asparagus wrote:
troublestarta wrote:
asparagus wrote:
ZooM wrote:
ZooM wrote:
Eladó
3 Angol Cocker Spániel kiskutya, fajtiszta, törzskönyves szülőktől. Szeptember 17- én születek, most 7 hetesek. Jól tartott, beoltott, játékos kiskutyák. Szerető, gondoskodó gazdit keresünk nekik.
Érdeklüdni Pü-ben
KutyukTovabbra is varjuk a gazdik jelentkezését..
gondolom 20-25 E :I
mennyiert vinnéd ?:)
Semmennyiért,mert múlt héten befogadtunk egy kocsiból kidobott kutyit. Előtte spánit szerettem volna,de szerintem nevetségesen drágán adják. A yorkshire-ek ára a legdurvább; 50-80 E

Na most jelzem hogy maga az összeg ugye sok a másik megint más az utcárol egy kutyát bevenni és megint más megszületéstöl egészen az oltasig és utána gazdákiig való eljutás...
Amikor kereskedőnek ez az ár smaffu akkor gondolhatjátok mennyiert adják a piacon ezeket kutyákat sajnos ennél joval drágábbak....
Mint ahogy utána drága a fentartása bármilyen kutának ha megveszed ha befogadod mert sajnos kidobták....
Ezt ti is tugyátok nem olcso egyik sem itt az számít hogy ki mennyiire szereti és rajong a kutyákért és a spánielért...
Nekem se az az elképzelésem hogy tul adjunk rajta hanem hogy jó gazdái legyenek, mivel én nem vagyok kereskedő...
De sajnos egy kereskedő 1 hét alatt 20 kutyán tul ad a 3 szoros árrán...

(((
Elnézést a helyesirási hibákért.