9b0 wrote:
Mi a konfigod?
Intel core 2 duo 2,133 Ghz, Asus P5b Delux, Geil memória kit 2*1GB 800 Mhz dual channelbe hajtva, aktív pfc-s aopen táp(400-as), 250 Gb western digital hdd 16 Mb cache raid edition, Asus Gforce 7900 GT. Mind ez egy plexi oldalapos Thermaltake Xaser amor házban(fekete).......fincsi...
A procit még meghúzom 3 Ghz-re aztán meglátjuk úgy mit tud.
Én még ezt a konfigot nem tudtam megakasztani. Komolyan nem tudtam annyi sávot bedobni amennyit ne bírt volna. Az igaz, hogy nem használtam a létező leg proci igényeseb dolgokat, de azért egy native instrumentes cucc is zabál rendesen illetve a pantheon és a blueverb is tehát nem vágom.......nagyon durva az biztos....
Egyedül grafikában nem tud annyival többet mint egy szimpla 2 magos(tehát nem core 2-es szabványú), de ha meghúzod 3 Ghz-re akkor tulajdon képpen majdnem, hogy lesz egy "csúcs" számítógéped (felhasználoi rétegre vonatkoztatva). Ami annyit tesz ki, hogy nem kell megvenned a majdnem 200 000 ft-os 2,93-asat hanem megveszed az 1,8-asat vagy egy 2,1-eset felhúzod és ennyi(hozzáteszem az 1,8-as proci 40 körül míg a 2,1-es 52). Annál jobb meg manapság forgalomba nem létezik.(tudtommal) Persze kell egy jó alaplap és memók is...meg minden...én most ezt a vistára húztam össze. Elvileg egy ideig bírnom kell vele és egyenlőre kecsegtető, de nem akarom elkiabálni...
Viszont a winfosba ismét csalódnom kellet....ma átéltem a gépem első kékhalálát.....yeahhhh.