Lizard wrote:
csibehussy wrote:
20-án Marcus Miller!
volt vki?

én sajnos nem, de a wiw-en dicsérték a debrecenit
Simády Béla wrote:
Mindig van egy "eddigi legjobb.." koncert. Hát ez most az volt. A Marcus Miller Band odatette magát Debrecenben rendesen. Érdekes csapat volt, a szokásos embereken - Patches Stewart, Keith Anderson, Poogie Bell, Bobby Sparks - kívül Gregoire Maret szájharmónikán !! És mekkorákat játszott...Marcus meg, ahogy máskor is - basszusgitárok, basszus klarinét, klarinét, billentyűs hangszerek, ének
és a budapestit is
Szemen Balázs wrote:
a budapesti fellépés is hihetetlen jó volt, csak megerősítve hogy milyen nagy is az öreg. ... Én láttam őket tavaly a MOntreuxi jazz fesztiválon, ott is hihetetlen jók voltak. Ha jól emlékszem ugyanez a felállás volt, de volt még egy gitáros is ami nekem a mostaniból egy kicsit hiányzott. Igaz ha arról volt szó akkor a billentyűs simán utánozta az elektromos gitár hangját

Egyetértek abban hogy felejthetetlen volt ez a koncert.
Simády Béla wrote:
...Egyébként hozzád hasonlóan több barátom - aki látta most őket -hiányolta Dean Brown gitárost. Nekem valahogy jobban tetszett így. Szerintem Dean inkább egy "látvány elem" volt a heavy metal szólóival, meg az érdekes mozgásával. Abban pedig tökéletesen igazad van,hogy a billentyűs minden hangot pótolt. Nekem ő volt a legnagyobb meglepetés - hihetetlen szólókat játszott