i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:38, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:20, 27-01-2009 
corebreak

sollabong wrote:
blask wrote:
http://vinylteam.hu/ ezt is nézegesd meg szerintem. Egész jó az ár imho meg szimpatikus a bemutatkozásuk is.

ez nagyon barátinak tűnik, kb hány perc lehet egy lemezt vágni? a percdíj miatt kérdem:)

Remélem ez csak vicc volt...

Bár én azért ezen így már elgondolkodnék tényleg. ZooM-nak lesz igaza lehet, mert ez nem sok...3500 alapdíj kb, 2000 a posta midnennl mondjuk, meg 2x 6,5 perce zene, az elég jó.

És rendes műanyagra vágják nem valami olcsó szarra.

Amint lesz melóm, 2 trekket beizzitok macc-nak és azán tolom nekik. kivi vagyok tényleg milyen lehet lemezről visszahallgatni 2 szaromat..

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:17, 27-01-2009 
ujonc

sollabong wrote:
blask wrote:
http://vinylteam.hu/ ezt is nézegesd meg szerintem. Egész jó az ár imho meg szimpatikus a bemutatkozásuk is.

ez nagyon barátinak tűnik, kb hány perc lehet egy lemezt vágni? a percdíj miatt kérdem:)

sztem elég sok, mert ugye először is szép köralakúra kell vágni, ami nem egyszerű :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:57, 28-01-2009 
ujonc

sollabong wrote:
blask wrote:

Annyi perc kivágni amilyen hosszú a zene. Gyakorlatilag lejátszák a zenét és a jel "belevésődik" a nyersanyagba teljesen analog módon. Olyan mint vinylt digitalizálni csak fordítva. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:22, 28-01-2009 
piper

jó gondoltam nem van valami előmunkálat, utómunkálkodás, nem egyértelmű,h csak a vágás idejéről van szó :P

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:46, 28-01-2009 
original nuttah

Mr.:

" A vágás előtt a kapott zenét a karakterisztikája (mély-, magas hangok, hangerő, sztereo effektek, stb.) alapján equalizereken keresztül beállítjuk, hogy megfeleljen a vágás követelményeinek. A beállított zenét különböző encodereken és erősítőkön keresztül juttatjuk el a géphez. Az átalakított hanghullámok rezgését két elektromágnes adja át egy gyémántkésnek.
Ez a kés vágja bele a megfelelő mélységű és amplitúdójú barázdákat a speciálisan erre a célra fejlesztett PVC lemezekbe.
Vágás közben folyamatosan monitorozzuk a vágott lemez hangminőségét. A lemezeinkre tűugrási garanciát adunk."

de ragaszkodhatsz a mastring folyamathoz is elotte, le a kalappal ha ezekre is adsz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:07, 28-01-2009 
souljah

sollabong wrote:
blask wrote:

Na erz szuper megkeresem öket aztan elmondom majd a tapasztalatokat, de aki már ismeri öket az irhat nyugodtan.

Amugy meg tapasztalatbol mondom, hogy igaz van egy statisztika a cd-re, de mikor Ozon nagyon anno megvagta pvc-re az egyik zenéjét és hol a cd-t hol a pvc-t hallgatuk hat ha anyit mondok hogy az egyiktöl a vakolat eset le akkor azt nem a cd-re értem :))
Kompresszálás utan ég és föld a minőség egy szaros PVC-n...

Drága de aki imadja a bakelitet annak erröl nem is kell beszélni..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:48, 28-01-2009 
souljah

ZooM wrote:
sollabong wrote:
blask wrote:

Na erz szuper megkeresem öket aztan elmondom majd a tapasztalatokat, de aki már ismeri öket az irhat nyugodtan.

Amugy meg tapasztalatbol mondom, hogy igaz van egy statisztika a cd-re, de mikor Ozon nagyon anno megvagta pvc-re az egyik zenéjét és hol a cd-t hol a pvc-t hallgatuk hat ha anyit mondok hogy az egyiktöl a vakolat eset le akkor azt nem a cd-re értem :))
Kompresszálás utan ég és föld a minőség egy szaros PVC-n...

Drága de aki imadja a bakelitet annak erröl nem is kell beszélni..

Nos tapasztalatok, első telefon utan nagyon pontos informacio átadás, egy fiatal srác és ha azt mondom hogy, 2 oldalas PVC-re vágás alapanyagal mindennel együtt 4300 Ft megvan igy azert nem rossz, a minőséget majd leirom ha megvan :))

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]