4trax wrote:
Mondjuk ezzel erősen vitáznék ,mert akkor minek ölnek bele emberek több millát is akár jól hangzó márkákba vasakba mint pl te is.Nyilván azt akarod hogy korrekt legyen a sound és nem azért mert megteheted.Az hogy valami véletlen jól sikerül ,mert kiismerted a cuccaid hibáit az roppant kevés.Szal ez így elég arcos,hogy hallani kell és kész.

hat az en tapasztalatom csupan annyi, hogy sokkal inkabb az jatszott, hogy megtehetem, minthogy egeto szuksegem volna ra
sot az adamokat leszamitva minden mas kb felesleges volt
es ott a lenyeg, ha kiismered a rendszered hibait, az BOVEN eleg ezen a szinten
tovabbmegyek, lehet kemenyen hangzik, de sztem ez egy egeszseges folyamat
aki hallja, az egyrol a kettore jut, aki meg nem, az meg lemorzsolodik
es ne a vitaalapot keresd hanem a jo soundot

ja es meg valami
sry hogy szetroncsolom a topikod de ez most kikivankozik belolem
sokan azt hiszik, hogy beleolik a penzt a sok kutyube es onnantol kezdve automatikusan hiperszuperul fognak szolni a zeneik
en sem vagyok/voltam kivetel, de szerencsere gyogyulofelben levo gearslut vagyok
ha egy filipszminihifin egy 5 rugos sony fulessel nem tudsz epkezlab soundot csinalni, akkor inkabb el kell menni tuzoltonak
es akkor a masik vegletrol meg nem is beszeltunk, aki mar a soundot megtalalta, de zeneileg zsirhulye
egyszeruen elengedhetetlen egy bizonyos szintu hozzaertes, amit nem lehet 10 mondatban leirni, hanem csak hosszu evek aran lehet megszerezni, felteve hogy apad nem hangmernok vagy zenetanar

kb 10 eve molyolok en is, soha senki nem fogta a kezem
ez meg mindig nem az amit szeretnek, de ugy erzem mar jo uton haladok
ja es no offense, ne ertsd felre, nem teged akarlak bantani, altalanossagban beszelek