nihilist wrote:
Rottweiler wrote:
1.a cin naon gépies ahogy állandóan nyolcadokat ver Félütemekre bejövő pergő
3.Értem mit akarsz mondani a minimallal, régebben én is nagyon rá voltam kattanva ezekre a témákra. Haha, be is gyűjtöttem korai edráss partifelvételeket, ahol még csak dob+basszus+egy két agyonforgató effekt volt... meg az MC, már ha bele mert szólni a mikrofonba, a nagy dark közepette.
Jó lesz az, csak gyakorlás kérdése, és az ilyen minimal témákban az a lényeg (szvsz), hogy ami benne van a zenédben ,.az legalább qrva jó legyen, mindegyik külön-külön is úgy szóljon,hogy 80 percesre loopolva se legyen unalmas 1 sáv...
;)
Drukkolok ;)
szerintem a cin nem csak nyolcadokat ver, hacsak nem az alap cinre gondolsz, de az mellett van még 2!
félütemre soha nem rakok pergőt!!! max ha negyedekbe számolunk 2-re és 4-re
(a félütem a 3-dik lenne)a minimal szerintem egy sokkal tágabb fogalom mint a régi Ed Rush zenék!
de kössz a kritikát! peace
Megint sikerült úgy kifejeznem magam, hogy nem azt mondjam, amit gondolok:
Lényeg: 2 negyed az egy fél, tehát 1/2baronként jönnek a pergők,
szabályos időközönként. Ezt akartam lekommunikálni. (vagy ha még mindig hülyeséget beszélek, akkor az azért van, mert nem járok be szolfézsórákra, zenéből sem szeretem az elméletet, mint ahogy másból sem). Azt vágom, hogy 2. és 4. negyedre raktad a pergőket, általában oda szokás...
Ehh, Ed Rush & Optical párosról meg annyit, hogy szerintem überkirályak, és nekem ők jelentették a csináljunk alig valamiből kurvanagy zenét stílust.
Ha el vagyok tévedve, akkor világosítsatok fel :S.