faalb wrote:
Najó, de ennyi erővel mondhatnád, hogy tökjó a Posuadz Gus, de cseréljem le a lábdobot 4/4-re, meg tegyek alá acidet, meg szétreverbezett díszítőhangokat, és máris én vagyok az Infektid Másrum...
de nem mondom mert igy is - ugy is szart csinalnal

viccet felreteve, ebben a zeneben sztem nem kell lecserelni semmit, csak kicsit "ujrarendezni", igy mar ertheto voltam?

scout wrote:
bar en bizonyos szinteken igazat adok neked. ezen stilusban tenykedeseim soran, eddig egyszer nem sikerult egy dj barat szerkezetet letrehoznom, viszont egy par otleted az en fejemben is megfogalmazodott mar, iras kozben. csak lusta voltam :$. ez valojaban nem teljes, ugyertem nem vegleges verzio, egyelore csak a kivancsisag miatt postoltam, hogy milyennek talaljatok. ugyhogy nem leszek rest, cseppet varialok ezen-azon. es kozeljovoben updatelek.
mondjuk en nem is nagyon akartam kielezni a dj-barat temara a mondanivalom, mert sejtettem hogy neked ez annyira nem mervado
ugyanakkor nem art ha ez a szempont is elotted lebeg, hatha egy lusta dj-nek megtetszik, aztan a "megfoghatatlan" intro miatt megsem lesz kedve jatszani