i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:52, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 98 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: RYN: Virus Syndicate @ A38 09.dec.17.
PostPosted: 23:07, 18-12-2009 
impulsecreator.hu

fritz kraft wrote:
gyakran lehetett érezni felőlük, hogy nincsenek meggyőzve arról, mennyire nyitott közönséggel áll(hat)nak

az elozo buli alapjan en ezen abszolut nem vagyok meglepodve

ettol fuggetlenul szerintem jol mukodtek a meglepetes zenek :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 01:16, 19-12-2009 
ujonc

tudja valaki mi volt az utolsó zenéjük?

Profile  

PostPosted: 01:22, 19-12-2009 
metalhead

shait wrote:

Nneka - Heartbeat (Chase & Status Remix)

Profile  

PostPosted: 01:45, 19-12-2009 
impulsecreator.hu

waki wrote:
shait wrote:

utolso elotti meg hazard - wicked so :badthumbs:

Profile  

PostPosted: 01:47, 19-12-2009 
metalhead

waki wrote:
shait wrote:

jo kis musort lenyomtak ra :shock: :lighta: :lighta: :santablayer:

Profile  

PostPosted: 06:35, 21-12-2009 
original nuttah

Nekem (is) adta a buli!
jee 8)

Profile  

PostPosted: 01:34, 22-12-2009 
droid

wszgo wrote:
Korrekt lett volna szerintem idedobni ezt a kis infot. Foleg ha arra gondolok hogy volt egy ilyen poszt hogy megjott a virus szindikatus meg megy a soundcheck (check-check).

az a kerdes hogy amikor bergi beirja azt hogy eppen folyik a hangproba miert nem irja oda azt is hogy az az ember aki a live produkcio egyik meghatorozo eleme nincs ott...persze lehet azza jonni hogy nem hianyzott de ez a minimum...es az hogy meg utana sem erkezik semmi reakcio evegett finoman szolvan visszatetszo..

ami a bulit illeti nem hatott meg se zeneileg se az amit az mc-k eloadtak..

es ha mar gergo multkor a beharangozobol idezett, ezennel en is megteszem:

"A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét."

lehet hogy egyesek kurva tehetsegesnek tartjak ezt a formaciot de az a kijelentes miszerint nem ismernek mufaji es stiluskorlatokat egyszeruen nem igaz...mi szolt? dubstep...melysege nem volt..bohoczenek tomkelege..arra jo egy ilyen buli hogy remenykedve keszulodok otthon a barataimmal..aztan miutan kiderul hogy megint ugyanazt kapom amit manapsag a budapesti ejszakaban egy kicsit maskeppen talalva elsetalunk a pulthoz es egy sor mellett beszelgetesbe torkollik a buli..

azert arra is kivancsi lennek hogy a cadik ep-t mikor nyomja valaki a kezembe...ez is nemikeppen elhallhagatasra kerult...

kivancsian varom a kovetkezo bulit..

Profile  

PostPosted: 03:32, 22-12-2009 
metalhead

fatilla wrote:
mi szolt? dubstep...

ja, meg grime, hiphop es elektro' : (

hol lehet ilyet latni amugy bpn manapsag?

Profile  

PostPosted: 11:07, 22-12-2009 
impulsecreator.hu

waki wrote:
fatilla wrote:
mi szolt? dubstep...

hol lehet ilyet latni amugy bpn manapsag?

meg egy kis garazs es par 90-es evekbeli dancefloor slager
ez maris 4 stilussal tobb, amit egy atlag buliban lehet hallani manapsag
az eloremutatasba ha akar az ember, tenyleg belekothet, de az teny, hogy megint nagyon szines volt a felhozatal

Profile  

PostPosted: 11:35, 22-12-2009 
droid

az a helyzet, hogy ti bp-n annyira el vagytok kényeztetve bulikkal, hogy ha az aktuális angol/akármilyen világsztár nem olyan szagút fingik amit ti elképzeltetek, akkor már megy a hőbörgés. mint a hisztiző milliomos kiscsaj a videón, aki megkapja a bentleyt de az nem ezüst színű, hanem zöld. piti belépőkért kaptok elsőosztályú fellépőket elvileg jó hangrendszeren, és akkor ilyeneken megy a kötekedés, hogy a fellépő csak 4 stíluson belül mozog nem 30on. vicc.

Profile  

PostPosted: 15:02, 22-12-2009 
partiarc

waki wrote:
shait wrote:

(L) :love: :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 15:19, 22-12-2009 
droid

waki wrote:
fatilla wrote:
mi szolt? dubstep...

[/size]

igen tegnap este mar nem sikerult a dubstep ele irnom hogy nagy reszben...es azert mert szolt egy-egy hip-hop meg grime reszemrol nem sokat valtoztat az osszkepen ami nekem nem tetszett...ja es gergo en nem kotekedni akarok csupan leirom hogy mit gondolok evvel az egesszel kapcsolatban ( furcsa hogy ezt allandoan kenytelen vagyok leirni pedig nem erzem hogy olyan hangnemben irnek)

cutoff wrote:
az a helyzet, hogy ti bp-n annyira el vagytok kényeztetve bulikkal, hogy ha az aktuális angol/akármilyen világsztár nem olyan szagút fingik amit ti elképzeltetek, akkor már megy a hőbörgés. mint a hisztiző milliomos kiscsaj a videón, aki megkapja a bentleyt de az nem ezüst színű, hanem zöld. piti belépőkért kaptok elsőosztályú fellépőket elvileg jó hangrendszeren, és akkor ilyeneken megy a kötekedés, hogy a fellépő csak 4 stíluson belül mozog nem 30on. vicc.

biztos voltam abban hogy erkezik megint egy ilyen reflexbol megirt komment amely megint szepen elferditi azt ami irtam....csak annyit szeretnek ehhez hozzafuzni hogy lehet hogy egyeseket elkenyeztetnek de kerlek engedd meg hogy eldontsem hogy en mit /miert/ talalok szarnak vagy jonak...amugy meg ha ezen a szoron nem gigaszi szavakkal illetnek a vendegeket valoszinuleg kisebb lenne az elvaras....a belepore pedig szinten nem tettem megjegyzest mint ahogy a hangrendszerre sem..

Profile  

PostPosted: 16:53, 22-12-2009 
droid

máskor ne a nyilvánvalóan túlzó promoszövegekből tájékozódj, hanem nézz utána a fellépőnek és akkor kevesebb meglepetés fog érni.

Profile  

PostPosted: 19:00, 22-12-2009 
impulsecreator.hu

fatilla te tipikusan az a buliba jaro hiperokos egyen vagy, akinek egyszeruen nem lehet a kedvere tenni, es imad abbol sportot uzni, hogy az adott buli masnapjan - mikozben a tarsasag nagy resze egyontetuen ujjong - megjelenik szorszalhasogato es rettenetesen keseru megnyilvanulasaival (egyszerre nagyon ugyesen osszerakott es elkepesztoen irritalo mondatokban megfogalmazva), amikre az egvilagon senki sem kivancsi

ami meg ennel is szanalmasabb, az az, ahogy eljatszod a sertodott kiralykisasszonyt miutan paran ravilagitanak arra, hogy mennyire el vagy tevedve

eddig voltam hajlando veled foglalkozni, ugyhogy kerlek ne is faradj egy hosszu valasz osszerakasan, mert nem fogom elolvasni

Profile  

PostPosted: 19:15, 22-12-2009 
ujonc

én nem akarom védeni fatillát, sem beleszólni a vitába, de abban tényleg van valami, hogy a real your nature szándékoltan eklektikus jellege kezd egyre inkább eltűnni - már, ha egyáltalán volt ilyen valaha. én nagyon élvezem ezeket a bulikat, és biztos elmegyek rájuk a jövőben is, de valóban: new wave hiphopon meg dubstepen kívül nem lát messzebb a sorozat. néha, nagyon kis adagban becsúszik egy kis grime, meg egy kis electro, de hát messze nem ennyi az elektronikus zene :)

annál jobban bánt viszont, hogy kezd kialakulni az az übereskedő meg ultrasznob attitűd egyre több ryn-rajongónál, amitől én falra tudnék mászni, arról nem is beszélve, hogy az a nyitottság, amit a szervezők promótálni kívánnak, a fejekben zömmel egyáltalán nincs meg. például: elég volt benji b-nek fél óra uk funkyt játszania, hogy a tánctér háromnegyedét kiürítse...

Profile  

PostPosted: 19:35, 22-12-2009 
impulsecreator.hu

flynn wrote:
én nem akarom védeni fatillát, sem beleszólni a vitába, de abban tényleg van valami, hogy a real your nature szándékoltan eklektikus jellege kezd egyre inkább eltűnni - már, ha egyáltalán volt ilyen valaha. én nagyon élvezem ezeket a bulikat, és biztos elmegyek rájuk a jövőben is, de valóban: new wave hiphopon meg dubstepen kívül nem lát messzebb a sorozat. néha, nagyon kis adagban becsúszik egy kis grime, meg egy kis electro, de hát messze nem ennyi az elektronikus zene :)

szerintem meg nagyon elejen jar a tortenet ahhoz, hogy ilyet megallapitsunk, de teny, hogy megvan a ket altalad emlitett fo utoere a sorozatnak
ugyanakkor amennyi egyeb stilus feltunt "nyomokban" csak ebben a 4 buliban, az mar dicseretre melto, es gyanitom - egyre sikeresebb bulik eseteben - ez a paletta a jovoben szelesedni fog, illetve nagyobb szerepet kapnak olyan mufajok amik eddig csak epphogy meg lettek villantva

flynn wrote:
annál jobban bánt viszont, hogy kezd kialakulni az az übereskedő meg ultrasznob attitűd egyre több ryn-rajongónál, amitől én falra tudnék mászni, arról nem is beszélve, hogy az a nyitottság, amit a szervezők promótálni kívánnak, a fejekben zömmel egyáltalán nincs meg. például: elég volt benji b-nek fél óra uk funkyt játszania, hogy a tánctér háromnegyedét kiürítse...

word!

Profile  

PostPosted: 20:45, 22-12-2009 
bladerunnaz

szerintem egy cadik femjelezte sorozatrol azert sejteni lehet, hogy az elektronikus zeneben kb merre kalandozik

egyebkent meg en nem is ertem miert kell egy bulisorozatbol ilyen szintu kabinterkerdest csinalni. ha erdekel az aktualis fellepo elmesz, ha nem, akkor meg nem. ha tetszett tok jo, ha nem, akkor buktal 2 doboz cigit, anmnyival is kevesebbet fustoltel masok orra ala :P

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 22:21, 22-12-2009 
droid

gergo wrote:
fatilla te tipikusan az a buliba jaro hiperokos egyen vagy, akinek egyszeruen nem lehet a kedvere tenni, es imad abbol sportot uzni, hogy az adott buli masnapjan - mikozben a tarsasag nagy resze egyontetuen ujjong - megjelenik szorszalhasogato es rettenetesen keseru megnyilvanulasaival (egyszerre nagyon ugyesen osszerakott es elkepesztoen irritalo mondatokban megfogalmazva), amikre az egvilagon senki sem kivancsi

ami meg ennel is szanalmasabb, az az, ahogy eljatszod a sertodott kiralykisasszonyt miutan paran ravilagitanak arra, hogy mennyire el vagy tevedve

eddig voltam hajlando veled foglalkozni, ugyhogy kerlek ne is faradj egy hosszu valasz osszerakasan, mert nem fogom elolvasni

gergo Te meg tipikusan az a buliba jaro egyen vagy aki korlatolt latomezeje vegett baromsagokat ir mint a felhasznalok nagy resze es aki bekajal mindent amit ele raknak..akik reflexbol beirnak valami faszsagot mellozven az iromanyaim ertelmezeset es konkret megvalaszolasat...helyette jon az oltas a magas lorol...igy nem lehet kommunikalni ..azt en latom hogy ennek felismeresere nem leszel a jovoben kepes de barmennyire is nem erdekel teged vagy masokat amit irok amig elmegyek egy buliba amit itt beharangoztak addig ha kedvem tartja leirom a velemnyemet ( ami lehet hogy neked irritalo azert mert talan lehet benne egy kis igazsag vagy egyeb okok vegett) es amennyiben egy buli tetszik akkor bizony beirom hogy ez milyen jo volt ahogyan ezt regebben is megetettem ha valami tetszett...amugy meg azert mert az egesz tarsasag egyontetuen ujjong nem hinnem hogy nekem is azt kene tennem hogyha nem tetszett az amit halottam..es persze szanalmas vagyok mert le merem irni hogy gaz hogy senki nem szol (se elotte se utana) hogy nem jott el az az ember aki a live-er lett volna felelos vagy mer meg merem kerdezni hogy mikor nyomjak kezembe azt a cadik ep-t...es mert megemlitem hogy itt nagyreszt gyenge dubstep szolt...hat nem tudom de nekem ugy tunik hogy kettonk kozul te vagy kibaszottul eltevedve..
a legviccesebb igazabol ez: "eddig voltam hajlando veled foglalkozni" ....mintha valami nagy agy lennel akitol ujjongva kene fogadnom azt hogy reagal egy-egy beirasra...hat ki a fasz kert meg hogy foglalkozz velem de most komolyan?
ennyit arrol hogy ki mondja kinek azt hogy szanalmas.. :asshole:

Profile  

PostPosted: 10:53, 23-12-2009 
piper

lehet az működne ezek szerint,ha RYN valami totál gyenge marketinggel próbálkozna?
pl:
"korlátolt szar zene lesz, ne gyertek, mert csak magunknak zenélünk"

fatilla nekem a mondandóddal amúgy semmi bajom, mert a véleményed, ha megfeszülök sem tudom megváltoztatni,mert ha nem tetszett hát nem tetszett.
DE: ami tényleg kicsit zavar,h mindezt úgy adod elő,h kb lenézed azt akinek tetszett.ejnye :badthumbs:

és nem hinném,h cadik ostorral áll az előadók mögött,h márpedig csak dubstepet meg hiphop 2.0-át játszhattok...a meghívott nevek meg magukért beszélnek.
peace love unity!

képek lesznek/vannak?

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

PostPosted: 12:37, 23-12-2009 
impulsecreator.hu

sollabong wrote:
képek lesznek/vannak?

ipc-n nemsokara

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 98 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]