i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:37, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2008/06 4trax-FevR
PostPosted: 22:35, 13-06-2008 
partiarc

Mivel eltűnök egy időre, hagyok nektek rágcsálnivalót.
Ezt a nótát még 2004-ben műveltem és most 1kicsit átdolgoztam.
Reason 4.0/SF 9 master.
Még jó lenne beletenni némi vokált vagy vmi tipikus törtest de majd csak ha érdemesnek tartjátok.A véleményeket előre is köszönöm.
Listen up:

http://4trax.extra.hu/FevR.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:10, 14-06-2008 
original nuttah

Nem lenne ez rossz. A hangulata rendben lenne csak nekem a groove szekció (a teljes) olyan tompa. Lehet valami rossz kompi beállítás.
A hangkép is kicsitt mosott és szerintem ehez a trackhez a tempo is nagyon gyors.

Amúgy a dallamok és a hangulat az rendben van csak dolgozd ki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:59, 14-06-2008 
partiarc

Igen, a tempo tényleg gyors de az marad így.A groove is kíván valamit Szeretnék is rakni bele vmit.Talán vokált.
Jól látod a dolgokat köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:03, 14-06-2008 
souljah

nemtudom miért ne lehetne a tempot lejebb tolni, nem változik semmi
megint van benne egy csomo utaztatós téma, és ha nem dobálnád összevissza egymás után meg egymásra őket, tehát valami koncepciója lenne a track-nek simán jó lenne, így olyan mint valami minimix, vagy mintha kész riffeket dobálnék össze a szekvenszerben
a dob valóban kaka, a snare-t nem is hallom, valahogy kompresszálj ki egy jó kicket meg snare-t
a basszus meg nagyon ugrál, jólenne valami smooth filterezett rece vagy subbass szőnyeg, ami csak úgy kúszik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:15, 14-06-2008 
én inkább boxolnék

:shock:

most nem azért, hogy kötözködjek de kick az tényleg siralmasan, tompán kopog nem beszélve arról hogy néha egy teljesen más break jön a képbe ami engem kicsit zavart...(mert az elöző kick eltünik)
Ugye alapból egy szállós téma akarna ez lenni de annyi mindent belezsúfoltál h számomra nem ez jön le...sztem a kicsit kevesebb itt talán több lenne...

peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 14-06-2008 
partiarc

Mint írtam az alap régebben készült tehát már nincs meg a forrás.Ezért nem tudok változtatni a javán.Azegymásra rakott break is ezért van.A kúszós sub az tényleg kellene de az számomra nehezen megvalósítható.A kick nálam elég.A jövőben nem dolgozom át a régebbi trackjeim(mint ezt is),mert tényleg kusza lessz.Elfogadnék valami szakértő/építő dolgot arra vonatkozólag,hogy miként épüljön fel egy nóta.Mivel kezdjem,sávok száma.Még nem érett meg bennem ez a része az editálásnak.
köszi a véleményeket!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:03, 14-06-2008 
souljah

ha nem dolgozod át, akkor minek töltöd fel? tedd fel a kérdéseidet a zenetech részben
hogyhogy nem megvalósítható a kúszó szub? leraksz egy hangot és elhúzod
a felépítésre meg nincs recept, hallgass meg soksok zenét a "nagyoktól"
a lényege talán a felvezetés-kiállás-főtéma-plusz téma-2.kiállás-főtéma-levezetés, de persze ne sablonosítsunk, fontos, hogy ne dobd rá az elején a főtémát, hanem kínálgasd
de van olyan zene, ahol csak a szám második felében jön a lényeg, van amelyik kiállással kezdődik és az maga a felvezetés, el kell találni épp mi a jó
remélem kaptál válaszokat

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]