i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:25, 21-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 317 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:43, 24-07-2008 
én inkább boxolnék

nekem meg ez a szakmám de hagyjuk...találkoztam én már jópárszáz géppel...xp-vel...stb... :D
amúgy örülük neki h neked minden ien zökkenőmentes...
boc neked ezért fizet az intel mi? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 24-07-2008 
metalhead

flanker wrote:
boc neked ezért fizet az intel mi? :lol:

szep is volna :D

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 24-07-2008 
original nuttah

Flanki ott a teszt! Mindenki azt hasznalja ami neki bevalt, de az AMD nek nagyobb a rossz hire mig az intel procikra nem nagyon erkezett meg panasz. Mellesleg nekem is ez a munkam (jelenleg csak maszekba). Szoval nem te vagy az egyetlen es nem jelent ez semmit. A tapasztalat szamit. Ha neked bevalt az AMD akkor rendben, nincs ezzel gond.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 24-07-2008 
partiarc

flanker wrote:
nekem meg ez a szakmám de hagyjuk...találkoztam én már jópárszáz géppel...xp-vel...stb... :D
amúgy örülük neki h neked minden ien zökkenőmentes...

Akkor tudod, hogy a problémák legnagyobb része a felhasználók hülyesége miatt jön elő. Szerintem ha érted az alapokat és minimális igényed van egy normális rendszer fenntartására, abszolút nem egy nagy dolog. Azért hoztam fel a saját példámat, mert úgy tűnt, hogy szerinted lehetetlen, hogy évekig ne kelljen egy xp-s pc-t újratelepíteni, illetve biztos rendszert összerakni. Hát abszolút nem az. Bár ha a Macintosh meg neked fizet - szakember létedre - akkor értem, hogy miért jelentesz ki ilyesmiket. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 24-07-2008 
corebreak

Conclusion Peti : te most krekkelt OS X-ről beszélsz egy MAC-en, vagy csak félreértettem valamit? OS X-et nem kell krekkelni, mert alapból, és INGYEN jár az operációs rendszer minden mac-hez. Ha meg lekapsz egy ujabb oprendszer image-t a netről, akkor sem kell semii serial meg semmi...

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 24-07-2008 
original nuttah

Igen ha eppen leopard van rajta. Tiger lett lecserelve amiert meg mar fizetni kellett volna.
Amugy szinte az osszes gyari pc-hez is jar gyari xp avagy vista.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:55, 24-07-2008 
corebreak

Conclusion wrote:
Igen ha eppen leopard van rajta. Tiger lett lecserelve amiert meg mar fizetni kellett volna.
Amugy szinte az osszes gyari pc-hez is jar gyari xp avagy vista.

Figyi. Az enyémen meg OS 9 meg OSX 10.1 volt alapból, és most mégis Tigris van rajta, és nekem semmilyen serialt nem kér...A leo sem...

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:01, 25-07-2008 
én inkább boxolnék

a4s wrote:
Akkor tudod, hogy a problémák legnagyobb része a felhasználók hülyesége miatt jön elő. Szerintem ha érted az alapokat és minimális igényed van egy normális rendszer fenntartására, abszolút nem egy nagy dolog. Azért hoztam fel a saját példámat, mert úgy tűnt, hogy szerinted lehetetlen, hogy évekig ne kelljen egy xp-s pc-t újratelepíteni, illetve biztos rendszert összerakni. Hát abszolút nem az. Bár ha a Macintosh meg neked fizet - szakember létedre - akkor értem, hogy miért jelentesz ki ilyesmiket. :D

Nem írtam h lehetlen... a nagy átlagról írtam és nem fikázni akarom az XP-t mert én is még ezt használom hanem relatív instabillá tud vállni egy idő után...főleg a nagy átlag "kezében"...
persze ha rendesen karban van tartva és mondjuk csak zeneszerkesztésre használod +1-2 program még sokáig jó lehet...(főleg ha csak reason-özöl és nem kavar be a sok crack-elt vst :twisted: )
de ez a nem telepítem évegik elv nálam már ott bukik ha pl évente cseréled a hardvered...normális esetben ez a tendencia...(a nagy átlag körében aki pl. játszik is...)vagyis inkább fél év...
én legalábbis így látom...
Sztem az OSX sokkal kiforrottabb oprendszer mint az XP végülis erre akartam kilyukadni :)
és lehet jelenleg az intel a nyerő teljesítményben...most ők a gyorsabbak...volt oan mikor az amd volt a dobogó tetején...
lesz ez még így se! 8)

bocs az OFF-ért... :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:54, 25-07-2008 
original nuttah

Snapi: Mar egy joideje nem kell xp-hez sem. Ez nem jelet semmit.
Amugy felre ertes ne essen se Mac se AMD ellenes nem vagyok. Csak azt mondom, hogy nem feltetlen jobb az egyik a masiknal (mar a mac a pcnel illetve AMD az Intelnel). Amikor jo gepem van soha semmi gond az xpvel. Teljesen mindegy, hogy mit muvelek rajta. Sot meg szar gepen is jol mukszik. A legutobbi masina egy fos 40 ropis Asrockal szerelt szutyok. Azon kivul hogy a hibas memo es vinyo miatt kifagyott nem volt gond kifejezetten az xpvel. Most egy jo vas van alatta es nagyon popec ismet. En ismerem ezt a rendszert es 3 havonta rendszeresitett temp uritessel minden megvan oldva. Csak az van fent amit hasznalok is. Szoval nekem semmi bajom ezzel az eg vilagon. Mar a logicra sem vagyom mint regen amikor meg a megvaltast lattam benne. Sot ma mar a logical lenne a para, mert hasznalok spec plugineket amiket nem tudnek ott hasznalni es nagy ervagas lenne az nekem (persze vst adapter ami egy szar). Plussz az emum se fut vele es nekem nem kell valami masodosztaju maudio 40 ropiert.

Szoval en maradok itt es ha macem lesz idovel akkor is megtartok melle egy pc-t.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 25-07-2008 
ujonc

Snaper_OFF wrote:
Figyi. Az enyémen meg OS 9 meg OSX 10.1 volt alapból, és most mégis Tigris van rajta, és nekem semmilyen serialt nem kér...A leo sem...

Attól még illegális az oprendszered sajnos. Az egy más téma, hogy az applet ez annyira nem érdekli, mert örül, ha piacnövekedés van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:25, 25-07-2008 
corebreak

9b0 wrote:
Snaper_OFF wrote:

Attól még illegális az oprendszered sajnos. Az egy más téma, hogy az applet ez annyira nem érdekli, mert örül, ha piacnövekedés van.

Most nem felvágni akarok, de konkrétan karnyujtásnyira van tőlem az OSX-em doboza...no mindegy, serial nincs rajta, sehol sem látom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 25-07-2008 
ujonc

Snaper_OFF wrote:
Most nem felvágni akarok, de konkrétan karnyujtásnyira van tőlem az OSX-em doboza...no mindegy, serial nincs rajta, sehol sem látom...

A Leoé, vagy a Tigrisé? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 25-07-2008 
corebreak

9b0 wrote:
Snaper_OFF wrote:

A Leoé, vagy a Tigrisé? :D

Tigris. Sima, "első kiadású" 10.4.0.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:57, 04-08-2008 
souljah

ha kieltetek magatokat itt egy kis ontopic:

Asus Xonar D2X PCiE

Image
Image

szerintetek mit nyujt ez a kartya asio-ban? (a kerdes mar csak azert is relevans a kari eseteben mert pl egy ableton live lite is resze a bundle-jenek)
egyebkent azer nem egeszen nativ pci-express, van egy bridge csip, ami fordit.

egyebirant:

* 118 db SNR
* 8-channel (7.1 surround) output at 24 bit/192 KHz maximum
* Texas Instruments/Burr-Brown PCM1796 DAC’s to those 7.1 channels
* 2-channel input at 24 bit/192 KHz maximum, via Cirrus Logic CS5381 ADC
* 1x PCI-Express interface (PLX 8111 PCI to PCIe bridge chip)
* Asus AV200 APU
* S/PDIF input and output, both with optical and coaxial connections
* MIDI input and output via daughtercard
* Real-time DTS and Dolby Digital Live encoding
* Dolby Pro Logic IIx, Headphone, and Virtual Speaker
* DTS Connect (DTS Interactive and DTS NEO:PC, all wrapped in one)
* EAX 2.0, OpenAL, and the new, new hotness DS3D GX
* LEDs and Gold Bling
* EMI shield

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:23, 06-08-2008 
én inkább boxolnék

korrektnek tünik...

http://www.asus.com/products.aspx?l1=25 ... odelmenu=2

engem a kistesója is érdekelne...

bár itt azt írják:

ASIO 2.0 Driver Support:
Supports 44.1K/48K/96K/192KHz @16/24bit with very low latency

a very low alatt vaon mit érthetnek :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 06-08-2008 
original nuttah

Egyel jobbnak tűnik mint az audigy, de azért én maradnék az emunál. :)

A kisebbik kártya:

D/A kovertere ugyan az mint az emu 1212m-é (Cirrus-Logic CS4398) viszont az A/D-je elmarad (Emu 1212m=123dB SNR (AK5394A) Asus=114dB SNR(Cirrus-Logic CS5361))

Viszont a kisebb Asus egyel olcsóbb is (17 ezer körül van) a nagyobb viszont 36 ezer huf ami majd egy 10-esel drágább mint a 1212m, de egyértelműen házimozihoz van tervezve. (se DSP se pro routolási lehetőségek se 32 ASIO channel és televan zenéléshez nem szükséges dolgokkal...sőt... Karaoke Functions, FlexBass™ (ez bass enhance ami megint csak problémás eléggé bár ezt biztos kilehet kapcsolni(?)) etc...

Szóval kérdés, hogy zenéléshez kell e vagy házimozizáshoz. (kezdő szinten zenéléshez is tökéletes lehet)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 06-08-2008 
original nuttah

Conclusion wrote:
Egyel jobbnak tűnik mint az audigy, de azért én maradnék az emunál. :)

A kisebbik kártya:

D/A kovertere ugyan az mint az emu 1212m-é (Cirrus-Logic CS4398) viszont az A/D-je elmarad (Emu 1212m=123dB SNR (AK5394A) Asus=114dB SNR(Cirrus-Logic CS5361))

Viszont a kisebb Asus egyel olcsóbb is (17 ezer körül van) a nagyobb viszont 36 ezer huf ami majd egy 10-esel drágább mint a 1212m, de egyértelműen házimozihoz van tervezve. (se DSP se pro routolási lehetőségek se 32 ASIO channel és televan zenéléshez nem szükséges dolgokkal...sőt... Karaoke Functions, FlexBass™ (ez bass enhance ami megint csak problémás eléggé bár ezt biztos kilehet kapcsolni(?)) etc...

persze, hogy emu... :D
viszont szerintem nem mondok hulyeseget azzal, ha az ASUS mondjuk nem eppen a zenekrealokat celozta meg ezzel a 7.1es csodaval. :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:53, 07-08-2008 
én inkább boxolnék

hát ahogy így olvasgatom a specifikációt sztem bepróbálom a kistesót
és veszek egyet...:) 15 körül már láttam neten az meg kb felára egy 1212-nek...igaz ez nem fogható egy emu-hoz de sajnos én sem vagyok egy nagy ász zeneszerkesztő...és lehet kifizetem a tanulópénzt...ha meg beválik megírom a tapasztalatokat...8)

az sb live-nál biztosan jobb... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 07-08-2008 
corebreak

flanker wrote:
hát ahogy így olvasgatom a specifikációt sztem bepróbálom a kistesót
és veszek egyet...:) 15 körül már láttam neten az meg kb felára egy 1212-nek...igaz ez nem fogható egy emu-hoz de sajnos én sem vagyok egy nagy ász zeneszerkesztő...és lehet kifizetem a tanulópénzt...ha meg beválik megírom a tapasztalatokat...8)

az sb live-nál biztosan jobb... :roll:

No-no. A live baromi jó kai a maga pár megás soundfont samplerével. Ha lenne a maciban ISA slot és kezelné a régebbi vackokat, én tuti beállítanék SF2 samplingre egy AWE 64-et!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 07-08-2008 
souljah

sufniban nekem is van meg isa-s kartyam a kokemeny joystick porttal :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 317 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]