i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:06, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 139  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:14, 24-04-2006 
partiarc

sire wrote:
disznoknak meg egy levagasi lehetoseg... valami jogzseni nem tudna ide beidezni a pontos jogszabalyt vagy legalabb a lenyeget? nem tiszta nekem hogy mit es hogyan lehet
csak ien óbudásat találtam de gondolom mindenhova hasonló rendelet érvényes
www.obuda.hu/rendelet/2004/r0408.doc
wendy wrote:
csutak teged meg kmeten buntettek meg?
jaja kecsón kaptak el épp a főtéren élveztem a jóidőt,napsütést mikor jöttek h mitkeres a kezemben aza sör :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:55, 24-04-2006 
metalhead

...akkor innentol lehetne is folytatni valamelyik alkesz topikban.
thx.

visszaterve >
elso polos hetvege abszolute kedvezo volt az esemenynek, meg is latszott a letszamon...

mi lanchidhoz lementunk mozizni, gondoltuk ha majd unjuk a kifutot :tits: akkor lecsorgunk a tomeggel.. tobb mint fel ora utan csak nem akartak fogyni, ekkor mar sejtheto volt h lesz tumultus (felvezeto kocsi es raj sebessege azert lehetett volna temposabb)

erzsebet hid elott/utan elso kaosz go'c. alternativ utvonal hamar megvolt, fovam teren eveszet/ivaszat. alternativ utvonalon tovabb, kozraktarnal becsatlakozas. innen eleg szepen lehetett haladni kb erzsebet hid/szabadsag hid kozotti reszig...

ismet alternativ utvonal, majd tabanban kis nyugizas a sok izgalomtol :ras: megfaradt testnek. alagut elott vissza a palyara, ez is sima volt. a visito/uvolto emberekkel teli atkeles kb legjobb resze volt a tavnak :D :D korforgalomnal siesta hangulat, elkepedt autosok, orulet .. itt kellett a folyadek utanpotlas ismet, ezzel a lendulattel ki is hagytuk a lanchidas reszt, margit hid aztan az andrassyn elcsiptuk a menet veget, szolid becsorgas utan emelgetes, orules es este a nap megkoronazasa a Citadellan :D

igy jo' volt, araszolva szar lett volna :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 24-04-2006 
ujonc

sinner|57' wrote:
...akkor innentol lehetne is folytatni valamelyik alkesz topikban.
thx.

visszaterve >
elso polos hetvege abszolute kedvezo volt az esemenynek, meg is latszott a letszamon...

mi lanchidhoz lementunk mozizni, gondoltuk ha majd unjuk a kifutot :tits: akkor lecsorgunk a tomeggel.. tobb mint fel ora utan csak nem akartak fogyni, ekkor mar sejtheto volt h lesz tumultus (felvezeto kocsi es raj sebessege azert lehetett volna temposabb)

erzsebet hid elott/utan elso kaosz go'c. alternativ utvonal hamar megvolt, fovam teren eveszet/ivaszat. alternativ utvonalon tovabb, kozraktarnal becsatlakozas. innen eleg szepen lehetett haladni kb erzsebet hid/szabadsag hid kozotti reszig...

ismet alternativ utvonal, majd tabanban kis nyugizas a sok izgalomtol :ras: megfaradt testnek. alagut elott vissza a palyara, ez is sima volt. a visito/uvolto emberekkel teli atkeles kb legjobb resze volt a tavnak :D :D korforgalomnal siesta hangulat, elkepedt autosok, orulet .. itt kellett a folyadek utanpotlas ismet, ezzel a lendulattel ki is hagytuk a lanchidas reszt, margit hid aztan az andrassyn elcsiptuk a menet veget, szolid becsorgas utan emelgetes, orules es este a nap megkoronazasa a Citadellan :D

igy jo' volt, araszolva szar lett volna :wink:

Egy igazán aktív ember! Így kell ezt csinálni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:57, 24-04-2006 
*

akkor mi nagyon lájtik voltunk a szamos fagyinkkal meg a vmivel kevesebb alternatív útvonallal...

persze nemkevésbé átéreztük a csorda feelinget és azt, h milyen leszakadt báránykaként >tekerni<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 04-05-2006 
souljah

Dilemma...

ezen emesztem magam megvegyem nosza, vagy meg jobban nezzek korul hatha... persze csak a vaz..
Image

ismeri valaki ez a vazat? jot / rosszat hallottatok? nem egy dh gep de igazabol kapaszkodni is akarok [na azer` annyira nem ] tehat ugrabugra dh es kisebb turakra akarok egy kenyelmes nem tul nehez vasat.

ezt a duplavallat meg elore rugozni:
fullfeketeben
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:36, 04-05-2006 
az a hátsó telo lehet h masszivnak tűnik, de sztem tuti gyengepont hozamosabb igénybevétel esetén, a villa bejön,
bár nem értek hozzá
mennyit kostálna együtt a 2 ?

Post subject:
PostPosted: 20:39, 04-05-2006 
ujonc

sznob vagyok, es sztem 3-4 kilo alatt nem lehet olyan hatso telos gepet kapni, mire fel erdemes ulni.. ami annal olcsobb, az gazos lehet. pl. erdekes kerdes lehet ennek a gepnek a sulya is, mert 18 kiloval lejtmenetben se konnyu ugrabugralni, felfele meg kifejezetten gyilkos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:50, 04-05-2006 
souljah

a ketto egyutt a 2 kilot kostalna kb teljesen ujonnan.
a 3-4 kilo/vaz igaz lehet bar azert egyre olcsobbak itthon is.. par eve osztottam volna a velemenyed de azert ezek megbizhatoabbak mar.
A hatso telotol en is parazom. Igazabol ami nekem ebben a vazban nem igazan tetszik az a hatso villa. zavaroan vekonyka es nem tunik tul masszivnak mindemellett a vaz onmagaban rovidnek tunik.

ami nekem imponalo az a boxxer [ ami 90.000 korul mozog most ] + a vaz 2 osszesen kiloert ]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 04-05-2006 
souljah

asszem a legegyszerubb ha elmegyek, kiprobalom megyek egy ket kort.. anelkul l*faszt nem er.
ha tudtok olcson massziv freeride vazat akkor ne kimeljetek :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:33, 04-05-2006 
original nuttah

hehe...ahogy beleolvastam a topicba ra kell jonom hogy mennyire nemertekhozza, pedig aszittemhogy...kozben dehogy :roll:
viszont, elmentem ma cangazni, egy eve voltam utoljara, nincs is mar biciklim mert felismerhetetlensegig rongalodott nameg amugyse volt egy tul ertekes darab, szal kolcson kertem egy teszkosfele cangat aztan irany...mokas volt, a gep olyan szinten sz*r hogy szavakba nemtudom onteni, fekkel tovig behuzva siman tekertem tovabb...arrol meg hogy valtsak almodni sem mertem :) osszteleszkoposteszkos fajta joszag volt am...de minden ugy nyikorgott rajta hogy szegyen volt vele utcara menni.mind1, nem volt kedvem vele kutyuzni gurulni gurul aztjolvan csak ne essen szet alattam hat nekialltam a varosnak.eleg elkeserito modon van(nincs) megoldva a karekparos kozlekedes itt pestiaban, eddig nem is szembesultem vele, uttesten mar nemszamoltam hanyan dudaltak ram meg akartak elutni pedig en olyan bekesen nyikorogtam a tragacsommal, mondjuk lehet az volt a baj hogy normalis tempot nem mertem felvenni nehogy bemondja az unalmast, foleg a minosegi teleszkopoktol feltem.ha nagyon feladtam uttesten valo letezesem felsuhantam a jardara, a gyalogosok anyazasa kevesbe erdekelt mint a sok labszarkozepet meghalado magasagban levo patka...mint mar kiderulhetett nem vagyok egy nagy cangas (bar tizevesen nyertem vmi bicikliversenyt : D) es igen nehezemre esett ezekre a tunemenyekre otpercenkent felpattogni. hm, namind1 zoldovezetbe kerulve mar elveztem a dolgot, csak az elozmenyeket kellett tulelni, nameg utana megegyszer hazafele. de nem adom fel ehe. tanulsag: kene vennem egy hasznalhato biciklit meg egy jonagy adag tuturelmet. vagy talan tobb bicikliutat csinalni, utam soran eggyel talalkoztam, orultem is mint majom a farkanak, aztan kiserteties modon csak ugy vege lett.
:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 04-05-2006 
original nuttah

es hamar bepofatlankodtam megkerdezem milyen bicikliben keressek egyaltalan, azthiszem o.-utiban kene gondolkodnom, mazlim hogy hazaszallitas ingyen es bermentve megoldhato lenne nemetbol, igy e-bayen nezelodok, es nemigen szeretnek 150 ojro fele menni, nem kell nekem szuperjargany csak hasznalhato legyen. vki helpeljen nekem ha tud, koszonom :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:40, 04-05-2006 
souljah

ajanlanek egy noi montit annyira edes amikor ilyen feloldalasan leszallnak a csajok a bringarol :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:46, 04-05-2006 
original nuttah

:D kosz :lol:
de nemakarok terepre menni, hegyekbe dzsuvazni meg ilyenek, bekes falusi utcakon, orszagutakon valo tekergozesre szannam :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:55, 04-05-2006 
országut ok sztem... de pesti utakra nem vinnék nagyujj kerékvastagású bringát az biztos :) falusi utakra meg végképp nemigen

Post subject:
PostPosted: 23:14, 04-05-2006 
original nuttah

ok...csak egy otlet volt, bar apesti utakra tenyleg durva lenne...erre enis gondoltam, akkor nezelodok a montik kozott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:14, 05-05-2006 
partiarc

uniqementuneq wrote:
ok...csak egy otlet volt, bar apesti utakra tenyleg durva lenne...erre enis gondoltam, akkor nezelodok a montik kozott.

semmi gond a vekony gumival, a trekking is megfelelo, igaz konnyebben serul a gumi, nekem most lyukasztotta ki valami (valszeg uveg)
de az uthoz ennek nincs koze

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:44, 05-05-2006 
souljah

uniqementuneq wrote:

alapkerdes: mennyi van ra?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:09, 05-05-2006 
original nuttah

tr wrote:
a ketto egyutt a 2 kilot kostalna kb teljesen ujonnan.
a 3-4 kilo/vaz igaz lehet bar azert egyre olcsobbak itthon is.. par eve osztottam volna a velemenyed de azert ezek megbizhatoabbak mar.
A hatso telotol en is parazom. Igazabol ami nekem ebben a vazban nem igazan tetszik az a hatso villa. zavaroan vekonyka es nem tunik tul masszivnak mindemellett a vaz onmagaban rovidnek tunik.

ha az árát veszem, csaknem túl gagyi, de én alapvetően nem vok magellán párti. a dizájnja sem teccik, meg nem tűnnek túl strapa bírónak. ennek a hátsó telója DH-hoz eléggé elbizonytalanító. a rövid váz egyébként a mászáshoz jó, de sztem lefelé sem árt, ha normálisan tudod fogni a kormányt, az országútin kell feküdni...

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:58, 05-05-2006 
souljah

Tudom nem ide vágo de egyik kollegam vet fél milláért egy KTM-et.

Szerintetek normális ? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:15, 06-05-2006 
metalhead

ZooM wrote:
Tudom nem ide vágo de egyik kollegam vet fél milláért egy KTM-et.

Szerintetek normális ? :lol:

ha megengedheti maganak anyagilag es nem csak vasarnapi tekeros akkor az :teeth:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 139  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]