igen rettentően irigy vok...!!!!
(titkon azért bíztam benne h kapok egy vip belépőt

)
Az hogy mi jelenleg inaktívak vagyunk pontosan az igénytelenségből fakad...
meg az ilyen "ócsón a kilós bulit" döping miatt van.
Tudom idáig mindenki azon sírt hogy milyen drágák a belépők mostviszont kezdünk átesni a ló tulsó oldalára...az esetleges normális lájnáppal rendelkező bulikra nem megy senki ebből kifolyólag megsem szervezik mert az arcoknak ez a hozzáállása a dologhoz: "Minek menjek Submerged re 2500ért ha lesz ill skilzz 1000ért. dnb dnb nem?

"
Egyébként nemtudom feltünt-e de az elmúlt 3 évben kb ugyan az a 20 fellépő jár kishazánkba, tökmindegy h impulse vagy corrupt souls néven...
Vélemyényem szerint az egyettlen normálsi próbálkozás ami hálistennek életképesnek tünik az az ipc + deep koprodukciók a trafóban.
Aki nemérti ezt a gondolatmenetet az kössön bele mindenképp!!
A 3 lemezjátszós irigységről meg csak annyit hogy aki látta/hallotta valaha Zinc et 3-4 lemján zenélni az csak mosolyog...
A lealacsonyodást asszem megfogalmaztam a fentiekben
jah igen a dáridóbéz...>
Például attól h minden fellépő kínosan ügyel rá hogy csak a legnagyobb aktuális slágereket rakja.Az nemszámít h előtte már rakták 2en, és mindeközben egy szintel lejebb ugyanezt a zenei produkciót hallhatjuk csak gyengébb kiadásba(nem bántásnak szántam nem ledegradálni akartam az alsó szint zenei szerkesztőit!! Ezt megtették helyettem a szervezők

)
Röviden ennyi de kérdezz még nyugodtan!!