i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:39, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Proteus X
PostPosted: 14:27, 16-06-2006 
ujonc

Sziasztok!Még múlt évben vásároltam egy emu controllert és ehez kaptam gyári lemezen egy proteus nevezetü hangmodult!ez idáig szépen is hangzik,csak annyi a gázz vele hogy a program hibásan van a lemezre irva mindig valami program motor hibát ir ki,ha Abletonban használnám. Sajnos az emu oldalon is csak frissitéseket lehet hozzá tölteni.Nagyon kérek mindenkit ha esetleg birtokában lenne ez a program jelezze nekem privátban,nem leszek hálátlan!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:06, 28-06-2006 
son of nitrous

szóval akinek van proteusa és tudja hogy miért nem sikerül sehol használni(logic,cubase......)az mondjon már valami okosat.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:22, 28-06-2006 
ujonc

Miért nem kérsz egy másik CD-t ott, ahol vetted?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:43, 28-06-2006 
son of nitrous

9b0 wrote:
Miért nem kérsz egy másik CD-t ott, ahol vetted?

E-Mu Proteus X LE szoftverszintetizátor (csak Windowshoz)
Proteus X LE szoftverszintetizátor révén az eszköz egy számítógéppel összekötve mint önálló, professzionális minőségű szintetizátor is képes működni.

érted egy gyári lemezen csak megy már a dolog meg forumon se nagyon panaszkodott iylenre senki szóval mielött futkosnék meg rohangálnék inkább kérdezek.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:07, 28-06-2006 
mindscape

lehet az LE a para nem?
h nincs vst csak stand alone
de ez csak tipp

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:51, 29-06-2006 
ujonc

Köszi mindenki tanácsát!Sikerült felvennem a kapcsolatott a forgalmazóval és készségesen segitett,pár nap alatt leküldte a telepitölemezt.szóval akinek hasonló bajja van az ne habozzon!Megéri a várakozást!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 05-12-2006 
droid

Ugyanezzel a gonddal szenvedek!Szintén felvettem a kapcsolatot a forgalmazóval ,aki le is küldött egy másik cd-t.Kedves volt meg minden ,csakhogy a protheust így sem kajálja a gépem!! Valami ilyesmit ír ki:The streaming engine is couldn't be initialised! tud valaki segíteni? :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 05-12-2006 
original nuttah

Nekem full verzós proteusx-em volt és azzal nem volt gond....az már más kérdés, hogy elég brutálul megrángatja a gépet. Lebalábbis nekem 2,6-os procival 1 giga rammal elég húzósan megyegetett.Nagyon úgy tűnt, hogy kell neki az erőforrás rendesen (és itt most a vstről beszélet.... stand aloneban gondnélkül ment).

http://www.productionforums.com/viewtopic.php?t=7304

Egy egy angol fórum ahol, ez a hiba jelentés a topic címe....összesen ahogy néztem 2 hsz van benne, de ha mindenigaz az első a kérdés a második a válasz......nézd meg hátha jutsz valamire... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 05-12-2006 
corebreak

VINIL : ezt nekem akkor írta ki amikor még nem tudtam hogy csak EMU hangkártyával megy. Szal ez az üzenet akkor jelenki meg ha NINCS emu karid...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:24, 06-12-2006 
original nuttah

Snaper wrote:
VINIL : ezt nekem akkor írta ki amikor még nem tudtam hogy csak EMU hangkártyával megy. Szal ez az üzenet akkor jelenki meg ha NINCS emu karid...

Én úgytudom nem is lehet kapni külön proteusx-et csak emus cuccal (lehet, hogy tévedek?). Ebből kiindulva és abból, hogy vinil a forgalmazóhoz vitte vissza(tehát jogtiszta) elvileg mindenképpen kell lennie vagy egy keyboardnak vagy karinak. Ha még sincs akkor tényleg ez a baj(habár ez az előbb levezetekből számomra nem volt lehetséges) ha van akkor viszont lehet egy pár oka(a hardver meghibásodástól kezdve a pci-on irq-n át driverekig akármi....). Konkrétabbat azért nem tudok mondani (habár volt) mivel én az 1.8-as driverrel használatm (asszem még ma is ez a legújabb) és azzel nekem semmi gondom nem volt. Elöbb fagyott ki a windows mint, hogy a kártya beadta volna a kulcsot....azonban mindig figyelemmel olvasom kinek milyen problémái vannak..... :D Sorry, de a legszebb öröm a káröröm. Szerintem mikor sz ember emut használ fontos dolog, hogy megnézze az alaplap leírását amiben megtalálja az irq kiosztást. Aztán egy szűz zenei xp(a lehető legminimálabra butítva) és az emu legfrisseb driverre. Így csak néha adodnak problémák(és akkor sem annyira veszélyesek mint egy átlagos mindenes xp-n)... :D Ennek nem tudom most mennyi köze van a kérdéshez csak így álltalános saját tanácsnak szántam......ha valami bakivan benne akkor szívesen várom a javítást hisz mindig szeret tanulni az ember... :)

Profile  

Post subject: Anti cd
PostPosted: 22:09, 06-12-2006 
ujonc

:)

Az alábbi esetek világosan bizonyítják:

Le a cd-vel,és ne szoftver emura költsük pénzünk,hanem a fincsi és nehezebb régebbi verzióikra!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:50, 06-12-2006 
droid

Egy emu x-board 25 -hoz kaptam a protheust ,ami teljes verzió! Nem hinném h csak és kizárólag emu hangkártyához készítenék ezt a cuccot...(ha igen akkor faszán manipulálnak) Nekem egy audigi 4-em van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:22, 07-12-2006 
original nuttah

A proteusnak csak annyi a lényeg, hogy legyen egy emu eszköz. Mivel van xboard25-öd így mennie kell. Viszont ha esetleg levankapcsolva a billentyűzet adott esetben lehet úgyérzékeli, hogy nincs emu cucc a géphez illesztve tehát nem indul el. Ez jogos.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]