|
| soulproof |
 |
|
csak meg szerettem volna osztani veletek egy levelezest, amit az elvesztett (majd hal' istennek megtalalt) usb dongle miatt folytattam a steinberg magyarorszagi forgalmazojaval. ennyire vigyazzatok arra a kis szarra... a levelezesbol az derul ki, hogy a steinberg semmilyen esetben sem hajlando uj licenszt adni nekem, ha elvesztem a donglet. ezt megis hogy a faszba kepzelik? egy olyan muanyag vacakot vesztenek el, ami az o vedelmukre szolgal, nem is az enyemre, es meg en pengessek ki ujra ennyi penzt? ilyet tenyleg megtehetnek? alulrol felfele:
Nem tudok a témában újat mondani - a részletek az idevágó gyári leirásban találhatók. Mi csak alkalmazzuk azt, amit a Steinberg kitalált. Megj.: 20 éve vagyunk Steinberg disztribútor, de még soha nem kellett kulcsot pótolnunk - cserélnünk már igen, volt aki rálépett, volt amelyik elromlott.
---
Mátyás Szalai wrote: A feélreértések elkerülése végett hadd tisztázzam újra:
- nem második donglet kérek, csak érdeklődőm - ha egyszer tényleg elveszíteném az usb donglet, nincs semmilyen esély arra, hogy az előző licenszemet (authorization nr) töröljék/blokkolják, és számla bemutatása ellenlben kapjak egy újat?
---
On May 10, 2010, at 13:14 , midisoft wrote:
A válaszom (akár a termékhez mellékelt ezirányú dokumentumok) egyértelmü, a csere azt jelenti, hogy a korábbi kulcsot le kell adni (akár törötten, hibásan, stb.). Semmilyen más esetben nem lehet második (harmadik, stb.) kulcshoz jutni. (Csak igy lehet kivédeni, hogy valaki egyetlen licensz vásárlásával több példányban is használhassa a szoftvert.)
Továbbra is kérem, hogy olvassa el a gyári dokumentumokat erröl, mert ezt nem mi találtuk ki és nem tudunk rajta változtatni sem.
Nem a kulcsot regisztrálja, hanem a rajta lévö termékeket - és azt a célt szolgálja elsösorban, hogy az ingyenes frissitésekhez hozzá tudjon jutni.
Üdvözlettel, Midisoft Kft
---
Mátyás Szalai wrote: Ertem, viszont arra az esetre vonatkozott a kerdesem, ha a kulcs egyszer tenyleg elveszik, viszont az en mysteinberg accountommal mar beregisztraltam. Akkor kapok uj licenszt? Vagy a kulcs regisztralasa maskulonben mi celt szolgal?
---
On 2010.05.10., at 12:09, midisoft wrote:
Ahogy Ön is irta, a kulcs cseréjére valóban van lehetöség. Ugyanezt irtam én is a levelemben. A csere ugyanis azt jelenti, hogy "egyiket a másikra" cseréljük. Hardver hiba esetén ez egy éven belül ingyenes, egyébként 5000.- Ft.
Szoftveres megoldás nincs (ill. csak kisebb szoftverekre van) - éppen a hordozhatóság miatt találták ki a kulcsot.
Üdvözlettel,
---
Mátyás Szalai wrote: Kedves Zoltán,
Köszönöm a választ, 4 órás keresgélés és néhány év öregedés során megtaláltam a kulcsot, azonban kicsit utánanéztem, mi lett volna, ha... A steinberg.com-on azt olvastam, hogy mysteinberg accounttal rendelkezo felhasznalok eseteben van mod a kulcs cserejere. A kulcsot természetesen azonnal regisztráltam tegnap este az uj mysteinberg accountommal. Két kérdésem van:
- Ha valóban elveszne a kulcs, a regisztrált accounttal kapnék-e új licenszt
- Létezik-e szoftveres licensz. Ez az usb kulcs elég macerás: elveszíthető, elfoglal egy usb hubot, stb...
Köszönettel,
Szalai Mátyás
---
On May 10, 2010, at 10:45 , midisoft wrote:
Tisztelt Szalai Úr!
Sajnos, ezzel elvesztette magát a szoftvert is. Kulcsot ugyanis csak cserélni tudunk (meghibásodás, fizikai tönkretétel stb. esetén), azaz mindig le kell tudni adni a korábbi kulcsot (mert a Steinberg csak annak ellenében küld nekünk kulcsot). Elveszett, ellopott kulcsot pótolni nem áll módunkban (mert a gyártótól nem kapunk ilyen esetre cserekulcsot.
Kérem, hogy olvassa el a Cubase 5 dobozban elhelyezett, erröl szóló gyári szöveget (egyrészt röviden az aktiváló kódot tartalmazó lapon, másrészt a kulcs kezelését leiró kis füzetben).
Tehát a helyzetet csak a szoftver újravásárlásával lehet megoldani. Erre tudunk különbözö kedvezményes megoldásokat - hivjon telefonon a részletek megbeszélése érdekében.
Megj.: Ha tudnánk is új kulcsot adni, az aktivációs kódot nem tudná újra használni, mert - ahogy az elsö aktiváláskor az aktiválás végén egy üzenetben is megjelent - az a kód többet már nem használható fel a licensz élesitésére.
Üdvözlettel,
---
Mátyás Szalai wrote: Kedves Uram/Hölgyem!
Múlt héten elvesztettem a Cubase 5-höz tartozó USB licensz kulcsomat. Érdeklődni szeretnék, hogy a számla/aktiváló kód/stb. bemutatásával Önöknél igényelhetek-e újat, és ha nem, milyen lépéseket javasolnak?
Köszönettel,
Szalai Mátyás
_________________ Facebook / TwitterFiatal voltam és kellett a pénz.
|
|