Crocus wrote:
Tegnapi szociál club rulz :)
hajráá srácok
jaja, jol sikerult a tegnap halistennek, ez a hetfo szunnap dolog bejott! sokan voltunk, mindaddig, amig fel3kor meg nem jelent egy matakesz kopaszokkal teli 10-12fos tarsasag Betaval es Mangoval az elen, tudniilik bezart a hely ahol voltak es muszaj volt valahol folytatniuk az estet. ez eddig oke, everybody's welcome, csakhogy nem volt ilyen egyszeru a szitu. foljottek a pulthoz, sabdaval b2beltunk, mire ok kijelentettek h koszonik a partyt, eddig voltunk mi, most akkor szepen alljunk 2lepest hatra es adjuk at a palyat Betanak, hagyjam ott a keveromet meg a pickupjaimat es egyebkent koszonik.
:shock: LOL?
Probaltam elmagyarazni h vegre jottek emberek a bulinkra es tok jo feeling van, sacc masfel honapja beirtunk a programba h DUBSTEP vs. BREAKBEAT pardey lecc, ami closing party raadasul szall nem pont jo alkalom HOUSE zenet rarakni 130tempoval raadasul iszonyat szar zeneket szall pliz gyertek vissza holnap este, amikoris egesz este bulizhattok. Sajnos nem sikerult ezekre a szimpatikus uriemberekre hatassal lenni, egyszeruen nem fogtak fol h mi a szitu es rettento fereg modon jelentette ki mr BETA h marpedig neki ITT ES MOST JATSZANIA
KELL, ez igy ment 3/4 oran keresztul, folrakott par szutykot amit en agyonzuztam az anti war dubbal de ezt az msg-t sem fogtak fol, bar a haverjaik latszolag soha nem hallottak dubsteppet, de jobban orjongtek ra mint a fereg 4/4re, az emberek rauntak es hazamentek, csak a 10pattogos koksz maradt a tancteren, igy kihuztam a keverot levettem a pickupokat*sajnos keson mer mar vhonnan szereztek kozben* es elmentunk a rakba. nem igazan tertem magamhoz meg mindig, szall igy almomba se gondoltam h ez igy megtortenik,
Bigup Beta, Bigup Mango, nagy kiralyok vagytok, lehet majd lenezek a monos house bulitokra par dubstep lemezzel h kapjatok egy kis brainwasht, keep it real!!