i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:03, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2006/09 Amiga - The Modell
PostPosted: 01:00, 09-09-2006 
ujonc

Üdvözlet ismételten itt az oldalon D'n'B pajtások....

Köszönöm a bizalmat a szerzőtársam ( zoOm ) nevében, és a bíztatást, ezért az elmúlt hónapban azért sikeresen összekaristoltunk valamit. Természetesen mindketten más más stílusban vagyunk érdekeltek, de a zene végére a trance multunkat nemtudtuk levetkőzni, ezért került bele egy csepp abból a stílusból is. Remélem, hogy a minősége már jobb lett ennek és nem lett clip-es, mint az előző... Nem is fosom tovább a szót, hallgassátok, és ismételten várom a további hozzánkszólást. PEACE BROTHAZ' and SISTERZ!

http://www.vittorio.hu/tar/shamensnc_-_ ... modell.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:42, 12-09-2006 
piper

namostakkó :)

sztem neked is gyenge a snare-ed... akárcsak nekem :) ;) főleg az elején, meg amikor megy a bass téma, az elnyomja... a legvégén meg amikor betrenszesedik a dolog, akkor meg egyszerűen csak a hangja nem jön be a snare-nek....
ja meg még annyi, hogy lehet nem kéne végig ilyen "fat"-nek lennie a kicknek... szerintem... az elején jó, aztán kicsit visszavehetnél és élesíthetnél rajta....
amúgy nekem bejövős a zenéd!! dallamos, meg látszik hogy nem ma kezdted;) :lol: :lol:
"odabasz" :twisted: :twisted: :wink:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 12-09-2006 
ujonc

Köszi..

Legközelebbi témát, majd jobban átszerkesztjük cimbimmel.. De te sem vagy egy kispályás, azért ezt megkell hagyni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:39, 12-09-2006 
mindscape

hu srácok a soundon azért kellene még gyúrni általánosan
eléggé doboz az egész, a midbassek mintha egy trance zenéből lennének (jó ezt mondtátok előre :D)
de nagyon sok a magas is főleg amikor bejön az elején a trance dallam, azt végképp nem érzem
a subot sem érzékeltem hiába hegyezem a fülem, a lábdob csak döng de nincs ereje, a snare mintha phaselődne...
és mindezek ellenére (vagy épp emiatt) nagyon halk is az egész

bocs a negatív véleményért, lehet jobb lett volna ha nem írok semmit :D
de fogjátok fel inkább építő jellegű kritikának!

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:30, 12-09-2006 
ujonc

Építőnek veszem... Hiszen ez a második szorgos munkánk eredménye, és barátom legújabb találmánya, hogy mindent a magas tartományba, mert a mélyládák erősen kihozzák a hangot.. Nos én nem ezt a dolgot vallom, de most beadtam a derekem. És láss csodát?! Más fórumokon is, hasonlót írtak. Szóval ennyit a haver masterjéről. Ő nagyon is trance-ben gondolkozik. És ez meghallatszik minden dolgán. Nincs szinte semmi bass és csak a cicergés megy.. De ezt nem fogom a szemére vetni, hiszen ez van. :wink: Én köszönöm a dolgot, és valóban lendít majd a további dolgon. Igaz ez egy kis kirándulás számomra egy másik világba, mert alapvetően goa hívő vagyok. Lehet, hogy azt fogom erőltetni. Mármint megnézem, hogy a goa-ban hasznosított bassok, miként jönnek a loopok alá. Ha nagyot fog ütni, akkor adok neki!!! Köszönöm mégegyszer! Értékelhető volt!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:13, 14-09-2006 
piper

amúgy ha nagyon vegyíteni akarod ezt a trance-es goás hangzást a drumandbass-el akkor ajánlom figyelmedbe Materia-t. szerintem ő egy elviselhető és hallgatható elegyet csinál

T-FREE-3EP010

http://www.myspace.com/jantectonic

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:59, 14-09-2006 
ujonc

THX az infot.. rákeresek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:52, 23-09-2006 
droid

Teccik a sztájl, most hallgatom speciel 3.jára a tracked (zsinórban).

1 dolog van,ami para, de az nagyon: én ha odáig vetemedek,hogy trancet hallgatok az azért van, mert tiszta, nagy tér van benne, ezért jól lehet vizualizálni, nagy benne a psy élmény (főleg goában, psy tranceben).

A drum and basst a több elem és az oldskool funky ütemek miatt nehezebb ilyen tisztára csiszolni (bár 1-2 eljárással tökéletesen bejátszható), és ezen a tracken is ezt érzem, hogy koszos, mosottas, kásás hangzása van. Remélhetőleg csak a nem megfelelő EQ és mastering miatt ilyen, mert 1ébként zsír.

scum daddy testvérre meg érdemes odafigyelni, jó füle van, érti a dolgát.

grat

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]