i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:24, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 156 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:01, 22-04-2001 
ujonc

es megis... mennyire kulturalt volt tegnap az Airbag :)
mind a hozzaszolasukra, mind pedig a szettjukre tekintve,
de inkabb hallgatva :PP

az egyik legjobb mix az utobbi idoben, foleg 13:17-nel, jjeeeeeeeee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 22-04-2001 
impulsecreator.hu

Oriza: tökéletesen egyetértek a széthúzást illetően és friss fejjel átolvasva a vitánkat butcherrel elítélem magam az indulatosságomért. T'om, hogy unalmas a "földalatti" dumám, de AKKOR létezett összetartás: túl sok a hevesség, a véleményeiket túlságosan is "védelmező" ember. Nyitok egy topikot a fórumokról általánosságban...
abdullah: igazad lehet, de ne felejtsd: a média eligénytelenít.
A partikra visszatérve: a beszűkültség tendencia, ahogy a folyamatos gigaevent-ek is: a clubbing valahogy jobban vonz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 22-04-2001 

a vita erdemi reszet tekintve, szerintem akkor azert mindenkeppen gaz a fokozodo nepszeruseg, ha ez egyutt jar majd a magyar dnb eligenytelenedesevel. es ennek szerintem is realis veszelye van, sajnos rengeteg a proszto paraszt kicsiny orszagunkban.
mindezen persze lehet vitatkozni, de abban a kimondhatatlanul primitiv, ostoba stilusban, ahogy te teszed butcher semmikepp. szanalmas vagy es lejaratod magadat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 23-04-2001 
ujonc

szt. teljesen rendben van a müsor, attól eltekintve hogy azért csinálták hogy a müfajban nem jártas emberek megismerkedjenek ezzel a zenével,namost ez nem annyira fog menni ha egy olyan ember vezeti a müsort mint mango...ki fogja megérteni???mert átlag rádio hallgató emberek nem,az biztos.de azon se csodálkoznék ha mások sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 23-04-2001 

abszolúte rendben van a műsor, jó az elején a kis traccsparty, aztán meg a zenélés....szóval nekem úgy általában bejön
max Galambot felejthetnék el, de azt meg úgyse lehet, szal felesleges itt sírdogálni, hogy ez szar meg az szar....úgyis minden így marad
de a műsor RENDBEN

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:53, 24-04-2001 
tactile

na a bal mixet rögzítse mindenki..
érdekes lesz.
yes yes.

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 24-04-2001 
original nuttah

héj intellekt underground hob: az a különbség köztünk, hogy te a menő underground imidzs miatt szereted a dnb, én meg azé, mert nekem való zene. az agyamnak tetszik, meg a fülemnek. és akkor is fog, ha a juventuson megy. me leszarom. a zene a lényeg és kész. én nem mondom magamra, hogy ug-os vagyok, me nem akarok menőzni ilyen szavakkal, mint egyesek.nem egy képnek akarok megfelelni, ami tetszik nekem, me jól hangzik.

szerintem te nem a szavak szerelmese vagy, hanem magadé.
és büszke lehetsz, hogy felidegesítettél. legalább elértél valamit az életben.
különben szerinted én mikor kapcsolódtam be a dnb kulturába? tegnap? tegnapelőtt?
és ha igy lenne, akkor mi van? (nem igy van) akkor kapcsolodhat be akárki is, amikor eljut hozzá. és lehet, hogy onnantól kezdve az lesz az élete. de van egy csomo SZNOB fasz (nem fika, megállapítás) aki a saját önnön maga menősége, meg a magáról kialakított underground képnek a megtartása, érdekében, elzárná őket ettől. mert önző, SZNOB, ug-s, szófosó.
az underground nem a názi felsőbbrendűségi fajelméletről szól. tudtad ezt?
egyébként az én szememben talán inkább te vagy a nevetséges. ugyhogy ne vissunk vitát erről.utálom az ilyen képmutató köcsögöket,akik mint már fent is leirtam, egy képnek akarnak megfelelni, ami tetszik nekik.
neked ez a kép az, hogy "én olyan zenét szeretek, amit nagyon kevesen, ugy öltözködöm, mint a hozzám hasonlóak, jó kevesen vagyunk, de nem vagyunk olyanok mint a többiek, me mi vagyunk ám az igazi egyéniségek!!!"
kb ilyen idiótából sokszáz van, mivel ugyanúgy divattá vált, mint mondjuk a dnb.
szerintem te ki fogsz magadnak ezé találni egy új stilust. me ugye már a dnb nem ug. most mi lesz veled??? kiváncsian várom újabb értelmes válaszod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 24-04-2001 
original nuttah

elnézést a többi ipc forumozótól, de ugy gondolom, ez nem csak egy személyes probléma, ugyhogy másra is tartozhat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 24-04-2001 
original nuttah

inkább örülni kéne ennek a műsornak, és ugy felfogni, hogy mo. talán fejlődik. én csak örülni tudok neki.
a sok idióta enélkül is van, lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 24-04-2001 
insgraphizm.com

mire a dnb-elpopularizálódik (?!?!),
...
nemtudom elképzelni. nem az a szinvonal, mint a pop. Ha mégis megtörténne akkor az egy teljesen más, nevetséges, dnb-nek nem nevezhető valami lenne. Ha britney, v kosó dnb alapra merne vakerálni, az nem ugyanaz az alap lenne amit mi szeretunk. Hanem a saját igyényükre alakitanák. Úgyhogy az különbség akkora lesz mint kb:
dj bobo vs. wutang... ?????
szóval ettől nem félünk, ez a fajta zene, nem lehet pop, mert az a popzene. lehet népszerű, de sosem lesz gagyi. Mert ami gagyi, azt nem is nevezzük zenének, körberöhögjük és leszarjuk, ugyhogy probálkozzon a popposítással aki akar, abbol nem dnb lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 24-04-2001 
ujonc

bucs: yeahman! massive respekt, simán igazad van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 24-04-2001 
impulsecreator.hu

én olyan zenét szeretek, amit nagyon kevesen, ugy öltözködöm, mint a hozzám hasonlóak, jó kevesen vagyunk, de nem vagyunk olyanok mint a többiek, me mi vagyunk ám az igazi egyéniségek!!!"
édes butcher és seggnyaló udvartartása!
1.)annyira való neked a zene, mint skinheadnek a kippá-undorító az álhazafiasságod
2.)szerintem tegnapelőtt...hm... nem is, inkább tegnap "kapcsolódtál be a dnb kultúrába"
3.)akit érdekel ez a zene(ahogy engem is hajdanán), ANNAK NEM KELL A SZÁJÁBA RÁGNI, MERT AZ SAJÁT MAGA KUTAT AZ EREDETE UTÁN
4.)kedves butcher, az idézett sorok és az előzőek is egyfajta önvallomásként hatnak: én TUDOM, hogy te ILYEN vagy:tisztán látszik, hogy te magad egy viszataszító,behatárolt-csőlátásű-gennyes kép vagy;a fajelméletről annyit, hogy a stílusodból egy egyszerű dárenbész fasisztának tartalak, annyi IQ-val, mint amennyi egy növénynek van.
Látod, te balfasz: bárcsak ne vártad volna olyan kiváncsian a válaszomat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 24-04-2001 
impulsecreator.hu

Sorry ipc, én itt be is fejeztem, akár ollózhattok is(igazatok lenne, elég szennyes ez a topic miattunk).<OUT>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 24-04-2001 
original nuttah

asszed a fogalmazásoddal elrejtheted a mondanivalód értelmetlenségét?

majd vitatkozom veled, ha fejlődsz egy kicsit hozzá.

nekem a te stilusod túl gyerekes.
és már rámszoltak a haverjaim is, hogy ne foglalkozzak egy ilyen pöccsel, mert nekem égő a lealacsonyodás.
ha személyes jellegű mondanivalód van, mailben. tudsz emailezni?

egyébként amit csinálsz nem vita. kurvaanyázni az 5éves gézuka is tud. de az érveidet még nem nagyon villogtattad meg.
talán mert nincsennek. mert a levegőbe pofázol.
ilyet mindenki tud mondani, hogy "te csak tegnap óta halgatsz dnb beeee" me kb ez a te szinted. indoklás nélkül az egész nem ér semmit. és ugy is kezellek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 24-04-2001 
original nuttah

miattam ugyan nem szennyes a topic. én értelmesen fogalmaztam meg a mondanivalómat, és megindokoltam.
te erőlteted ezt a gyerekes stilust, ami valóban nem ide való!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:08, 24-04-2001 
original nuttah

akárhányszor olvasom a szöveged, mindig csak az jut eszembe, hogy álljam meg, hogy elküldjelek a kurva anyádba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 24-04-2001 

SAS: látod van még egy ember aki tud valamit..
ben2.:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:01, 24-04-2001 
son of nitrous

Hááát....
hobgoblin remélem nem ollozza ki a az ipc, hogy mit írtál, öröm olvasni a tájékozatlanságodat, és marhaságodat...
Midnenki tapsoljon.
Tudod a Bucs olyan gyerek, aki holnap fogja majd megismerni a DnB-t... na ebben igazad van... gratula. Tudod én csak ezt az egy beszólásodat olvastam, de kábé bőven elég volt. Mély sajnálattal viseltetek irántad. És már csak azért is viccesnek találom, az IQ-harcos viselkedésedet, mert talán -egy cseppet- kultúráltabb formában lett megfogalmazva bucs mondandója...
Némmá!!!! tele van érvekkel, tényekkel. Két érdekes szó nem???
ismered?
Na mindegy...
légy büszke magadra, aztán gyorsan gondolkodj el azon, milyen szörnyűséget is tettél valójában.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:05, 24-04-2001 

midi: azért neked is lenne mit tanuli..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 24-04-2001 

tanulni mixelni..:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 156 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]