|
Szoval szerintem azert szar az est fm:
1.mert egy lopott ötlet az egesz,nonprofit-szabadgondolkodäsu radio akarnak lenni,ilyen mär van(lassan mär csak volt),tudjätok a tilos!
2.Igazäbol a nonprofit voltuk abban mutatkozik hogy nem fizetik a müsorvezetöket!
3.Szerintem a müsorvezetök többsege(ha nem mindanyian) buta,hangoskodo,nagypofäju idiotäk!Helytelenül es hibäsan beszelnek es mindehez meg nagyon szar undorito stilusuk van.Mindegyiköjük felig intelektuell müvesz,felig jofej,arogans proli akar lenni!
4.Napközben nagyon,nagyon keves a zene,legjobb reszeknel egyszerüen lekeverik azt mondja a magäet valamelyik nagyon jofej moderator.
5.Nemcsak a tilos ötletet lopjäk el es gyaläzäk meg,de magukhoz csalnak mindenfele tilos dolgozokat(nem csak dj.-et) amivel meg közelebb viszik a tilost a sirjähoz!
6.A legtipikusabb chill(bealvos)idöszakokban,szombat es vasärnap hajnalban,nem kepesek normälis punyados,lightos zenet jätszani!(varazsszönyeg a kivetel)multkor szombat hajnalban R-GO(!!) koncert ment!!!!!!!
7.Hänyok attol hogy a pestest-nek minden egyes oldalän qrva nagy estfm rekläm van.(mediakartell!!!!!!)
8.Emiatt meg mert erösebb az adäsuk(60 km.re bp.-töl is hallod) plusz nagyon trendi es divatos a szövegük,sokkal többen halgatjäk,ez lehet hogy jo!DE szerintem jobb lett volna ha underground maradt volna a pl. DNB!!
9.Az összes nagy DNB dj aki nälunk jär utolso idöben,az est fm.ben add interjut ahol kenytelen idiota friki-D fele müsorvezetökkel idiota interjukat csinälni!Azt fogjäk hinni hogy ilyen az ätlag magyar dnb,party arc!
10.A szämomra legfontosabb ok,az hogy mivel a tilos csak neten es kabelen tudd adni,es az estfm(mint mär irtam)nem csak az ötletet de a dolgozokat is lopdosa a tilostol,plusz hozäjuk mennek a külföldi dj.-ek(szinten a tilos szerepe volt regen),plusz ök hivjäk meg roni size-t(!!!),es lassan de biztosan be akarjäk venni a tilos helyet!!!!!!
Tudom itt ezen az oldalon sokaknak lofaszt SE jelent a tilos,mivel vagy tul fiatalok vagy tul tudatlanok!De a tilosban halhatal elöször DNB-et!A tilos hozta ide Krustot,ed rusht(1.x),diet,ezrolllerzt,stb....!A tilos tett mesze a legtöbbet itthon a szcenäert,nem csak a DNB,de az egesz elektromos zeneert!
sorry a hosszusägert es toväbbi jo estfm halgatast!!!!!
|