field822 wrote:
Persze a windowst belehet állítani úgy, hogy jól müködjön zenélésre, de ahoz, hogy tényleg stabil legyen egy teljesen szűz rendszer kell amire se kodek se internet se semmi nem megy.(ja vegyek még egy vinyót és használjak még három másik oprendszert.....ez aztán kényelmes...

)
Erről ennyit. Jó szórakozást hozzá....

Lehet én vagyok az egyetlen kivétel, de mindkét pécémen volt net, játék, egy valag grafikai, kompozitáló, 3d szoftver, és ezek pluginjei, zenei cuccok, kurva sok codec a megrendelők kénye-kedve szerint és csak windows update miatt kellett újraindítanom.
Tudni kell a hardverelemeket megválogatni és épkézláb szoftvereket használni. Olyan meg van, hogy gyártási hiba. Nincs zökkenőmentes gép. PC-men is volt úgy, hogy tápot kellett cserélni, előfordul. Most meg a MacBook-om újraindulgat. Az Apple azt mondja, hogy hardver hiba. Nekem software update óta csinálja. Érdekes hardver hiba. Most akkor szar az OS X, meg az Apple? Lófaszt, ilyen előfordul, ez volt az első széria, én meg belenyúltam. Egyébként két hosszú restartot nyomok, akkor megy karácsonyig a gép, ez van.
Ezt csak azért írtam neked, hogy lásd a másik oldalát is a dolgoknak. Nekem nem volt fagyim a pc-immel, a mac-emmel meg vannak, de azért nem fikázom egyiket sem, ezek becsúszhatnak, ha már ilyenekkel dolgozunk.
(egyébként csak az első szériás gépeknél fordul elő ez, azokat már visszahívták, az újakra meg nincs panasz)
erről van szó, pont ezt akartam írni, h az én gépemmel sem nagyon van panasz, max egy két havonta kell a reset gombhoz érnem, pedig mindenféle szírszar (játék grafix codec audio) telepítve van
ha fieldnek mégis ilyen gyakori fagyásai vannak a pc-jén (ami már nem pIII?) akkor mégis csak valami lámerkedés van
de azért a murphy törvény kurvára igaz a számítógépekre legyen az commodore mac vagy pc vagy zx spektrum