i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:25, 21-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2008/12 Snaper - The Christmas Gift Song
PostPosted: 01:21, 26-12-2008 
corebreak

Na hol is kezdjem...

Nem szoktam postolni ide zenéket. Nem is tervezem a továbbiakban sem. De most szeretnék kivételt tenni. (Amennyiben ez lehetséges, úgy a lehetőséget előre is köszönöm!)

Be szeretnék mutatni egy dalt, aminek igen aranyos kis története van.

Történt hogy a baráti társaságban kitaláltuk, hogy húzzunk egy kalapból egy emberkét és azt lepjük meg valami aprósággal egy gyertyafényes vacsora keretében. A vacsora tökéletesre sikerült, én pedig egy olyan ember nevét húztam aki nagyon közel áll a szívemhez....

...szakácsnak tanul, így nagyon sokat agyaltam mivel lehetne meglepni egy tanonc főzőmestert. Végül a kis horodozható adatvivő mellett döntöttem, mivel sok filmet/zenét/képet mozgatunk egymás között és mindig para volt a file-rendszer kérdés Mac és PC között...tehát egy nagyobb "pendrájv" lett az ajándék, de én ezt egy kicsit keveseltem. Ez túl "teszkós" volt nekem.

Szóval mit is kaphatna valaki egy zenésztől?

Fogtam magam, rászántam pár órát és írtam egy aranyos zenét Zoli barátomnak.

Engedélyével most ezt közzétenném, meg szeretnénk mutatni másoknak is.

A zeneszám teljes egészében feltöltésre kerül. Rövidebb, nem buli verzió, inkább rádióbarát. Egy 320kpbs full verzió jön ide, ami szabadon használható. Ha vannak jogok ezzel kapcsolatban, akkor azok Balogh Zoli barátomat illetik, a zene az Ő tulajdona.

A trekk...hát nem szoktam ilyenféle zenét írni. És nem is fogok. Ez egyszeri alkalom volt, és mind zeneileg/zenetechnikailag meg vagyok vele elégedve, bár nem erről szólt/szól az egész.

Tehát fogadjátok sok szeretettel a "The Christmas Gift Song" c. zeneszámot, remélem nektek is tetszeni fog.

(IPCSampleswap-ra töltöttem fel, így sajnos nincs direkt link, nem szoktam feltölteni ide, nézzétek el ezt nekem, amennyiben a direkt linket valaki tudja biztosítani, azt nagyon megköszönném.)

Adatok :

Snaper - The Christmas Gift Song
320kbps MP3, iTunes 8.0,

Written, produced and mixed by snaper at Corebreak Hive Studio, H, Kiskunmajsa, 2008.

http://files.filefront.com/Snaper+The+C ... einfo.html

(Kommenteket/kritikákat előre köszönöm, a "mit csinálnék másképp, hogyan szólna jobban, nekem hogyan tetszene jobban" jellegű hsz-ket is előre köszönöm, de a trekk ajándék volt, nem "piaci" szándékkal készült, változtatás nem lesz rajta.)

Békés, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek magam és a Corebreak Crew nevében is.

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:18, 26-12-2008 
metalhead

Egy direktlink rendel...

http://www.fileden.com/files/2008/10/25 ... as_Gig.mp3

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:34, 26-12-2008 
corebreak

faalb wrote:

Köszönjük szépen!

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:42, 26-12-2008 
metalhead

Sikerült végre meghallgatni...
Klubhimnusz... :D
Diszkósláger... :D
Erre nincsenek jobb szavaim... :lol:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 26-12-2008 
black hoe rec.

Leszedve, meghallgatva.
Nem a megszokott Snaper hangzás, annyi baj legyen, jó hangulató nóta. Büszke lehet rá a tulajdonosa! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 26-12-2008 
pokemon

Milyen jo lehet a Snaper baratjanak lenni... :D
Jol all neked ez a kis vidamsag is.. :D
Igy utolag neked is kellemes unnepeket meg BUEK!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:20, 31-12-2008 
droid

szerintem pont az hogy ilyen poppos piacra írt izé, picit keményebb beat+jó felépítés ide oda egy komoly reece csavarás + jó mixdown és irány a kiadó :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]