sollabong wrote:
Snaper_OFF wrote:
Implant wrote:
mi a gond az l3-mal?
Hát azt nem tudom hogy kinek mi a gondja vele...pl Silkék a mai napig a "világ szarai" közt emlegetik. Nekem spec nagyjából ennyi elég is lenne. De.
Én is észrevettem, hogy (hozzáteszem nálam, mert valaki meg az adott műfajú trekkhez marhára be tudja lőni), szal hogy nálam elkeni a hangokat kicsit csúnyán, és az egész mix egy nagy döglött massza lesz. Így én azt javaslom azoknak a "nem highend" usereknek akik nem tudják hogyan kell belőne (ilyen vagyok én is), hogy ne is tegyék. Lőjék be a mixet, a "hangosságot" meg hagyják szakemberre.
Ettől függetlenül tuti jó kis cucc, csak nekem nem vált be, tehát ez a saját vélemyényem. Drumfunk meg szépen szól halkan is:D
mi ez a nagy drumfunkozás nálad újabban.. te elvileg egy beteg állat vagy nem?
ha már maximizer.
l2?
vagy az még rosszabb?(csak mert azt használom

)
Drum funk nem lehet beteg? (Macc...)
Amugy sztem a három közül (L1-2-3), nekem az L1 volt a legjobban bejövős. Stabil volt, és nyers, télleg csak emelt. Emez a 2 már nagyon "bele akar szólni".
L2 még simán jó sztem, nekem mondom a 3as volt csalódás, és télleg igaz amit a Petike mondott, a sima átlagos pluginek közt is meg lehet találni ezek megfelelőjét, hanem jobbat. (Wave Arts, marha jó sztem, de pl a NWDynamics is nagyot üt, vagy mondjuk a sima Logic builtin Limiter...)

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *