Rottweiler wrote:
Snaper_OFF wrote:
Ha kell valakinek a massive preset, át tudom dobni.
Amugy sztem nem nagy számok ezek a videók. Az a legviccesebb, hogy sokszor ők sem tudják elmondani mit csinálnak. Tehetségesek.
Vicces hogy néha be-bevillanak vasak erre arra:D:D:D:D
Amugy nekem a rack-es számgép tetszik:D
Viszont. Most kaptam egy Kosheen videót, amin a studióban magyaráznak Logic-ról. És durva hogy nem ratyiznak hanem kemyényem, hogy vesznek fel, stb...tök jó:D
nem akarok megint én lenni a partykiller de sztem az a massive reeseutánzat elég lame
am meg ha ilyen soundot akarsz akkor reaktor
de ki akar ilyen soundot?
egyébként is ezek a srácok jól meg vannak menve

a chase & statusek dobjai meg kb úgy hangzanak mintha direkt távol maradnának a grúvtól.
na mindegy, abbahagyom a flamelést
nézzetek inkább nójza meg bc interjúz abban sokkal hasznosabb cuccok vannak, és ők még tudnak is valamit =)
Ahhoz azért kell egy kis önbizalom és arcméret, hogy pl. Chase and Status groove-jait fikázza az ember. Neked szerencsére mindkettő megvan. Ebből a posztból csak az derült ki, hogy még nem hallottál rendes groove-ot darabjaiban. Képzeld: másképp szól, mint a végtermék, főleg a szám többi összetevője nélkül.
Az is kedves feltételezés, hogy rajtad kívül mindenki láma, ezért élvezzük ezeket a videókat, nem úgy mint te, aki tudja, hogy BC meg Noisia kellene néznie boldog boldogtalannak.
Ezt így egyszerre azért nehéz megemészteni.