minord wrote:
Snaper_OFF wrote:
minord wrote:
Snaper_OFF wrote:
pme023 wrote:
sry
valamit naon benéztem

Nem viccnek szántam, azt hittem van ilyen...
nagyzolo emus
az emu vs akai az olyan mint a pc vs mac
no viccen tul emuban van? es ha igen akkor mi az?
kosz
Én nem viccnek szántam és nem nagyzolok...csak nem tudom milyen sample-mod lehetőségek vannak egy MPC-ben...
sample mod?
van hozza egy darab filter bp lp hp 24 db resoval es van filter adsr
van egy lfo ami tudja hajtani a filter cutoffot a pitchet es a levelt, meg van benne adsr a samplehez
es persze mindent lehet a kis sliderekkel iranyitani, egyszerre ket parametert de ha azokkal felvetted amit akartal tekerni akkor mas osztasz ki ra veheted azt is
es 6 layer (egy filter beallitas 3 layerhez tartozik es az egyuttesen megszolalo hangra vonatkozik)
de tokre mindegy mert van resample
ja es van bit melyseg allitas ami erdekes lehet
Sample MOD alatt azt értettem hogy miket tudsz manipulálni egy sima mintával, de lehet félreérthető volt...
Azért nem tartom hihetetlennek a filtrator cuccot, mert van olyan digit keverő amibe rendes UAD cuccokat lehet feltolni...
Emu-ban ezek is megvannak amiket leírtál, de konkrétan single sample editre gondoltam én..."nekünk" van a copy/paste/cut cucc grafikusan, ami alap, de ezen kívül fejből nem is tudom felsorolni...reverse,loop,aural exciter, pitch shift, timestretch, bit és freki állítás...rohadt sok minden.
Ebből gondoltam hogy lehet benne filtrator vagy valami plugin/vas algoritmus adaptáció, mert emuban ott van az Aphexnek az Aural Exciter-jének az algoriutmusa.

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *