csodálatosan szép napsütéses reggelt kívánok mindenkinek!
nagyon jó volt a rendezvény, az elején d+b teremben régi kedvenc nótáim tömkelege hallatszott, már akkor majdnem örömkönnyekig meghatódtam( v lehet a fiatalságomat sirattam?)
Meglehet koromra, illetve a szombati és vasárnapi reggel 7 órás felkelési kötelezettségeim miatt oly vehemens tánclépéseket nem sikeredett produkálnom, mint pl. Panacea tavalyi látogatása során. Lehet nem is baj, ott talán kicsit túlontúl elragadtattam magam
Én is azt se tudtam mikor melllllik teremben leledzek, kiváncsi voltam Cadikra is, meg ugye CVre is. így ide oda kószáltam, mind2ő igen tetszetős volt. A végén kamarás felvétel miatt leragadtam a dubstep szekcióban.
Nagyon jó buli volt mind2 teremben, d+b-dubstep "fúziós" bulik közül sztem messze a legjobb eddig! én erre mondom h az év bulija volt, bár még csak február van, lehet még überelni talán

Fáradtságom jeleinek egyre erőteljesebb jelentkezése azonban távozásra kényszerített, így se volt elég a 3 óra alvás....qrva festők de korán kelnek!
Robi Koma, ne idegeskedj, 1 sztárnak

meg kell tanulnia kezelni a kritikát, én azt mondom ne szidd a közönségedet, még ha akkor se ha negatívan kritikus! Ügyelj az imidzsedre, légy úriember!
Big up a szervezőknek+mindenkinek aki játszott!
Ui.: MOM remélem elég "barokk"-osra sikeredett a beszámoló, pedig még vissza is fogtam magam