i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:05, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 413 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:07, 09-02-2004 
paprikaman

boszme wrote:
én pedig megfogadtam, hogy soha nem hagyok többet semmit a kocsiban, ugyanis reggel 1/2 6 és 3/4 6 között törték fel a haverom kocsiját a complex előtti külső parkolóban: hi-fi, kabátok, kulcsok, mobil, mp3 lejátszó, személyi, stb... mindent elvittek! :shock: :shock:
Nekem is csak mákom volt, h nem egyszerre érkeztünk és az én cuccaim a ruhatárban voltak.
De azért elég durva, h tele van az egész zsarukkal, kint meg feltörik a kocsikat.. :oops: :oops: :shock:

Hát hallod ez tényleg durva.. :? De ezt a mi fáj topicba is beírhatnád mert ez tényleg szívhasogató és bosszantó....
:lo2: :lo3: :lo4: :lo5:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:11, 09-02-2004 
original nuttah

-evian- wrote:
engem csak a skeam lokdosott, de lehet hogy titkon o is beepitett nagydarab allat volt?:)

Hát ne haragudjon kedves hölgyem, két beszámíthatatlan figura
matchboxnak nézett és ide oda gurítgattak aztán estem ahogy tudtam... :D Elnézését kérem! + annak a négyszáz embernek is :oops: :D Már beiratkoztam Segallal illemtanfolyamra.

"beepitett nagydarab allat volt" Ezt kikérem magamnak :D :D :D
Kicsit túlzás.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:15, 09-02-2004 
original nuttah

-scum- wrote:
a legsúlyosabb az volt, mikor a stevet(!) kezdték el piszkálni a smasszerek :?

Hát szerintem azok nem smasszerek voltak hanem tompa fa....zrángató kecsegek! Akkor azt hiszem azok basztták a hévmegállóban is...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 09-02-2004 

[moderalva]

A bulit sajnos kihagytam :ah: de köszönöm Niggernek a korrekt partybeszámolót :ooo: és a zaru para már meg volt pendulumon is :burn:
Bladerunnaznak pedig sokat és boldogat :hbd:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:05, 09-02-2004 
metalhead

(nem lehetne mas partykozonseg minositeset elhanyagolni?)
a rendoroket felolem lehet anyazni.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:09, 09-02-2004 
Szerintem borzalmas primitivitasra utal igy beszelni embertarsaitokrol.
Raadasul pont egy elektronikuszenei forumon ...
Jartam eleg sok Hyperspacen es nem egy Dnb bulin.ezekutan bizton allithatom,hogy a jo/rossz arcok es a "fogysztok/nem fogyasztok" aranya kozel azonos.

"Kerüld mások megbélyegzését. Pokemonok, diszkópatkányok szőrös hónaljú rokkerek, mind olyan jelzők, amikhez hasonlót Te sem szívesen olvasnál magadról, és csak véget nem érő anyázást eredményeznek"

forras :
https://forum.old.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=1861

PS: a Pachaban szombaton lampafeloltos razzia volt.
remelem ettol boldogabbak lettetek ...

Post subject:
PostPosted: 12:22, 09-02-2004 
souljah

Nem voltam ugyan a bulin, mindegy így alakult, de nekem már ez a kamerás dolog sem kóser..Mit figyelgetnek másokat, ráadásul ha jól vettem ki az itt elmondottakból ezt nem is hozták az emberek tudomására. Az pedig egy nagy humbug, h a partyzók biztonsága érdekében van ilyen rendszer..A biztonság érdekeében lennének a szekusok , de csak elvileg, mert õk is leginkább más, békés emeberek baszogatásával vannak elfoglalva. A mobil labortól és emberek módszeres bilincses kiemelésétõl meg egyenesen hányok..menjenek a ...ba..és mi van az emberi jogokkal? :roll:
lassan eljutunk oda, h esetleg diplomáciailag kellene levédeni egy bulit..miért van az, h európa másik felén valahogy nincsenek ilyen parák..ott is sok konzervatív cop van és kigyúrt bouncerek is tüsténkednek rendesen, de valahogy mégis kulturáltan teszik mindezt..na jó nem agonizálok tovább.

HBD Blade Kru :redstripeslayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:33, 09-02-2004 
szerintem "europa masik feleben" is vannak ilyen razziak, csak nem jut el a hire hozzank.

OFF off

Post subject:
PostPosted: 12:57, 09-02-2004 
ujonc

Anno a Patexban sem volt razzia, meg van annak is a módja, csak hát...

A világ nyugati felén /innen nézve/ pedig általában az emberek tudomására hozzák, hogy megfigyelik őket, pedig ott sokkal kevésbé berzenkednek tőle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 09-02-2004 
rosszul tudod, kerub. azt hiszem epp angliaban van olyan torveny, hogy a vallalati emaileket megfigyelhetik, az alkalmazotakat titokban kamerakkal figyelhetik a fonokok bejelentes nelkul. ámerikában meg ott a drug act. lehetne hozni meg par ilyen peldat.

Post subject:
PostPosted: 13:15, 09-02-2004 
ujonc

ez igaz (bár mostanában akarják szigorítani ezt az "attitűdöt"), viszont az munkahely ez meg a privát életed része, ahol nem elvárható, hogy én figyeljem: figyelnek-e

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 09-02-2004 
ujonc

bocs, te figyeljed...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 09-02-2004 
droid

yosssh! :D

a party kiraly volt, mar regen nem voltam ilyen "megaréven"... :pogo: :pogo: :pogo:

Die teknikas volt, Baron fenomenalis lemezeket rakott, Dynamite meg b*szott jol osztotta egesz este... :thumbsup: viszont Kemon nemtom mit keresett a szinpadon, nem volt vmi nagy formaban:

"hajjatokdekeszvagyok...etc" hat, oregem ott mindenki kesz volt ki ettol ki attol, pff tokmindegy, de nem olyan biztos hogy erre vagyok kivancsi amikor eppen k_jo zene szol(na).... :lol: :lol: :lol:

rendorpara :szar: :arrow: de amugy mindenert respekt, HBD BLZ!

:hbd: :rave: :torta: :sawisthelaw: :slayer: :smashed: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 09-02-2004 
zee german

Dr. Bunsen Honeydew wrote:
Nmiért van az, h európa másik felén valahogy nincsenek ilyen parák..ott is sok konzervatív cop van és kigyúrt bouncerek is tüsténkednek rendesen, de valahogy mégis kulturáltan teszik mindezt..na jó nem agonizálok tovább.

HBD Blade Kru :redstripeslayer:

egy sved csavo meselte hogy ott a rendorsegen van rave department akik csak az elektronikus zenei bulikra vannak raallva es bevisznek mindenkit aki ugynezki:)

becsben is lattam azer nehany vicces dolgot de nincs az a megalazas es eroszak ami itt neha

mindegy off sztem hagyjuk lassan a temat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:58, 09-02-2004 
droid

szerintem nagyon jó kis buli volt, zeneileg nagyon bejött. sajnos lehet, hogy egy kicsit többet ittam a kelleténél, mert Baron szettjére nem is emléxem! arra sem emlékeztem, hogy volt egy másik mc! ebből a rendőrparából meg aztán tényleg semmit nem érzékeltem.
valaki elmesélhetné, milyen volt Baron!! igazából miatta mentem el. de arra még emlékszem, hogy Die-ék nagyon jól végezték a dolgukat.

egyébként tavaly is pont a Blade szülinapon bukkant fel egy csomó rendőr. Complexben számítani kell ilyenre, ez van. bár ez a mobil labor akkor is durván hangzik!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 09-02-2004 
droid

SiRe wrote:
rosszul tudod, kerub. azt hiszem epp angliaban van olyan torveny, hogy a vallalati emaileket megfigyelhetik, az alkalmazotakat titokban kamerakkal figyelhetik a fonokok bejelentes nelkul. ámerikában meg ott a drug act. lehetne hozni meg par ilyen peldat.

én úgy tudom, hogy csak akkor figyelhetik meg kamerával a beosztottakat (elvileg), ha ezt a munkavállalói szerződésben feltüntették. az más kérdés, hogy nyilván egy csomó hely van, ahol az alkalmazottak tényleg nem tudnak róla, hogy őket megfigyelik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 09-02-2004 
az megint mas kerdes,hogy en mint munkaado,szeretnem eldonteni,hogy kit alkalmazok es megbizhatatlan,bliccelo emberek helyet korrekt munkaerot alkalmaznek.

Post subject:
PostPosted: 14:14, 09-02-2004 
allnightbreakz

janyka wrote:
az megint mas kerdes,hogy en mint munkaado,szeretnem eldonteni,hogy kit alkalmazok es megbizhatatlan,bliccelo emberek helyet korrekt munkaerot alkalmaznek.

szóval pont oan bliccelőt mint te magad nem :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 09-02-2004 
allnightbreakz

felejthetetlen élmény lesz számomra, hogy die-al sznóbordozhatam
1üt a játékteremben :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 09-02-2004 
ujonc

már a HOMEban is mindenhol kamerák voltak, szóval ez abszolút nem új dolog..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 413 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]