Conclusion wrote:
jade wrote:
implant wrote:
implant wrote:
battery kiraly.
csak ugy vettem eszre hogy ha bepakolom a kicket pl egy sorba, egymas utan, kapnak eqt, kompit, es a bal szelen adok pl egy kompresszort az egeszre akkor az egyeni beallitasok elvesznek es ez felulirja az egeszet.
vagy erre kellene kikuldeni kulon kimeneten mindet? valoszinu nem tudom kerdes h ez nalatok is igy mukodik e
ezt a feluliros reszt ugy ertem h konkretan elvesznek a beallitasai a cuccoknak, celleknek.
ismet hangsulyoznam, hogy nincs "savonekti" akarmi, mintankenti van. amit ti savonkentinek neveztek az csupan tobbszoros kijeloles.
Én valahogy megszokásból szoktam sávonkéntit írni...

Nekem ez alátartozik néha a mita is...

Na mindegy. Egyébként én nem véltem ilyet felfedezni. Ha a dobra beállítottam egy kompit és a snare-re egy másikat akkor az egyik a dobévolt a másik pedig a snare-é...

Egybént érdekelne, hogy az egyes mitákra nem e tudok külön fxeket használni. Mivel néha elkéne egy kis delay vagy reverb az egyik cinre vagy hasnolók. Eddig ezt csak elég körülményesen tudtam megoldani és ez így nem túl elegáns. Nincs erre alternatíva?
rogton ket dolog is adodik.
1. battery3

ebben minden mintahoz tartozik compressor/limiter, eq, reverb, delay, talan azt egyszerubb lenne felsorolni mi nem..
2. battery 2ben is minden egyes mintat kulon savra kothetsz a mixeren. ott meg ugy effektezed ahogy kedved van