i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:24, 24-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 

a savazás kérdése: tetszik a mixem?
nagyon jó 10%  10%  [ 1 ]
nagyon rossz 50%  50%  [ 5 ]
hallgatható 40%  40%  [ 4 ]
Total votes : 10
Author Message
 Post subject: Minuteman-summer
PostPosted: 20:08, 30-06-2008 
moderalva a szabalyzat megsertese miatt

Post subject:
PostPosted: 20:28, 30-06-2008 
metalhead

savazás :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:30, 30-06-2008 
piper

juj milyen zenék:D

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:44, 30-06-2008 
Ember.... You're a notch you're crazy in the coconut.... Ennyit mondok ehhez.
Mivan neked nincs dubplated??? :wink:

Post subject:
PostPosted: 20:41, 01-07-2008 
kedves minuteman, végighallgatva mixedet,feltűnt,hogy te valami félrenyomott borítójú lemezeket vehettél a boltban (hiszen manapság ugye mindenki csak és kizárólag legális zenéket játszik,mint tudaták velem),de lehet hogy a fülem rossz. De mintha a slam nem is lenne a mixedben,a subfocus szám nem a juno,hanem a triple x,ami dub,ugye?,a taxman szám nem a snowman,hanem a circles,az is dub.a push it up tc remixe is dub,csakúgy mint a rah remix,ami szintén,ezenkívűl a wax'd vip se jött még ki,jobban végiggondolva az egész mix dubplatekből áll, (ez hogylehet...) gondolom a heatman's nél vágattad. :ah: hát persze

Last edited by krejzli on 22:04, 01-07-2008, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 20:52, 01-07-2008 
bladerunnaz

bagoly mondja verebnek..

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:05, 01-07-2008 
I wuz speakin' ironiclly, altough I'm not an iron4 :D :D :D
Bocs, hogy elrontottam s szórakozásod, bruv 8) , de nem tom egyébként kiderült e volna.
úgytűnik itt télleg csak engem hogyismondjam finoman "ugratnak" ( :szopik: ), dehát :kiterdekel:
Hiszen ahogy az EZ Rollers számban is elhangzik (címet nem írok hiszen mindenkitugggya, hiszen művlelt zeneileg ;) "The true rebells always walk alone anyway.."
Úgytűnik ez van.
Akkor Balatonon látjuk egymást ugye "minuteman" vagy hívjalak inkább........ akkor ott :sor: meg :rave:
:laterz:

Post subject:
PostPosted: 22:54, 01-07-2008 
original nuttah

krejzli wrote:
kedves minuteman, végighallgatva mixedet,feltűnt,hogy te valami félrenyomott borítójú lemezeket vehettél a boltban (hiszen manapság ugye mindenki csak és kizárólag legális zenéket játszik,mint tudaták velem),de lehet hogy a fülem rossz. De mintha a slam nem is lenne a mixedben,a subfocus szám nem a juno,hanem a triple x,ami dub,ugye?,a taxman szám nem a snowman,hanem a circles,az is dub.a push it up tc remixe is dub,csakúgy mint a rah remix,ami szintén,ezenkívűl a wax'd vip se jött még ki,jobban végiggondolva az egész mix dubplatekből áll, (ez hogylehet...) gondolom a heatman's nél vágattad. :ah: hát persze

hát jah vicces :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 01-07-2008 
NewCityBass

krejzli wrote:

a break szám se stimmel :fog: + nemtudom mitgondoljak vagy én nemtudom :D

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:16, 02-07-2008 
"a few little getto guys, try to make music to get acceptance."
you could gain acceptance, if you post that mix you did last time brufff! :thumbsup:
hope to meet soon

Post subject:
PostPosted: 19:21, 02-07-2008 
Thx man.longtime bruv. Örülök ha neked tetszik. Sajnos én ide már nem postolhatok,mert ENGEM LETILTOTTAK A DUBOKÉRT. Mégegyszer bocs,hogy idejekorán lelőttem a poént,de látod bejött amit gondoltunk,nem az számít mit játszol és hogyan,hanem az,hogy mi van a tracklistben. Yikes! Akward. Ha beszélnék németül biztos elpirulnék. De én magyarul beszélek,csak az a baj,hogy ez így is arcpirító (de nemcsak nekem) Na peace

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]