minord wrote:
[mindscape] wrote:
ne viccelj
it's a new day amen után a második legnagyobb klasszik break
legalábbis az apache-al fej fej mellett

nagyon gyenge az ilyen fajta tudasom...csak azokat ismerem amit lemezeken talaltam...
jo ament mar hallottam
es most felteszem a kerdest:
ed rushek altal hasznalt breakek?
mento kerdes: mi volt ed rush es bad company sequencere?
kosz, bocs
Hát igen, bár nekem a Skull Snapes - It's a New Day breakje inkább a Rob D féle mátrix zenéből vagy a fentebb említett mesterpáros Pacman-jéből ugrik be. A Prodigy a Poison-ban tömegével használ még brekeket, így a kérdés kicsit parás is, mert melyikre gondoltál érted?
Na nem kötekszem.
Ed Rush & Optical breakek...ez pont egy olyan kérdés amit sztem sose fog épelméjű ember megfejteni. Párat lehet tudni, amit elkottyantottak, vagy amiket ismerni lehet...
Régebbi Ed Rush dolgokban ugye a klasszikus No-U-Turn vonal brekek...amen, tighteen up, leeve break...
Optical-tol a To Shape The Future-ben ugye ott az action...
Amugy meg én ezeket tudom :
Bacteria : Headhunters - God Made Me Funky
Slip Thru : valammi Ultramagnetic MC's break, én vagy 8 albumot leszedtem, de semmi...
Fixation : Jimmy McGriff - The Worm
Naked Lunch - nem tudom a nevét, de megvan
Lifecrisis - szintén a The Worm
Rock Tha House - ez is a Worm break...
A SEQ-es kérdés komolyabb...Nem látni ugyanis rendesen a Talkin' Headz videón a Virus studioban, de ugyanaz mint a Dillinja-ék akkori (hozzáteszem) stúdiójában, vagyis vagy Atari és cartridge-es Cubase, vagy MAC, és azon régi Cubase, fekete fehér cucc:D
Pár kép a videóból kedvcsinálónak :
Optical papa realtimeban mutatja hogy na most éppen ezt a zenét csinálgatjuk és szól a Wormhole...
Szintén a nagy Virus-os Mackie mixer...
Az a bizonyos seq Dillinja és Lemon D stúdiójából...
Az akkori Dillinja-Lemon D rack...
És itt Optical papa reklámozza mennyire jó az E-Mu

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *