i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:38, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 135 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:25, 25-02-2008 
droid

2db (mondjuk technics) shell-t keresek megvetelre, barati aron

ha pl. concorde-od van es ott all feleslegben,

:arrow: privatban legyszi

Profile  

Post subject: 1234
PostPosted: 22:43, 19-03-2008 
Neméppen dnb,de szerintem iszonyatosan hasznos,színvonalas, mindemellett emelkedetten stílusos és tréfás,olvasmányos tananyag egy olyan embertől aki bárcsak az apám lett volna:

http://www.tweakheadz.com/guide.htm

Az xlábazásról megmaradt egyetlen élményem,amikor az origo klubban Mindscape duó valami ortopéd őrületet játszik(limevax dirty human) amire epileptikus mozgással igyekszek felvenni a diktált érzéseket ,eközben a parkett közepén egy ilyen 10-12 fős kislány-kisfiú tömeg összeölelkezve Xlábazik,közben valami nótát énekelnek.Tréfás volt látni hogy körülbelül minden 4. ember 'tudta' hogyan is kell tolni( a ríl partiarcok,ők már olyan szintet értek el hogy tánc közben nézhették a djpultot) míg a többi 'tudatlan' az előbbiek lábát figyelvén igyekezett ellesni a menő dnb denszet:)

Érdekes,kicsit zavart az az érzés,hogy itt ezeknek a gyerekeknek aztán nyomhatta volna akár bong ra vagy shitmat is az idők végezetéig,az is mindegy lett volna( durvulati szempontból,kb basztak a zenére)

Viszont azért szívesen kitettem volna őket egy kellemes ,párkilowattos hangrendszeren kk null,merzbow vagy netán government alpha úrak élő performanszainak,izgatottan várva a végeredményt.

Post subject: Re: 1234
PostPosted: 23:04, 19-03-2008 
piper

Goneworld Army wrote:
Neméppen dnb,de szerintem iszonyatosan hasznos,színvonalas, mindemellett emelkedetten stílusos és tréfás,olvasmányos tananyag egy olyan embertől aki bárcsak az apám lett volna:

Az xlábazásról megmaradt egyetlen élményem,amikor az origo klubban Mindscape duó valami ortopéd őrületet játszik(limevax dirty human) amire epileptikus mozgással igyekszek felvenni a diktált érzéseket ,eközben a parkett közepén egy ilyen 10-12 fős kislány-kisfiú tömeg összeölelkezve Xlábazik,közben valami nótát énekelnek.Tréfás volt látni hogy körülbelül minden 4. ember 'tudta' hogyan is kell tolni( a ríl partiarcok,ők már olyan szintet értek el hogy tánc közben nézhették a djpultot) míg a többi 'tudatlan' az előbbiek lábát figyelvén igyekezett ellesni a menő dnb denszet:)

Érdekes,kicsit zavart az az érzés,hogy itt ezeknek a gyerekeknek aztán nyomhatta volna akár bong ra vagy shitmat is az idők végezetéig,az is mindegy lett volna( durvulati szempontból,kb basztak a zenére)

Viszont azért szívesen kitettem volna őket egy kellemes ,párkilowattos hangrendszeren kk null,merzbow vagy netán government alpha úrak élő performanszainak,izgatottan várva a végeredményt.

ki kéne egyszer próbálni,h kicserélni a dj-t, hányan veszik észre :lol: :lol:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:19, 19-03-2008 
pokemon

nem sokan. :D
eleg gyakran elofordul tarsasagomban, hogy amikor cserelodik a lemezlovasz kerdezgetik, hogy "ez mar az?"m en mondom "Ő! de nem!" :D pedig szolidan mar beleszaladtunk a huszasban.

persze nem varhato el, hogy egy friction bulin a dj-pultnak hattal, a sorikre varva, barki megjosoljon egy esedes tucseret:D (hajj de buszke is voltam magamra:D).

de azert a flajert mindig elolvastatom a tobbiekkel.

Profile  

Post subject: Kukorica
PostPosted: 23:58, 19-03-2008 
Amugy inkább a közönségcsere lenne mostanában igen sokszor magas okosságtartalmú cselekedet.

Mi történik amugy a világgal?Mindenki megőrül mindenhol?öregszünk?A fiatalok butulnak?Ménemlesz mégegy acid robbanás szerű,nem épp ugyanaz,csak olyan?

PostPosted: 00:29, 20-03-2008 
metalhead

sollabong wrote:
Goneworld Army wrote:

az a baj hogy ez nem vicc
...

Profile  

Post subject: Re: Kukorica
PostPosted: 15:56, 20-03-2008 
corebreak

Goneworld Army wrote:
Amugy inkább a közönségcsere lenne mostanában igen sokszor magas okosságtartalmú cselekedet.

Mi történik amugy a világgal?Mindenki megőrül mindenhol?öregszünk?A fiatalok butulnak?Ménemlesz mégegy acid robbanás szerű,nem épp ugyanaz,csak olyan?

Im still waiting for that...

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject: :D
PostPosted: 19:00, 20-03-2008 
Hát,azt hiszem ezt már b*szhatjuk mert ahogy elnézem kockulás van ezerrel de mindenhol,az új értékrendek egészen más útvonalat meg tempót diktálnak,teljesen más közösségi felfogás.

(Aztán majd mi leszünk a hülye öregemberek,a "rigolyás idejétmult baromságaikkal" az új xlábas progresszív:) nemzedék instabil illúziókon és homályos féligazságokon alapított birodalmában)

Egyik kedves ismerősömet idézvén: "amúgymeg tök egyértelmű h a legtöbb ember nem művészetet vár hanem élére hajtott lepedőt"

Aszem az acid partik korában nemnagyon volt élére hajtva semmisem,és nem volt ez a mai nagy felhajtás hogy aki kb nem studióhangzású ( vagy fősodorbeli tól-ig)cuccot tol amatőrszinten az lehúzhatja a rolót(vagy húzza le a rolót).De ez szerintem egyrészt nem is ide való hozzászólás másrészt meg azért történik így mert mára bárki számára elérhetővé vált bármi,és így tudnak csak szűrni ki jó s ki nem,de azért néha megállhatna a menet,meg levehetődne az a szemellenző,mert így elmegy az egész egy totál steril irányba,azt hiszem,de lehet csak homályos elmém újabb homályos gondolata

PostPosted: 19:20, 20-03-2008 
sollabong wrote:

Azt kéne kipróbálni egy ilyen közönséggel,hogy kicserélni a Dj-t fekete pákóra vagy éppenséggel a No Thanxre vagy valami menő indizenekarra,és decibelmérővel meg kellene állapítani előtte vagy utána nagyobb-e az ováció majdan közölni a meghívott grooveriderrel vagy fabioval,hogy sajnos a közönség miatt ugrik a beigért fizetségük,illetve a limuzint,a szállodai szobát és a repjegyet hazafelé szíveskedjenek átadni a sztárzenészeknek sűrű elnézések közepette,mivel ők nem tudták kielégíteni az IGAZI partira vágyók igényeit.

Komolyan bazeg,eladom én a picsába az összes lemezemet meg mindenemet,azt veszek belőle egy ilyen benzines karaoké vízsé masinát és azzal fogok magamnak respektet szermányolni,ilyen kosín hágyú féle fajta muzsikákkal.

Post subject:
PostPosted: 19:38, 20-03-2008 
ortopéd értendő ripitdarabra széjjelreccsentett pozitív toporzékolós őrületre

Akkor azt trekket benéztem,de nekem határozottan az volt a benyomásom:)

PostPosted: 22:31, 20-03-2008 
corebreak

[mindscape] wrote:
Goneworld Army wrote:
az origo klubban Mindscape duó valami ortopéd őrületet játszik(limevax dirty human)

haha hát ez lehetetlen mivel nincs meg
amúgy sem játszom limewaxot kb egyet se de mindegy :D
de ortopéd zenét se szoktam :lol:

Az ortopéd erőssen nézőpont kérdése:D

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject: Re: drum&bass keverési alapok
PostPosted: 18:46, 01-06-2009 
ujonc

sziasztok! segítségre lenne szükségem. készítettem egy mixet, de mivel nem voltak normalizálva a trackek ezért a mix elején jóval halkabb a hangerő, mint a mix vége felé. milyen szoftverrel tudnám egyszerűen és jól nagyjából kiegyenlíteni a hangerőkülönbségeket a mixben utólag? mivel egy órás, ezért örülnék olyan megoldásnak, ahol automatikusan történne mindez, pár érték beállítása után. előre is köszönöm a választ!

Profile  

PostPosted: 20:29, 01-06-2009 
son of nitrous

normalizer (vagy hogy hivjak) szinte mindegyik hangszerkesztobe van. ez ingyenes, es a celnak tokeletesen megfelel: http://audacity.sourceforge.net/

Profile  

PostPosted: 20:36, 01-06-2009 
ujonc

sajnos ez a a teljes mix hangerejét lejjebb veszi, nem veszi figyelembe a hangerőkülönbségeket. próbáltam a compressor-ral is, azzal már jobb eredményt értem el, de még így sem az igazi

Profile  

PostPosted: 01:49, 03-06-2009 
droid

r3dsnake wrote:
sajnos ez a a teljes mix hangerejét lejjebb veszi, nem veszi figyelembe a hangerőkülönbségeket. próbáltam a compressor-ral is, azzal már jobb eredményt értem el, de még így sem az igazi

mondjuk fogod, és beállítasz rá egy hangerő automatikát? (pl dawban...)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 135 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 2 hours [ DST ]