i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:24, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:07, 11-01-2009 
szupercella

Josh wrote:
Elmentünk hát nosztalgiázni, egészen remek buli volt, egészen addig, amíg...

A kinti rész kitűnő volt, amikor Sim felrakta J Majiktől a Your Soundot, akkor legszívesebben fizettem volna pár sört a lemezlovas úrnak (ezúton is bocs, hogy nem így történt) ...

Mire rávettük magukat, hogy benézzünk, a hangulat emelkedett volt a tánctéren. Cadik nagyszerű zenékkel, k..va jó technikával, a buli nevéhez méltóan dobálta egymásra a jobbnál-jobb oldskool jungle lemezeket... (Tetőpont: Truly One, Acid Rain, Alien Girl!!!!)

És aztán jött a feketeleves. Bevallom nem követem napi rendszerességgel az Öreg munkásságát, de amit a mai estén produkált, az eléggé elszomorító. Kb. 3-4 számmal sikerült leamortizálnia a hangulatomat. Én elhiszem, hogy "mindent a közönségért, éljenek a slágerek", na de ha egyszer egy bulit OldSkool Jungle bulinak hívnak, akkor miért kell olyan dolgokat odavágni, hogy: Spaced Invader, Barcelona, Kosheen - Suicide!!!! (buliban ezt a számot utoljára a Party-Túrában hallottam TeeBee tolmácsolásában, és az sem tegnap volt... talán 1999-ben). Félreértés ne essék, nem rosszak ezek a zenék, csak éppen az oldskool-hoz és a jungle-hoz nincs sok közük (a kezdésnek felrakott össze-vissza kiherélt Nine bootleg is inkább való egy hervadt haknifellépés indulójának, mint egy remek Cadik-szett utáni kezdésnek). Komolyan mondom, az a Palotai, akit ismertem, aki miatt megszerettem az egész drum and bass-t (még 98-ban, mikor először hallottam a Volt Fesztiválon (szintén Cadikkal) - akkor még a Sportcsarnokban ), akinek az egész szcéna sokat köszönhet, szerintem simán kiröhögte volna saját magát. Mi is így tettünk...

Egy szó, mint száz, f.sza ez a Jungle Ball, k. jó zenéket válogattatok össze, de Zsoltit ne többet... Vagy ha mégis, akkor beszélgessetek el vele jó hosszan, hogy miről is kell szólnia egy ilyen bulinak!!!

Szóról-szóra egyetértek ezzel.
Nem tudja valaki, mit rakott Solid éjfél előtt pár perccel? Valami hihetetlenül energikus Full Cycle darabnak tűnt.
Cadiktól kurva jó volt hallani Dylan Witchcraft/Virus párosát (meg a To Shape The Future eredetijét!), Rentől pedig a Certain Soundot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 11-01-2009 
droid

Számomra a zenéken kívűl rendkívűl feldobta a hangulatom,
hogy több olyan régi ismerőssel is összefutottam,
akiket már vagy 1000 éve nem láttam :sor:
Köszönet mindenkinek, aki ott volt ! :ty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:46, 12-01-2009 
ujonc

kuLi wrote:
Josh wrote:
Elmentünk hát nosztalgiázni, egészen remek buli volt, egészen addig, amíg...

A kinti rész kitűnő volt, amikor Sim felrakta J Majiktől a Your Soundot, akkor legszívesebben fizettem volna pár sört a lemezlovas úrnak (ezúton is bocs, hogy nem így történt) ...

Mire rávettük magukat, hogy benézzünk, a hangulat emelkedett volt a tánctéren. Cadik nagyszerű zenékkel, k..va jó technikával, a buli nevéhez méltóan dobálta egymásra a jobbnál-jobb oldskool jungle lemezeket... (Tetőpont: Truly One, Acid Rain, Alien Girl!!!!)

És aztán jött a feketeleves. Bevallom nem követem napi rendszerességgel az Öreg munkásságát, de amit a mai estén produkált, az eléggé elszomorító. Kb. 3-4 számmal sikerült leamortizálnia a hangulatomat. Én elhiszem, hogy "mindent a közönségért, éljenek a slágerek", na de ha egyszer egy bulit OldSkool Jungle bulinak hívnak, akkor miért kell olyan dolgokat odavágni, hogy: Spaced Invader, Barcelona, Kosheen - Suicide!!!! (buliban ezt a számot utoljára a Party-Túrában hallottam TeeBee tolmácsolásában, és az sem tegnap volt... talán 1999-ben). Félreértés ne essék, nem rosszak ezek a zenék, csak éppen az oldskool-hoz és a jungle-hoz nincs sok közük (a kezdésnek felrakott össze-vissza kiherélt Nine bootleg is inkább való egy hervadt haknifellépés indulójának, mint egy remek Cadik-szett utáni kezdésnek). Komolyan mondom, az a Palotai, akit ismertem, aki miatt megszerettem az egész drum and bass-t (még 98-ban, mikor először hallottam a Volt Fesztiválon (szintén Cadikkal) - akkor még a Sportcsarnokban ), akinek az egész szcéna sokat köszönhet, szerintem simán kiröhögte volna saját magát. Mi is így tettünk...

Egy szó, mint száz, f.sza ez a Jungle Ball, k. jó zenéket válogattatok össze, de Zsoltit ne többet... Vagy ha mégis, akkor beszélgessetek el vele jó hosszan, hogy miről is kell szólnia egy ilyen bulinak!!!

Szóról-szóra egyetértek ezzel.
Nem tudja valaki, mit rakott Solid éjfél előtt pár perccel? Valami hihetetlenül energikus Full Cycle darabnak tűnt.
Cadiktól kurva jó volt hallani Dylan Witchcraft/Virus párosát (meg a To Shape The Future eredetijét!), Rentől pedig a Certain Soundot.

Én is csak csatlakozni tudok előttem szólókhoz, eskeszem nem írtam volna be, de mivel többen így látják, mondom csak megnyílvánulok. Mind a 4 bulin ilyen volt a teljesítménye, ez tényleg megdöbbentő amúgy. De sebaj, kimentünk a Bárba és vártuk míg végre abbahagyja:)

nagyon komoly ez a rendezvénysorozat, és mivel van a bár így Palotai szégyenszettjei is kiküszöbölhetőek, uh végülis semmi gond! Nekem most Sym tetszett legjobban, az összes 4 rendezvény közül az elsőn Ő a naygteremben, +3.on Cadik szettje volt a legkomolyabb! persze Solid se volt solid és többiek se, főleg h a 2 helyszín végett nem is lehet mindenkit meghallgatni.

Tán vmi Dope Dragon ment éjfél előtt ha jól emlékszem ment most pár dope, de percenként nem jegyzeteltem uh nem 100.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 12-01-2009 
szupercella

z$é wrote:
Tán vmi Dope Dragon ment éjfél előtt ha jól emlékszem ment most pár dope, de percenként nem jegyzeteltem uh nem 100.

Közben megtaláltam:
Reprazent - New Forms (Krust Widescreen version)

http://www.youtube.com/watch?v=jCn3upVPhSY

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:50, 12-01-2009 
droid

nos igazából nem értem a felháborodást...
szerintem azért nem olyan éles a határvonal a jungle és a drumandbass között h ne lehessen 1 ilyen bulin 1 hasonló szett is...
az 1-2 valóban nem túl régi zenén kívül(pl nine remix + voodoo peolple remix) 1 teljesen jó hangulatot adó szett volt.
persze nem kötelező h mindenkinek tettszen...ezért valóban ha vki nem erre számított akkor a bár részben megkapta amiért odajött...
személy szerint nekem kifejezetten jó volt hallani olyat mint a move v.i.p. vagy a we enter....jó volt ez ahogy volt...szerintem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 12-01-2009 
weekandbass

.:Következő buli április környékén:.

8)

Palotai májsztrót meg majd megkérem, h azokat a lemezeket rakja be legközelebb a táskába amiket 95-ben játszott FMK-ban!!!!!!!!!!

.: :idea: :.

www.myspace.com/JungleBall
www.myspace.com/simweekandbass
www.afterjka.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:39, 12-01-2009 
ujonc

koszi! sztem remek volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 12-01-2009 
poszthumusz

a nine remix kiborító volt, meg palotai tényleg rakott oda nem illő dolgokat is, de amúgy remek volt. még ilyet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:32, 12-01-2009 
souljah

április szuper épp akkor lesz igazán Jungel tavaszal :)
várjuk :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:48, 13-01-2009 
mind overload

Josh wrote:
...Kosheen - Suicide!!!! (buliban ezt a számot utoljára a Party-Túrában hallottam TeeBee tolmácsolásában, és az sem tegnap volt... talán 1999-ben)

inkabb 2001 januarjaban ;)
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:03, 13-01-2009 
droid

Hello mindenki,
Szükségem volna jópár képre, ami a bulin készült.
Ha tudtok, küldjetek nékem párat ;)
Sajnos csak keveset tudtam készíteni,
annak is a nagy része a kukában landolt :lol:
Előre is köszi !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:37, 14-01-2009 
original nuttah

.:StAtIk:. wrote:

ahah!
az est folyamaman tobbszor is elhangzott a `daroci ut` kifejezes a sok multidezo zene kapcsan.. azok voltak am a rave bulik :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 14-01-2009 
mecca individualz

.:StAtIk:. wrote:
Josh wrote:
...Kosheen - Suicide!!!! (buliban ezt a számot utoljára a Party-Túrában hallottam TeeBee tolmácsolásában, és az sem tegnap volt... talán 1999-ben)

inkabb 2001 januarjaban ;)

Mea Culpa! Romlik az időérzékem... :)) Azért azok tényleg őrületes bulik voltak... Emlékszem még Győrből fel vonatra + buli hajnalig + reggel 6-7-kor Keleti és vonattal vissza... :) Szerintem ma már hetekig kidőlnék egy ilyen után...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 14-01-2009 
tapir

edit: enyemek hamarosan publikalodnak :wink:

Image

Last edited by reni on 16:12, 14-01-2009, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:54, 22-01-2009 
impulsecreator.hu

Partybeszámoló:

Old Skool Jungle Ball 4. @ Merlin, 2009.01.09

Old school jungle. A fogalom, amely sokféleképpen értelmezhető és definiálható írásban, szóban vagy akár zenékkel. Az utóbbiból írt negyedik alkalommal dolgozatot az Old Skool Jungle Ball csapata a Merlinben, eredményes, négyes fölé osztályzattal zárva azt.

Image Image Image

(ico)

Image

IPC Twitter | IPC Facebook

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 25-01-2009 
weekandbass

:ty:

www.myspace.com/JungleBall
www.myspace.com/simweekandbass
www.afterjka.com

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]