i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:18, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 317 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:36, 04-06-2006 
pokemon

qrto wrote:
Olof-ban sem voltatok még sokszor...

azért az az elmúlt 6-7 évben megfordultam párszor :roll:

"A zene ismeri az állandóan visszatérő, ismétlődő vezérmotívum fogalmát..."M.Gy.

http://www.myspace.com/solarcube5
http://solarcube.commers.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 04-06-2006 
droid

fingerprints wrote:
Quote:
EZ Rollers írta:
...szerintem...én se ugatok be mindenfélét abba a témába, amihez nem értek...

Quote:
AMÚGY is MOSTANSÁG is csak állnak folyton (mert nincs ritmusérzékük, vagy amúgy nem is nagyon vannak oda a dnb-ért)...de azért hadd ne kelljen vigyázbaállva nézni a DJ-t...aki ilyen szórakozóhelyen ilyen zene mellett is ilyen beállítottságú (meg amúgy se tud, és nem szeret táncolni, stb), az sztem keressen legközelebb színházat

Ne haragudj, ha indiszkrét a kérdésem de mióta bulizol? Mert akiket te éppenséggel analfabétának nevezel, meg azt mondod róluk hogy nincs ritmusérzékük, azok képzeld nem azért mennek le mert "nem is nagyon vannak oda a dnb-ért" mint ahogy te gondolod, hanem ők már máskép élvezik a zenét mint te, mert már lejárnak 3-4-5 éve és kinőttek már az idegrángásos időszakból!
Csimpánzkodj nyugodtan, de ahogy mondtad is: ne is ugass be másnak!

:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:06, 04-06-2006 
weekandbass

EZ Rollers wrote:
BitchKiller wrote:
"ha ezt az ugrálást elfelejtenék simán elférne mindenki"
szerintem igaza van :roll:

AMÚGY is MOSTANSÁG is csak állnak folyton (mert nincs ritmusérzékük, vagy amúgy nem is nagyon vannak oda a dnb-ért)...de azért hadd ne kelljen vigyázbaállva nézni a DJ-t...aki ilyen szórakozóhelyen ilyen zene mellett is ilyen beállítottságú (meg amúgy se tud, és nem szeret táncolni, stb), az sztem keressen legközelebb színházat, ott kényelmesen le is lehet ülni székekbe, és jókat lehet nevetni/sírni/stb az előadásokon...szórakozóhely szerintem azért van, hogy mindenki jól érezze magát...ezt sokan úgy élik meg, hogy tityi-tötyiznek a zenére, és ezzel ZAVARJÁK az esetlegesen IXSZELGETNI próbálókat...jójó, tudom, van a másik szélsőséges csoport is...azt is ellenzem...most azokra gondolok, akik kimondottan őrjöngenek és k*rvára hiperaktívak, de én ezeket szánalmasnak tartom...(főként a részeg dölöngélő állatokat...)

Szerintem a legjobb az, ha kulturáltan mozog az ember a zenére normális társaságban (és nagyjából úgy, ahogy kell rá "mozogni"...)

...csak az a baj, hogy ez nem nagyon fog megvalósulni sajnos...mert pár részeg állat mindig lesz, vagy egy pár hiperaktív, vagy egyéb (eredetileg normálisnak tűnő) szellemi fogyatékos...

Ez aztán.... :lol:

http://www.myspace.com/weeknorm

http://www.myspace.com/mameluksystems

Image

hooligans

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:09, 04-06-2006 
souljah

norm wrote:
EZ Rollers wrote:
BitchKiller wrote:

AMÚGY is MOSTANSÁG is csak állnak folyton (mert nincs ritmusérzékük, vagy amúgy nem is nagyon vannak oda a dnb-ért)...de azért hadd ne kelljen vigyázbaállva nézni a DJ-t...aki ilyen szórakozóhelyen ilyen zene mellett is ilyen beállítottságú (meg amúgy se tud, és nem szeret táncolni, stb), az sztem keressen legközelebb színházat, ott kényelmesen le is lehet ülni székekbe, és jókat lehet nevetni/sírni/stb az előadásokon...szórakozóhely szerintem azért van, hogy mindenki jól érezze magát...ezt sokan úgy élik meg, hogy tityi-tötyiznek a zenére, és ezzel ZAVARJÁK az esetlegesen IXSZELGETNI próbálókat...jójó, tudom, van a másik szélsőséges csoport is...azt is ellenzem...most azokra gondolok, akik kimondottan őrjöngenek és k*rvára hiperaktívak, de én ezeket szánalmasnak tartom...(főként a részeg dölöngélő állatokat...)

Szerintem a legjobb az, ha kulturáltan mozog az ember a zenére normális társaságban (és nagyjából úgy, ahogy kell rá "mozogni"...)

...csak az a baj, hogy ez nem nagyon fog megvalósulni sajnos...mert pár részeg állat mindig lesz, vagy egy pár hiperaktív, vagy egyéb (eredetileg normálisnak tűnő) szellemi fogyatékos...

hm mennyi problem...pff :roll: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:11, 04-06-2006 
partiarc

nemertem mit problemaztok ennyit ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:12, 04-06-2006 
original nuttah

Ezzel az emberrel mivan?ÉN Hétvégén átadom magamat az italnak a hétközi megpróbáltatások utáni önjutalmazás keretében,de ezekután nem merek elmenni egy drámendbéjsz bulira mert kinéznek az x - menek hogy iszom és nem a falról kell leszedni reggel :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:14, 04-06-2006 
partiarc

Ezt kene mindenkinek !
Hogy azert menjen buliba hogy kikapcsoljon, es nem azert hogy utanna csaka a savakat dobálja :)

Igy kell ! Hetkozben melo, hetvegen pihi , mondom en, aki heti 7napot dolgozik :) "javarészt"
Muhito wrote:
Ezzel az emberrel mivan?ÉN Hétvégén átadom magamat az italnak a hétközi megpróbáltatások utáni önjutalmazás keretében,de ezekután nem merek elmenni egy drámendbéjsz bulira mert kinéznek az x - menek hogy iszom és nem a falról kell leszedni reggel :lol: :lol:

Last edited by lajaaa on 18:15, 04-06-2006, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:14, 04-06-2006 
weekandbass

:D

http://www.myspace.com/weeknorm

http://www.myspace.com/mameluksystems

Image

hooligans

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:51, 04-06-2006 
szupercella

Mi volt az az iszonyat amen buntetes kb a gridlok szett felenel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 04-06-2006 
ujonc

Bass Drive wrote:
norm wrote:
EZ Rollers wrote:
BitchKiller wrote:

hm mennyi problem...pff :roll: :D

8) Nem értem minek kell ez a sírdogálás...A Jászai Mari térről indultam neki a bulinak gyalog..mire odaértem már majdnem 2 volt,tök józanul és megfáradtan hallom néhány ismerőstől hogy nagyon norse a buli(egy ilyen séta után gondolhatjátok milyen átszellemülten léptem át a fizetős részlegen),Gridlok úr zenéje engem most igazán nem fogott meg..vagyis igen,de tisztára úgy éreztem magamat elől mint egy Madball koncerten,ment a pogonak nem nevezhető,több ezer éves törzsi dajdaj..Engem személy szerint igazán nem zavar az x-menek támadása,de amikor már kb.a párkányon állok,(mivel ennyi bokást egy jó ideje nem kaptam ilyen intenziven) és kérem a srácot hogy csak egy kicsivel több helyet szakítson nekünk,ő nem érti...erre már el kellett játszanom a hattyú halálát,rálépett a bokámra,én meg egy óriásit ordítottam,mintha eltört volna,a srác erre nagyon becsokizott hogy mi történt velem és onnantól kezdve megtartotta a távot és végre nem zavartuk egymást.100 szónak is egy a vége,kicsit jobban figyeljünk már egymásra.Ugye az nem baj ha én állok,ne haragudj,de az ilyen mértékű pörgést már nem bírnám szusszal,inkább bólogatok elégedetten.Ráadásul nem is így táncoltunk mi erre anno,mi vén,rigolyás,iszogatós,ritmusképtelen zenehallgatók,de mindegy,már más idők járnak.Ha meg Gridlok lenne valahol színházban,értesíts,mert megyek. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:58, 04-06-2006 
kisfröccs

2 terem kell

egyikbe szekek es jarokeretek sorrel masik meg gumiszoba szmajlikkal diszitett fallal

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:59, 04-06-2006 
weekandbass

drummer boy wrote:
+ d

ja és ha már 1ig nem lehet kimenni, akkor legalább 8 szék lehetett volna bent.. szívesen leültem volna egy 5 percre..

máty_ wrote:
én jol éreztem magam
csak a hazaút ne lett volna ilyen veszélyes :fog:

viszont néhány szék tényleg jól jött volna

Volt szék söt asztal is 8) jahh és kanapé a bejáratnál

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:59, 04-06-2006 
original nuttah

Luki wrote:
2 terem kell

egyikbe szekek es jarokeretek sorrel masik meg gumiszoba szmajlikkal diszitett fallal

word! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 04-06-2006 
weekandbass

Luki wrote:
2 terem kell

jeeeeeeeeeeeeee :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:08, 04-06-2006 
ujonc

yobkciS wrote:
Luki wrote:
2 terem kell

Jól látod,valami szakkörön is kéne gondolkozni! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:12, 04-06-2006 
partiarc

Szakkor:)
hatigen az jo!
Legalabbis mi csinaltunk regen , design es mix szakkor :))
Szerteperte wrote:
yobkciS wrote:
Luki wrote:
2 terem kell

Jól látod,valami szakkörön is kéne gondolkozni! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 04-06-2006 
souljah

máty_ wrote:
én jol éreztem magam
csak a hazaút ne lett volna ilyen veszélyes :fog:

viszont néhány szék tényleg jól jött volna

jókis buli volt ez pajti, énis jól éreztem magam

egyébként meg mi voltunk a bebaszott dülöngélő részegek :pogo: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 04-06-2006 
souljah

hoztuk a szokásos formát 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:51, 04-06-2006 
impulsecreator.hu

kuLi wrote:

ugye milyen jó volt az

azaz igazából kurvára szar volt a szám, de azért üdítő érzés volt az este folyamán először editált ament hallani a sok taposás után :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:58, 04-06-2006 
szupercella

marczi wrote:
kuLi wrote:

ugye milyen jó volt az

azaz igazából kurvára szar volt a szám, de azért üdítő érzés volt az este folyamán először editált ament hallani a sok taposás után :D

Pedig ugy tuntel, mint aki kurvara elvezi a musort (ha nem tevesztelek ossze valakivel)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 317 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]