Acryl szettjére az igazat megvalva nem igen figyeltem .. pacsi haverokkal meg ilyenekkel voltam elfoglalva .... De Apu szetje nagyon jó kis Warm-Up volt ... Palotai tudja mitől indúl be a DnB face

Már ekkor elkezdődött a boogei .... a Acc. Heroes is frankó szettet pakolt össze - Silver néha elengedte magát és Sonic mixelése alatt kicsit hátrébb ropta - egészségére

- meg egyszer vigyorogtak is hogy a sötét zúzdára mindenki kalapál .. és ők is kipróbálták a kalalápós figurát

... Sonic felrakott egy saját számott ... mutatta a Midlow-nak hogy saját - aszem -, amikor elkezdődött a szám egy kicsit szigorúan nézte hogy reagálja le a közönség ... De a beinduló Boogie az arcára elégedett mosolyt csalt .. jeeeeee ... mi volt a szám? (a vége lefele volt a szettnek) ... Egy bajom volt, lemaradtam a Possession-ről sajnos, pedig a Home hangtechnikáján nagyon ott lett volna hallgatni ... Néha borsódzott a hátam a "geci mélyektől"

...
Zolika a "szokásosat" nyújtotta : Gyilkolt

ahogy egy buli végén illik ... Jah meg buliztatta a bandát .... A legkeményebb az volt mikor kiállás előtt legugolt, és kiállásnál felugrott a pult alól

))) Jeeeee ... Kész
BigBigBig Respcet a Karesznak meg a Zolinak ... Ez egy átlagosan jó NS-volt ... Genyó jó buli .. jó zenék .. jó hang .. jó hely ... egyszóval csillagos 5-ös