Josh wrote:
Elmentünk hát nosztalgiázni, egészen remek buli volt, egészen addig, amíg...
A kinti rész kitűnő volt, amikor Sim felrakta J Majiktől a Your Soundot, akkor legszívesebben fizettem volna pár sört a lemezlovas úrnak (ezúton is bocs, hogy nem így történt) ...
Mire rávettük magukat, hogy benézzünk, a hangulat emelkedett volt a tánctéren. Cadik nagyszerű zenékkel, k..va jó technikával, a buli nevéhez méltóan dobálta egymásra a jobbnál-jobb oldskool jungle lemezeket... (Tetőpont: Truly One, Acid Rain, Alien Girl!!!!)
És aztán jött a feketeleves. Bevallom nem követem napi rendszerességgel az Öreg munkásságát, de amit a mai estén produkált, az eléggé elszomorító. Kb. 3-4 számmal sikerült leamortizálnia a hangulatomat. Én elhiszem, hogy "mindent a közönségért, éljenek a slágerek", na de ha egyszer egy bulit OldSkool Jungle bulinak hívnak, akkor miért kell olyan dolgokat odavágni, hogy: Spaced Invader, Barcelona, Kosheen - Suicide!!!! (buliban ezt a számot utoljára a Party-Túrában hallottam TeeBee tolmácsolásában, és az sem tegnap volt... talán 1999-ben). Félreértés ne essék, nem rosszak ezek a zenék, csak éppen az oldskool-hoz és a jungle-hoz nincs sok közük (a kezdésnek felrakott össze-vissza kiherélt Nine bootleg is inkább való egy hervadt haknifellépés indulójának, mint egy remek Cadik-szett utáni kezdésnek). Komolyan mondom, az a Palotai, akit ismertem, aki miatt megszerettem az egész drum and bass-t (még 98-ban, mikor először hallottam a Volt Fesztiválon (szintén Cadikkal) - akkor még a Sportcsarnokban ), akinek az egész szcéna sokat köszönhet, szerintem simán kiröhögte volna saját magát. Mi is így tettünk...
Egy szó, mint száz, f.sza ez a Jungle Ball, k. jó zenéket válogattatok össze, de Zsoltit ne többet... Vagy ha mégis, akkor beszélgessetek el vele jó hosszan, hogy miről is kell szólnia egy ilyen bulinak!!!
Szóról-szóra egyetértek ezzel.
Nem tudja valaki, mit rakott Solid éjfél előtt pár perccel? Valami hihetetlenül energikus Full Cycle darabnak tűnt.
Cadiktól kurva jó volt hallani Dylan Witchcraft/Virus párosát (meg a To Shape The Future eredetijét!), Rentől pedig a Certain Soundot.