Conclusion wrote:
Xenophobe_ntx wrote:
Update:
Ujrakevertem a zenét,(Halkabb szöveg több subb, azt hiszem tisztább hangzás. )
Link ugyanaz de azért ideírom:
http://xenophobe.neurotoxin.hu/Xenophob ... ialtok.MP3Üdv:
Xeno
Így már kezd rendben lenni a dolog. Egy kicsitt még mosotnak érzem (habár a groove és a szöveg már rendben van) valahogy azt a bassline részt. Illetve egy kicsit fura. Nem tudom eldönteni, hogy ez most az újdonság erejével hat vagy pedig javítani kéne. Talán mintha a sub se döngne annyira mint amennyire kéne. Nagyon pici hiányzik ahoz, hogy ez tényleg egy elég komoly munka legyen.
Szerintem még egy kicsit finomhangold és utánna valahol sűrgösen adasd ki, hogy játszhassam.......

Egyébként az előző változathoz képest határozottan sokkal jobb. A teljes groove rendben van és a szöveg is (hallom egy kicsit megszabtad...

). A bass az....hát......szerintem az még nem egésszen pass-os.....

Hmm, a bass, hát ugye van egy magas tartományos szarrá torzított unisonos fűrészfog, ugye ez zúzbe a kiállás után ennek a sub tartalma elég kevés.
Illetve amiből a subb jön, az egy sinus ami ugyan azt játsza mint a
unisono.
Na most már nem merem hangosabbra venni a sinust mert akkor nagyon kiüt a zenéből.
Ami még talán a baj vele, hogy elég mélyen mozog a tehát amikor a legalsó hangon van a bass akkor 40 hz körül van peakje, persze vannak felharmonikusai(Rbass , meg egy waveshaper csinál neki), de ugye ha valami nem tolja ki a 40 hz-t akkor nem annyira érezni, de ha feltranszponálom egy oktávval akkor meg már a bass magas hangjai nagyon magasan lesznek.
Ötlet, javalat?