i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:48, 14-07-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2006/12 Ix - acidtest
PostPosted: 21:28, 13-12-2006 
ujonc

Sziasztok!

Nem tudom ki mennyire ismeri a régi Propellerhead's ReBirth RB-338 nevü programot ami valójában a Reason elődje.. nos minap felfedeztem, hogy ez a program már ingyenes (tavaly óta) :) S mivel régen ez volt az első olyan program amit megtudtam szólaltani (98ban) :D ezért most megnéztem megint hogy mire képes (vagy én mire vagyok), és ez a "track" született belőle... - azért 98hoz képest nem is olyan vészes! :lol:

http://w3.enternet.hu/adslbari/ix_acidtest.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 14-12-2006 

Dzsizzusz! Ez nagyon csúnyán torzít :D
Pedig az acides témák nem lennének rosszak, de ilyen szinten clipelő zenét már nagyon régen hallottam :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 14-12-2006 
ujonc

morta wrote:
Dzsizzusz! Ez nagyon csúnyán torzít :D
Pedig az acides témák nem lennének rosszak, de ilyen szinten clipelő zenét már nagyon régen hallottam :D

Ne csodálkozz :D 98as program kb erre volt képes... jó mondjuk a torzítás az tényleg kicsit sok lett :D dehát nem foglalkoztam vele túl sokat! Csak azt akartam hogy egyben legyen valami... majd ha lesz időm még átalkítgatom! De köszi, hogy meghallgattad 8)

Ja meg az a baj, hogy itt nem lehet változtatni, hogy mit torzítson.. :D szal vagy az egész dobot vagy semmit :D torzításnélkül meg nagyon gagyin szól... így meg olyan mint azok a szar techno :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:10, 14-12-2006 
piper

azért valami arányokat biztos lehet változtatni. meg miért nem próbáltad meg a rebirth input machine-nal a reasonben és úgy valamit
amúgy a snare is lehetne keésbé maszatos is. ezt is reasonbe megcsinálhatnád!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 14-12-2006 
ujonc

nihilist wrote:
azért valami arányokat biztos lehet változtatni. meg miért nem próbáltad meg a rebirth input machine-nal a reasonben és úgy valamit
amúgy a snare is lehetne keésbé maszatos is. ezt is reasonbe megcsinálhatnád!

persze tudom :) de ez kifejezetten csak a rebirthel készült... semmit nem modosítottam rajta utólag... csak érdekességként raktam fel, hogy ilyet is lehet vele. Egyébként meg nem lehet arányokat! Van benne egy dist modul és azt használja az összes hangszer... és vagy használod vagy nem :D Ha kicsit kevésbé torzítok vele akkor meg a dob vész el... de egyébként ezzel is meg lehetne csinálni szépen ha csinálnék hozzá egy új modot... de mint mondottam nem foglalkoztam vele sokat. Majd lehet megcsinálom később reasonbe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 14-12-2006 
mindscape

ezt csak rebirthben csináltad?
és ha igen miért?

bounceold le a cuccokat clippelés nélkül, és tedd be vmi mai progiba sztem, azokat jobban lehet clippeltetni :twisted:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 14-12-2006 
ujonc

scum daddy wrote:
ezt csak rebirthben csináltad?
és ha igen miért?

bounceold le a cuccokat clippelés nélkül, és tedd be vmi mai progiba sztem, azokat jobban lehet clippeltetni :twisted:

Csak rebirthel! Reasont leszedtem már mert hamarosan windows telepítés lesz, ezt meg tegnap töltöttem le és csak kicsit szórakoztam vele :D Az a vicces, hogy akkoriban még kezelni se tudtam amikor először használtam... na mind1 majd meglátom később mit tudok kihozni belőle aztán majd felrakom ide azt is! ;)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]