilyen fogadtatásra számítottam! De másodszorra elolvasva valóban nem túl tiszta a kép még számomra sem... (mentségem, hogy dolgozom miközben írom a sorokat és kb 3 percet szántam rá)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 26-03-2000 

Szóval akkor mégegyszer nekivágnék részletesebben mostmár és érthetőbben (találn)!
Én imádom a drum'n'bass-t de eddig ezt igazán parti formájában itt Szombathelyen még nem élvezhettem. Baráti társaságomban más nem szereti rajtam kívül. A húgommal és egy barátnőjével szoktunk eljárni Szhelyre a Végállomásba, ahol fiatal srácok játszanak, de igazából nem élvezetes az ezen helyen fellelhető hangosítás miatt, meg azért is mert általában 10-12-en vagyunk maximum!!!

Eddig csak olvastalak benneteket, arról, hogy mekkora bulik vannak ott felétek, meghogy már talán unjátok is az állandó partira járást, meghogy már nem azaz igazi újdonság érzete van az egésznek...
Háát, erre megintcsak mitismondjak...
Én nem engedhetem meg, hogy minden hétvégén felugorjak fővárosunkba egy jónak ígérkező bullerra. Tudjátok azért nektek ebben szerencsések vagytok, hogy közel vagytok a tűzhöz, mégha ezt ti nem is veszitek észre... (Erre azt szoktam mondani, hogy mi emberek egy olyan faj vagyunk, akibe alapösztönként van beleprogramozva a "sosemjó" érzés!)

Április 3.!!!
Ez az az időpont, amikor is lehetőségem van 2 hétre "felköltözni" Pestre állásváltoztatás miatt (bankból -> telekommunikációs céghez, mellette harmadéves főiskolás vagyok, úgyhogy nem érzem azért olyan hülyének magam, mint amilyennek itt találtok. Itt megint előjön bennem, a "nem értem ->tehát hülye" életfilozófia. Fiúk, dehát nem ti írjátok annyiszor, hogy hány kis buzi mondja az imádott STÍLUS-ra, hogy szar! Fiúk, ugye nem kell csalódnom!?)
Bocs, kicsit elkalandoztam. Vissza!
Tehát két hét Pesten! Napközben fejtágítás lesz a programom, de az estéim és az éjszakáim szabadok! És szeretnék annyi éjszakai füstös basszusos levegőt szívni ezidő alatt, amennyivel újra kibírom egy jó ideig!!!
Persze azért az időmbe egy jó adag lemezturkálást is belesűsítek majd :-)

Ehez kérem a ti közbenjárásotokat, hogy legyetek segítségére egy vidéki "hívőtársatoknak", hogy ne egyedül kelljen bevennie a budapesti éjszakát ismeretlenül...

Várom reagálásaitokat ide és mailre!
Köszönet és béke...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 28-03-2000 

Egy dolgot elfelejtettetek ezzel az egész "ismerkedéssel" kapcsolatban. Partykon a tömeg..hmm.. százalékot inkább nem merek írni, szóval a többség valamilyen szer hatása alatt van. Lehet az bármi... De lényeg az, hogy a szer+zene kicsit antiismerkedésessé(?) teszik az embert. Persze mindenkiben benne van az, hogy..hehe.. Most ismerkednék! De magamból kiindulva tudom, hogy nem is mernék odamenni vkihez, mert egyszer?en félek, hogy éppen megzavarom a maga kis világában.. Még a saját ismerőseimnek is alig merek ilyenkor bármit is mondani.
Az biztos, hogy mindenkiben megvan egy jó adag elzárkózottság ezeken a bulikon. Olvastam egy cikket amerikai ravekről. Ott állítólag ilyenek mennek, hogy egymás hátát masszírozzák meg hasonlók. Na nem arra gondolok, hogy a magyaroknak is be kéne ezt a szokást vezetni, mert kicsit abszúrd lenne a kép. De. Ott megvan az alap nyitottság.
Végülis nem panaszkodom, mert tudom, hogy én is ezek közé a visszahúzódottabb emberek közé tartozom.
Ez a probléma szerintem megoldatlan marad. Igazából nem tudunk mit tenni. Legfeljebb azt, hogy mindenki egyszerre puszipajtás lesz mindenkivel, de ezt kötve hiszem. Nem is nagyon mutatna jól... Vagy? Na ezt rátok bízom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:21, 29-03-2000 

Mindenki!

Örömmel vettem észre már pénteken, hogy milyen értelmes kis topicot sikerült összehoznunk! Ezt azért írom, mert az első negatív hozzászólások után elindult valami...

Xtrxx; DaBigBrotha! No problemo!
Sajnos Esztergomba nem tudok elmenni, most a fővárosban leszek 2 hétig, anyagi lehetőségeim elég korlátozottak, de köszönet a meghívásért!!!

Szívesen elmennék. ápr7-én Tilosra, és ápr8-án MidLow return-jére!!!

Várom további reagálásaitokat.

Üdv. mindenkinek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:19, 29-03-2000 
son of nitrous

Gyere Adrián, gyere!!
Mind a ketto nagyon barátságos party lesz:-))
Ezt igérhetjuk ugye drága népek ;-)
És LW tanácsát tudom csak mondani. Péntekenként Jailhouse!!
JA! és IB légyszi javísd ki, mert az oldalon,még mindíg7.e van,mikoris a buli 8.án lesz;-)
És írjá méjlt :-)
És most ezért utálni fogtok, de :
LW: nincs freemail, de SZ :-))!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:38, 04-04-2000 
impulsecreator.hu

en baromira probalok mosolyogni, meg "jopofizni", csak mikor mar az otodik ember nez vissza ram lealazoan, akkor feladom :) biztos mer' en nem hordok olckul ruhat ;)))

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:59, 05-04-2000 
impulsecreator.hu

ami kesik elmulik? :)

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 05-04-2000 
son of nitrous

Kedves Begbyte.
Ahogy olvastam a hozzászólásod, azon gondolkoztam az elején, hogy nem vagy te is véletlenul egy faszjancsi?
OKé, hogy mi sem szeretjuk az ilyen arcokat, de az ilyen beszéd, azért jelent valamit.
És azt tudom csak mondani neked, hogy
SZERINTEM a DnB nem hogy unalmas nem lesz a kozeljovoben, hanem osszepisiledmagad a változatosságtól, feltéve ha egyáltalán hallani fogod oket, mert ahogy elnézem, nem nagyon vagy egy nagy DnB fan. Ami mondjuk nem baj, csak akkor ne szídd. Ha meg nekem azt mondod, hogy a BidBeat (hehe) az igazi partyzene,akkor már értem, hogy miért nem látod át a dobbaszus lényegét.
jaj nincs benne 303... katasztrófa.
És még valami.
Tok folosleges elítélni a fiatal generációt, és tok folosleges azt mondani, hogy ÁÁÁ ezek nem tudják milyen a régi party.
Mondjak valamit?
Te sem tudod meg én sem tudom.
Mivel egyikunk sem volt ott 1989-92 korul londonban, amit mondjuk én sajnálok a legjobban, de érdekesen néztem volna ki vott akkor (7-8 évesen hmmmm)
És ne várj régi party feelinget, mert az nem lesz!!!!
Szakadjatok már ki abból (ez most a Begbyte típusú embereknek szól) a dologból, hogy milyen volt. Ki nem szarja le? vagyis ez nem igaz, mert szép és jó Mlékezni, de a budos életbe nem hozod azt vissza, merthogy Te is úgy teszed fel a kérdést, hogy :" emlékeztek milyen VOLT?"
hát volt. errol van szó.
És ha sok 16-18 éves szereti ezt a zenét, akkor az jó, mégha a fele divatból is jár oda.
Egy ido után beletanulnak ne felj, és ha meg nem, akkor lekopnak.
Ez a lényeg.
De azért te megmutattad, hogy milyen oldskúl vagy.....
Na mindegy.
Nem sértodés, meg semmi, csak egy kicsit felkaptam a fejem, mikor olvastam, mert úgyérzem nincs teljesen igazad.
A torokbálinti partykról meg annyit, hogy igen Kurva jók, de ha mondjuk a helyszínen lenne egy Bladerunna buli (ami most tudom szentségtorésnek hangzik) vagy akárhol a szabadtéren, akkor arra is aztmondanátok, hogy húúúú amindenségitnekidejópartyvolteztokreolyanmintrégenezértteccik.
Ja meg egy kicsit ez is irrital, hogy lehet, hogy a fiatalok a DnB divatozzák, de egy csomó ember, meg a Múlt Nagy Hosévé avatja magát, és remego hangon nosztalgiázik a régi bulikról, mikozben fennen ostorozza az eltévedt báránykákat, mondván: Én már ott voltam te me nem, biztosan csak divatból szereted.
Na már megint az eloítélet...
Biztos én is csak divatból nyomom, mert csak 18 vagyok.
és most megyek enni , mert éhes vagyok, és holnap után látjuk egymát cimborák!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 05-04-2000 
son of nitrous

Ja még valami...
tok divat lett szídni a divatból ottlevoket.
érdekes nem, mi lesz a kovetkezo divat?
Az majd az lesz, amikor a "T" "DIV"-re változik.
(dív-a-t) na mindegy....
már menné haza...
Csók!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:46, 06-04-2000 
impulsecreator.hu

ugyan. nem divatnak lenni a legnagyobb divat :)

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:57, 15-04-2000 
souljah

Nekem olybá tûnik,hogy az itt jelenlevõk közül sokan bizonyára történelmet irtak./vagy részt vettek benne,amikor irták/..nem kellene ennyire lehordani egymást.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 12-05-2000 

Re all!

Phreak-nek teljesen igaza, szombathely egy nagy 0 zeneileg.
Május 19 meeting!!! :)))

MidLow,
Nincs igazad, mert a regi bulikon(1994) nem volt idegenkedés, mint most, és mi akkori fiatalok, nem is hordtuk fenn annyira az orrunkat, mint a mostaniak. És ha akkor pörges közben rámosolyogtál valakire az vissza is mosolygott rád, sőt ha többszor láttátok már egymást még beszéltetek is egyett. Ez most hol van???
Sajnos idegenkedés van mindenütt, és itt érzem a nagy bajt.
OFF
Ezeket a dolgokat nem sértésnek szántam, de már bennem voltak régóta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 19-05-2000 

Sziasztok! Ismét itt vagyok!

Csak nagy sokára, mert ahogy azt már írtam túlvagyok egy munkahelyváltoztatáson
és eddig nem volt lehetőségem webre feljutni.
Jó sok hozzászólás lett időközben (19 volt asszem), aminek örülök!

Szóval senki sem ajánlotta fel, hogy csatlakozhassak hozzájuk az ápr. 7-i Tilos-partyra, vagy MidLow-returnjére.
Ezért egyedül mentem el......
Tilos-partira ingyen mehettem be. Ezúton köszönöm nektek Tilosos fiúk!!!
A buli nagyon jó volt, rengeteg emberrel, hangos és jó zenével!

MidLow: köszönöm az invitálást, remélem összefutunk valamikor, de sajnos nem tudtam elmenni Jailbe, mert haza kellett jönnöm szombaton és csak hétfőn mentem vissza, de a flyert őrzöm otthon (nagyon tetszik)...
Ja, és remélem jó kis buller volt!!!!!!

Most azért imádkozok, hogy annak ellenére, hogy a meteorológusok rossz időt jósolnak, meg legyen tartva az Anima holnapi koncertje és hogy utána Palotai olyan zenét játszon amit mindnyájan szeretünk!!!

Békesség...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 23-05-2000 

Felesleges dolgokon vitatkoztok. Ha elmégy buliba, csak a zene, zene, zene a lényeg, semmi más. Sajnos én még nem túl sok ilyen bulit tapasztalhattam meg, mint ti, akár minden hétvégén. Vannak, akik már megunták az egészet, vannak akik fenn hordják az orrukat, mert hogy ők már ott voltak akkor is, mindenkinek megvan a maga véleménye, és bár ennek a neve phórum, teljesen felesleges itt vitatkozni. Ha pedig valakinek nem tetszik az arca s**rd le, hogy úgy mondjam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 23-05-2000 

Ja, még az OK, hogy megvan a véleményetek, teljesen rendben. De ezen az ember csak idegeskedik, talán jobb dolgotok is lehetne, mint itt egymást taknyolni (a telszám is ketyeg), ha pedig Begbyaz a dnbt nem szereted, mit keresel itt? Menj a chesnovra, vagy mit tudom én... (na jó, nem akartam megsérteni a chesnovot, nincs velük semmi bajom). MidLow a kritikából regény is lehetne...

Ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 23-05-2000 
son of nitrous

Hát en már csak ilyen nagypfájú vagyok....
Bocsánat.
Nagy a véleményem, és meg is fogalmazom, + Miért is ne vitatkozzunk, ha már egyszer van rá lehetoség.
Érdekel tudniillik a másik vélemény(máramikor van neki.)
A fikázást, meg nemcsípem, ezért ha azt látom, akkor kifelytem (már megint kisregényben)a véleményem.
Na béke!
Máj 26 Quantum! jailhouse
Masszív lesz.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]