Snaper wrote:
Bakelit a nyerő, sztem ezen kár vitázni.
9b0 : Ti fogtok csinálni AU implementációkat a közeljövőben, mert én tényleg szeretnélek benneteket anyagilag támogatni, mint szinte egyetlen komoly magyar fejlesztőket, csakhát nem tudok mit kezdeni a VST-kel...
A másik hogy sztem teljesen felesleges ilyen számokkal foglakozni. Ismerek egy embert akinek sok-sok zenéje jelent meg, nem MP3-ban hanem normálisan, vinilen, és teljesen nem foglalkozik ilyenekkel, meg nem is érdekli igazából. (Nem mondom meg hogy ki, mert jóban vagyok vele nagyon...magyar)
Szal csak zenél és nem érdekli hogy mi merre mennyi...van két füle oszt csá. Én azért mászok bele ezekbe a dolgokba mert eccerűen érdekel...de sztem egy host akkor jó, ha elindítod és tudod, hogy te ezzel fogsz zenélni mert ez eccerűen pont NEKEd való. A lényeg az emberen van, nem a programon, meg a plugineken. Sztem...
AU-t mi nem nagyon tudjuk egyelőre támogatni sajnos. kevesen vagyunk (bátyám és én), kevés időnk van azzal foglalkozni, hogy az apple kitalálta, hogy egyszercsak bevezet egy tök fölösleges szabványt (dögugyanaz hangban, mint a VST), pláne most, hogy az unibinnel is szívunk, mint állat... ha ebből élnénk, akkor minden bizonnyal megcsinálnánk, de egyelőre nagyon kevés pénzünk van az egészből. fxpansion vst2au wrapper az egyetlen alternatíva, amit tanácsolni tudok, PPC maceken gond nélkül fut mindenünk. most már ő is van elvileg unibinben, tesztelni még nem volt alkalmunk.
Fülre zenélés: ha megfigyeled, ezek az emberek nem is fórumoznak, és pláne nem okoskodnak, hogy mit kell mire használni, és általában nem is törekednek a legeslegprofibbnak mondott cuccok megvásárlására, hanem használják, ami van (és jól). (megj.: jómagam is így tolom, még ha tudom is, mi van a dolgok mögött... zenélés közben eszem ágában nincs méregetni dolgokat, meg spectrum analyzert, és oscilloscope-ot bámulni... ha nem az szól, amit hallani szeretnék, akkor tökmindegy... ez a tudás ott csak abban segít, hogy nagyjából tudom, mit kő csinálnom)