i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:17, 29-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:21, 14-09-2007 
corebreak

N. wrote:
Snaper wrote:
[mindscape] wrote:
:arrow:
a megoldás a kérdésre:
SOURCE
állítsd át samplerre
ott lenyitod a modulationt
pitch bend a bal oldalon
és a jobb oldalon a lenyíló menüből választhatsz a pitch, sample start, loop start és loop end közül.
majd kiosztod a CCre az intensity-t

snaper te meg ha értelmesen nem tudsz hozzászólni, akkor inkább kussolj, vagy muszáj minden topicba terjeszteni a hülyeségeidet?

Azért írtam így virágnyelven bakter mert nem használok kontaktot. Az hogy mér nem az meg csak extra dicsekvés volt. Ennyi. Spec nem szoktam senkit "kussolj"-ra inteni, meg balbla. Meg lehet nem vagyok rajta a pörgő fekete lemezen mint Ti, amiért meg a zenéitekért jár a piros pont meg a respect, de azért sztem a sök "minden topicba" terjesztett hülyeségemmel lehet én is tok itten pár emberkén segíteni. No mindegy, lassan megszokom a havi egy mindscape vagy scum lebaszást.

[mindscape] wrote:
omfg!!!

vajon snaper két HARDWARE samplere tudja-e ezeket a funkciókat fog

Legelőször is, ha már itt a felvágok azzal amim van téma van akkor, nem "samplere", hanem samplerei.

Nos, hát sztem ja. De ez eléggé relatív. Szot vs vas sampler témában meggyőződésem hogy csak a hangkarin elhelyezett A/D D/A konverterek minősége tud mérvadó lenni, mivel a sampler mint hangszer, az digitális. Ergo, ha a kontaktod brutális hangkarival párosul az is szól olyan szépen mint egy sampler, és ráadásul az egerészés sokszor bőven könnyebb, mint rotary encodereket meg nyomógombokat csavarni, tekerni. Ez tuti.

Mér kell most ezzel engem mindig basztatni azt nem értem??? Senkit nem akarok én itten megtéríteni, főleg a multkori szintén általatok (scum által) robbantot flame zápor óta. Az hogy énnekem van pár tényleg "öreg" vasam, az nem azt jelenti, hogy én lenézem azokat akik reasonnel vagy live-val vagy csak simán vst/au/rtas/mas/mindegy haderővel dolgoznak.

És lehete Kontakt 3 brutál, meg minden, neked bejön, nekem meg a 19 különböző Z-Plane filter.

De most ezen mér kell itten vitatkozni, meg rögtön torkoknak esni?

némelyik hangkarihoz is van iylen filter :D

Jaja, asszem pont az Emu karkhoz járó proteus meg emulator x az tudja "modellezni" a morph témát. Csak ez VCF, az meg nemtom mi.

De nem is írom tovbb mert scum vagy mindscape vagy scumscape vagy scumform vagy futurescape, már hirtelen nem is tudom mikor melyik mindscaper tag vagy "név" öl szét...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:49, 14-09-2007 
corebreak

:hulye:

Öcsém.

Jól kivagytok azér magatokkal nem? Most azér' mert nem teszem ide fel a "szarjaimat" hogy mindenki lehúzza, mittoménmiér, meg kiokoskodja nekem a sok rízönös hogy mit hogyan kellene csinálnom?

Ez meg érted...nem is mondok semmit, az ilyen abszolut-anti hozzászólásaiddal nem engem huzol le érted, mert senki vagyok, ahogyan a multkor priviben a pofámba kaptam valamelyikőtöktől, szal a nullát már nem tudod osztani, csak magadat minősíted ezekkel a beszólok mert én nem vasalok beszólásokkal.

Implant megtudta amit akart így vagy úgy, ő nyert ennek örülök, azt hogy ti megint azt kombináltátok ki innen hogy nem rakok fel semmit az már a ti bajotok.

Na ennyi. Nem tom Zolika honnan szedi az ilyen mod-okat...

:evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 14-09-2007 
OFF? :roll:

Post subject:
PostPosted: 20:05, 14-09-2007 
impulsecreator.hu

de télleg nem raksz fel semmit, baszki :lol:
én nem vagyok zeneíró, nem is értek ehhez, de szerintem ha valaki elvárja, hogy adjanak a véleményére ebben a fórumrészben, akkor mutatnia kellene valamit, ami igazolja, hogy a véleményére lehet adni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:20, 14-09-2007 
droid

Snaper_OFF wrote:
...meg kiokoskodja nekem a sok rízönös hogy mit hogyan kellene csinálnom?...

szerintem attól nem leszel több egy reason-ösnél hogy neked vasad van. szvsz :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:18, 14-09-2007 
soulproof

[mindscape] = sas, futureform = andor

:)

viszont rizönösözni azer csak nem kene mar, ennyire ne legyunk mar sznobok meg rasszistak
prodigy es skc is reasont hasznal, ok se magyarazzanak mi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:28, 14-09-2007 
impulsecreator.hu

bocs, hogy belekontarkodok a beszelgetesbe, de en is offolnek egy sort:

Snaper wrote:
Az hogy énnekem van pár tényleg "öreg" vasam, az nem azt jelenti, hogy én lenézem azokat akik reasonnel vagy live-val vagy csak simán vst/au/rtas/mas/mindegy haderővel dolgoznak.

Snaper wrote:
meg kiokoskodja nekem a sok rízönös hogy mit hogyan kellene csinálnom?

ez nekem igy nagyon ellentmondasos egyreszt, masreszt elszomorit, hogy pont az IPC profiles artist van ilyen lesajnalo velemennyel az IPC zene fuleidnek rovatarol

teny, hogy van aki nem a megfelelo hozzaallassal indul neki az ott szereplo zeneknek (neha en is), de azert ne feledd hogy a zf meg mindig egy jo lehetoseg arra, hogy hallasd magad (oszinten szolva en kb egy zenedet sem hallottam tavaly aprilis ota, es nyakamat ra, hogy rengetegen vannak igy), es mindig akad egy-ket ember (igen, nagyon jo pelda erre sas es andor), akik szinte mindenkit ellatnak egy-ket hasznos tanaccsal

es nyilvan azota mas szelek fujnak, de azt se feledd, hogy skc es chris.su is abban a rovatban kezdte el eloszor megmutatni magat (persze tobb mint valoszinu, hogy enelkul is legalabb ugyanott tartananak ma)

szoval erdemes lenne olykor postolni zenet oda is, ha nem is a fikazo reasonosok miatt, legalabb leendo rajongoid vagy a kivancsi hallgatosag kedveert

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:29, 14-09-2007 
én inkább boxolnék

OFF:
Azért elég fura helyzet, hogy az IPC-fórumon azt az embert támadják akinek az IPCPROF001 köszönhető nem? (mert nem húzza meg magát és a saját elveit vallja egy fórumon, ami lényegében ezért van, hogy eszmecserét folytassunk!)

Igaz Snaper szókimondó és pl.: nem sokra tartja a reason-t.
Tegyük hozzá, hogy ő is használta régebben szal lehet a tapasztalat beszél belőle mikor fikázza!

És fikázza! akkor mivan? nekem is szokta mondani és én mégis használom! :) (mert szeretem, imádom...:) jól elszórakoztat és szép szines! :P)

Megjegyezném ezt az egészet (a szurkálódást most!) nem a Snaper kezdte!?! (szal kinek van baja akkor kivel?)

Lazlow wrote:
szerintem attól nem leszel több egy reason-ösnél hogy neked vasad van. szvsz

Nem lenne több ha nem tudná a vasait használni de szerintem tudja...és ezt a zenéiben kamatoztatja is! :wink:

Last edited by flanker on 21:31, 14-09-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 14-09-2007 
soulproof

kerdes most mar csak az h mivel ez 1 Kontakt topik

mier a Reason vs hardware fight megy

plusz sztem azer annyira lehetunk liberalisak h nem az eszkoz szamit hanem a zene

vagy nem? 8)

lehet h a piszkalodast nem dj snaper kezdte, de nem biztos h az jogtalan, ha pl egy java forumba vki beirja h ti lamerek en c++-os vagyok az ertekes hozzaszolas vajon?

legjobb tudomasom szerint masokat senkinek nevezni, ettol tartozkodom, mert egy kedves holgyismerosom szokasa 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:10, 14-09-2007 
braindeath

Flanker wrote:
Azért elég fura helyzet, hogy az IPC-fórumon azt az embert támadják akinek az IPCPROF001 köszönhető nem? (mert nem húzza meg magát és a saját elveit vallja egy fórumon, ami lényegében ezért van, hogy eszmecserét folytassunk!)

esetleg nem o koszonheti az ipcnek a publicitast?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:07, 15-09-2007 
son of nitrous

N. wrote:

na kuss leygen már van offtopik vagy mi pletykáljatok ott!
inkább mondjuk akkor az újitásokba ki mit lát,és jöhetnek a használathoz való okoságok is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:14, 15-09-2007 
metalhead

az interface update elég szerencsés lett de az auto mapping és a sample editorban az újítások (editálhatod helyben) is tetszenek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 10-01-2008 
metalhead

állam leesett nemrég próbáltam ki
megcsinálták az os drag&drop-ot a mapping editorba mint az exs nagytesóban. ezután az exs értelmetlen audio editor nélkül.. [a hipiszupi redmatica ott van de mennyiért]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:49, 16-01-2008 
droid

azt hogy lehet megoldani hogy van egy mintám kontaktba és tetszik a moduláció és csak a mintát cserélem le? Böngészem már egy ideje de nemtudom hogy kell...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:13, 16-01-2008 
metalhead

1 bedobsz a mapping editorba egy másikat (a régire jobb klikk, delete zones és az újnak kiosztod a root keyt)
2 a mapping editorban jobb felül a sample neve mellett a bal-jobb nyilakkal váltogatsz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 16-01-2008 
droid

köszi

Profile  

Post subject: Re: Kontakt
PostPosted: 20:38, 12-10-2010 
pokemon

Kontaktos bankokat emu eos bankra mivel lehet konvertalni,Traslatoron kivul ingyenesen?? :roll:

Profile  

PostPosted: 22:10, 14-10-2010 
pokemon

:cry: Snaper azt hittem te tudsz valamit,de akkor ezek szerint nincs mas csak a chicken systems az meg ugye nehany bankert nem er annyit...

Profile  

PostPosted: 19:59, 15-10-2010 
corebreak

bybass wrote:
:cry: Snaper azt hittem te tudsz valamit,de akkor ezek szerint nincs mas csak a chicken systems az meg ugye nehany bankert nem er annyit...

A fentebb olvasható flame miatt nem írtam inkább semmit :D
Am. nem értem minek konvertálnál? Van vagy 200 Akai-Emu-Ensoniq lemezem, azokon nincs meg ami kell?
Mi kell tényleg?
(Ha midnen kötél szakad, c3 resample aztán jóreggelt :D )

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

PostPosted: 11:45, 16-10-2010 
pokemon

Talaltam egy itt egy 4 dvdbol allo instrumental packot csak atakartam nyalazni gyorsan.
Mert nekem nincs kontakt se,de mondom nem annyira erdekes ez,leszarom.
Ha lett volna valami progi bemasoltam volna gyorsan az emuba de ha nincs repul a kukaba... :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]