Xenophobe_ntx wrote:
Na hát akkor majd én.

Előre hozzá teszem, hogy nehéz nekem clippeket értékelni, mivel az csak egy ki ragadott részlet és én jobb szeretem az egész dolgokat.
Ami nem tetszik, hogy a vocal néha clippel főleg akkor hallani amikor le leszűröd alatta a dobot, persze lehet, hogy nem is a vocal az hanem a szűrő rezonanciája a dobon ami beclippel szóval azt mindenképpen javítanám.
A hoover szerű hangot néha meg variálnám esetleg egy kis eq-val átküldeném "magasabb régiókba" vagy esetleg lp helyet hp szűrőt küldenék rá és akkor máris odaköltözne. ;)
Meg jó lenne kitalálni, hozzá valami jó kis dallamos főtémát akár ezzel a hoover szerű leaddel (Jó kis filter automatizációval, modulációval lp hp serial routinggal) és akkor már csak egy kis compozíció és kész a zene!!!
Remélem adott ötleteket meg segített valamicskét.
a vocal clippel

(javítva)
a másik... nem nagyon akarok más dallamot bele...így is kettő van benne..és egy csomó zeném azon bukik el, hogy már vagy 5 dallamot belepakolok és egy nagy masszává válik az egész...ok hogy így meg unalmassá válhat, de azon még úgyis dolgozni fogok, főleg ennek a hoovernek az effektezgetésével, szóval köszi a tippeket
amúúúgy az a lead nem halk? vagy ép hangos? csak mert most olyan királyságos helyzetben vagyok, hogy a hangfalakon alig hallom, a fülesben meg hangos... izé...egyik sem egy szuper cucc, szóval valaki megmondhatná mi van, akinek van valami jó referencia lehallgatója!!
tx