Snaper wrote:
VINIL : ezt nekem akkor írta ki amikor még nem tudtam hogy csak EMU hangkártyával megy. Szal ez az üzenet akkor jelenki meg ha NINCS emu karid...
Én úgytudom nem is lehet kapni külön proteusx-et csak emus cuccal (lehet, hogy tévedek?). Ebből kiindulva és abból, hogy vinil a forgalmazóhoz vitte vissza(tehát jogtiszta) elvileg mindenképpen kell lennie vagy egy keyboardnak vagy karinak. Ha még sincs akkor tényleg ez a baj(habár ez az előbb levezetekből számomra nem volt lehetséges) ha van akkor viszont lehet egy pár oka(a hardver meghibásodástól kezdve a pci-on irq-n át driverekig akármi....). Konkrétabbat azért nem tudok mondani (habár volt) mivel én az 1.8-as driverrel használatm (asszem még ma is ez a legújabb) és azzel nekem semmi gondom nem volt. Elöbb fagyott ki a windows mint, hogy a kártya beadta volna a kulcsot....azonban mindig figyelemmel olvasom kinek milyen problémái vannak.....

Sorry, de a legszebb öröm a káröröm. Szerintem mikor sz ember emut használ fontos dolog, hogy megnézze az alaplap leírását amiben megtalálja az irq kiosztást. Aztán egy szűz zenei xp(a lehető legminimálabra butítva) és az emu legfrisseb driverre. Így csak néha adodnak problémák(és akkor sem annyira veszélyesek mint egy átlagos mindenes xp-n)...

Ennek nem tudom most mennyi köze van a kérdéshez csak így álltalános saját tanácsnak szántam......ha valami bakivan benne akkor szívesen várom a javítást hisz mindig szeret tanulni az ember...